Чт, 18.04.2024, 20:36
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2012 » Березень » 2 » 02.03.2012 - Тема закрита?
17:54
02.03.2012 - Тема закрита?
   Депутат Городоцької міської ради, помічник-консультант депутата Верховної Ради України Лева Бірюка Наталія Крємнєва звернулася письмово до районної прокуратури та міжрайонного управління СБУ задля встановлення ними правомірності дій голови Городоцької райдержадміністрації Вербановського В.В. щодо відведення йому, членам його родини та іншим громадянам земельних ділянок загальною площею 62 га. Поки СБУ думає, прокуратура працює. Подаємо копії депутатського звернення та відповіді на нього із прокуратури.




   Очевидно, що додаткова угода про розірвання договору оренди за взаємною згодою сторін була "не зареєстрована" заднім числом, після того, як не вдалося приХватизувати землю. "Великим комбінаторам" довелося добре попотіти, щоби придумати спосіб виконати вимоги закону і одночасно не залишити Геннадія Боднаря без землі.
Переглядів: 5197 | Додав: Gorycvit | Теги: Вербановський, городок, земля | Рейтинг: 5.0/9
Всього коментарів: 401 2 3 4 »
avatar
0
40 Я • 13:35, 15.05.2012 [Матеріал]
А РигіАналу. Ну їздить... Ну красується... Кому яке діло? А ти що чекаєш-не дочекаєшся, коли його загребуть? Відповідати за нинішні ДІЯННЯ хлопчина не зараз - ПОТІМ буде. ОБОВ'ЯЗКОВО. Зараз ще є що продавати. І посади, і землю... А як тільки все продасть, гроші кінчаться - тоді подивимось...
avatar
0
39 аригінал • 14:28, 14.05.2012 [Матеріал]
то притягнули по корупції Володю? а то щось уверенно їздить на авто по Городку......либиться
avatar
0
38 Ніхто • 11:01, 12.05.2012 [Матеріал]
Ну і що? Знов голова взяв за ручку ТАТА обласного і "відпросили" обидва непутьового "ригианального" синочка. І то вже не перший і думаю не останній раз. А тим часом, як обидва голови району побували в відпустці по тижню, їм окольними путями вірний Бельський розпорядження на землю кажуть дав. Оформляють тишком-нишком. А Боднар відкрито. Йому землю ж повернули зразу - щоб робив, що хотів. І ніхто нічого зробити не може. Так що більше 600 сімей хай почекають. Кільком хлопцям більше земля потрібна.
avatar
0
37 Знаю • 12:47, 10.04.2012 [Матеріал]
Новини віл людей Городоччини. Правоохоронними органами все таки складений протокол про корупцію на голову Городоцької РДА Вербановського В.В. за земельку в 64 гектари. Матеріали передані в Хмельницький суд. Тепер Вербановський для свого захисту підключає депутатів ВР України від РигиАналів тіпа Скубашевського, який вже тисне на суд. Жадність до наживи перевищує всі межі . Щоб не втратити земельку заступник голови РДА Бельський підписав нове розпорядження на цю ж саму землю на інших людей.
avatar
0
36 Ступа з помелом • 21:09, 25.03.2012 [Матеріал]
100%,це правда,скількиб депутати місцевого рівня не пригали і скакали,потрібні кроки від людей,а не тільки від них!але наша байдужість нас і вб"є!я готова піти під адміністрацію!а всі решта?Доречі,чула на сесії знову підняли питання про землю,має запрацювати комісія,що буде встановлювати межі міста,чи це правда?
avatar
0
35 Я • 11:51, 25.03.2012 [Матеріал]
А чи готова громадськість зараз виступити із спільною заявою про захист її землі за межами міста? Чи готова звернутися листом за багатьма підписами до того ж голови і до голови міської ради, щоб захистити сама себе? Навіть - вийти відкрито під адміністрацію - землю ж їй, громадськості, планують роздати, а не віддати 4 родинам. Може чи хоче це зробити собі сама? Думаю, не хоче і не може - бо сама в собі невпевнена і навіть більшість про цю ситуацію не знає. Доки громада не зрозуміє, що повинна сама за себе боротись, що ніхто не зможе її захистити, поки вона сама не захоче захисту і не почне це робити - толку не буде ні в Городку, ні в нашій країні. Того в нас зараз такий бардак. Ніхто не боїться людей, бо люди чогось бояться влади, яка розбестилася через беззаконність і безнаказаність. Люди повинні поставити її на місце. Це - моя думка.
avatar
0
34 Студентка • 13:29, 21.03.2012 [Матеріал]
Виправдати чи захистити Вербановського та інших представників РДА я не намагалася і того не прагну, більше того, не стверджую, що вони законні. А ле гляньте правді у вічі: ви звинувачуєте у всьому владу, хоча найперше винні самі. Можна ще сто коментів написати про те, який поганий ядуха і ко, але ситуація від того не зміниться. хочете правової держави - почніть із себе. говорити може кожен, та кожен візьме на себе відповідальність за сказане?
avatar
0
33 Кузя • 18:21, 20.03.2012 [Матеріал]
Студентці- захисниці. ХА-ХА-ХА. Лапшу навішати нашому народу дуже просто.
Погодився б з Вами, якби це стосувалось лише не сплати орендної плати за землю. Але ж оте безглузде розпорядження голови РДА Вербановського про розірвання договору оренди про що свідчить????????, чи може Ви його не бачили????? Тоді виникає питання, можливо в нього не все гаразд з головою і йому не слід займати таку державну посаду?
Земельку планували тихенько придбати у власність, а потім, бажаючим побудувати будинок, продавати за долари. Такий собі бізнес на державній землі, знайшли джерело наживи. Тому що ці пани на землі працювати не будуть.......
avatar
0
32 марго • 16:07, 20.03.2012 [Матеріал]
Нашій місцевій владі завжди мало було і будеть.Ще б за лікарню написали.Їм теж мало в жіночому відділенні.
avatar
0
31 Я • 22:55, 18.03.2012 [Матеріал]
А до теми, про 62 гектари... Правоохоронці провірили, чи додаткових 2 га землі, виділених Котелбі окремим розпорядженням голови за належне і "швидкісне",можна сказати- з космічною швидкістю, оформлення усіх документів й далі не "прихватизовуються" потихеньку-помаленьку в суї? Чогось про тих 2 га ні гу-гу.
1-10 11-20 21-30 31-40
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0