Чт, 18.04.2024, 19:26
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2013 » Серпень » 9 » 08.08.2013 - Мовчати або кричати? - вибирати нам
14:03
08.08.2013 - Мовчати або кричати? - вибирати нам

   Очевидно, господарювати належним чином – відповідно до діючого законодавства місцевим керівникам, зокрема, Городоцької міської ради, жах, як важко. Навіть, неможливо… Навіщо якісь там папери-дозволи-постанови? Якщо можна по-простому, по-чоловічому, на словах управлінську владу здійснювати. А чим таке «господарювання» виливається – городоччани добре знають. Невдоволенням, незаконністю дій, заплямованою репутацією чиновників. Втім, як кажуть, нічого не вчить їх в цьому житті. Анічогісінько не навчив міськрадівську верхівку гіркий досвід із «освітянськими ясенами», спиляними більше двох років тому: на словах вказівки віддавалися – виконувалися, спочатку дерева були зрізані, а потім всі експертизи встановлювали і навздогін дозволи давали… А «слава» навздогін ішла. Відшуміло це, відболіло. Правда, ясенів, що не відновилися, і досі шкода. А тут нове «господарювання», аналогічне. Хтось у міській раді віддав наказ чи то санітарну очистку території по вул. Гончара провести, чи то поприбирати тільки і пообкошувати трави, чи ще щось там… Тепер – не допитатись. І працівники комунального підприємства – раді старатися. Приїхав хтось, зрізав дерева – і поїхав. Ні те, що люди, які посадили ці дерева, були категорично проти і чинили шалений супротив, не зупинило. Ні те, що дерева вже зрілі, а різав їх досвідчений працівник комунального підприємства – Анатолій Нищий, начальник дільниці по благоустрою міста, не спонукало його задуматися над тим, чи законну дію він вчиняє, чи не дуже. Чорну справу, як кажуть, зроблено. І коли люди, ошелешені діями комунальника, написали скаргу і викликали на місце «події» санітарного екологічного інспектора Володимира Шморгала та т.в.о. міського голови Олега Пукліча, щоб вони вочевидь переконалися і офіційно встановили та підтвердили факт зрізання десяти дерев, ті, як то кажуть, за голову взялися. Із заявою про зрізання дерев – ні від людей, ні від комунального підприємства - до міськради ніхто не звертався, відповідно, виконком міської ради дозволу на так звану «санітарну очистку» від десяти дорослих дерев – дев’яти горіхів і черешні не давав.

  А люди розсердилися не на жарт. Як упорядкувати територію по вул. Гончара – то нема комунальників, а як їхніми, людськими, руками посаджені дерева зрізати – то вони тут-як-тут! І – написали звернення до правоохоронних органів – розібратися, встановити, хто, чому, навіщо. І – хай відповідають перед законом. Що там вирішать – час покаже. Але дерев, як не як, не повернути.

   А нам, городоччанам, на цьому факті пора усвідомити: досить стояти осторонь того, що робиться поряд. Якщо бачите, що ріжуть дерево – запитайте, на якій підставі і з чиїх вказівок, будують під вікнами магазин чи балкон, що не вписується ні в які міські архітектурні рамки – бийте на сполох, захоплюють земельну ділянку – уточніть, з яких причин і з якими дозволами. Тільки – не осторонь. Бо якщо будемо бездушними і безучасними, залишимося осторонь якось незаконного процесу, стовідсотково, в такій самій ситуації опинимося. І ніхто не прийде на поміч і на захист. Життя ж бо бумерангом повертає усе… З часом.

Переглядів: 2900 | Додав: Gorycvit | Теги: комунальне підприємство, городок | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 731 2 3 ... 7 8 »
avatar
0
73 свій • 21:55, 30.08.2013 [Матеріал]
2015 рік. Планета Городок, одні пні стирчать. По ній йдуть мер Парамей та його заступник по ЖКГ, кум та свояк  Нищий. Це фантастика, яка може стати реальністю, у Городку все зрізається, і дуби і липи і граби і каштани, місто стає лисим як їхні...
avatar
0
72 Я • 13:04, 18.08.2013 [Матеріал]
74. А якщо людині вдається все - і свої дрібні, і загальнолюдські як глобальні, - як тоді називається по-Вашому людина?
avatar
0
71 Я • 13:02, 18.08.2013 [Матеріал]
И кто вправе его судить за это? Только БОГ. Но не другой человек. Як кажуть, кожна мавпочка буде підвішана за свій хвостик. Закони земні не є законами Божими.
avatar
0
70 ЗАКОН 4 • 12:21, 18.08.2013 [Матеріал]
Человек, которий не может решіть лічние мелкіе проблеми, а берётся за глобальние - ідіот!
avatar
0
69 Z • 09:13, 18.08.2013 [Матеріал]
Ага...Ці підуть- прийдуть нові. Заживемо в нових умовах - але чи краще...? shades
avatar
0
68 ****** • 12:32, 17.08.2013 [Матеріал]
71. Я думаю, що нічого не станеться. Нічого в житті не кінчається гапликом. Все доходить до якогось логічного завершення і переходить в щось нове по суті, але, може, і не по якості краще. З досвіду.
avatar
0
67 Девастатор • 11:16, 17.08.2013 [Матеріал]
В такому разі, місту буде гаплик.
avatar
0
66 Я • 11:02, 17.08.2013 [Матеріал]
62. Поки хтось піде і  когось  призначать, комуналка піде на дно риб годувати - при такому "мудрому і виваженому керівництві" зі всіх сторін.  Хіба що Свіжий перегляне в корені діяльність цього міського "хронічно хворого" - зробить для себе (і для Гереги, звичайно, бо не все життя ж йому комуналку в місті на своїх плечах нести)- закриє міське з метою відмивання на ньому деяких "діячів" чималих коштів -  створить нове на базі району, щоб напевно вже і - для всіх. Може би тоді толк якись був. Може, бо напевно не скажу. Якщо понабирають в які б там не були нові структури "старих умільців" - те саме буде.
avatar
0
65 Я • 10:52, 17.08.2013 [Матеріал]
Але хто ж їх "на лопаті" має виносити, якщо вони "целиком и полностью удовлетворяют его величество " мера? Яка різниця, що люди кажуть і що вони роблять? Мер призначав, мер ними тішиться, мер не збирається бачити і чути, що вони ПОРОБЛЯЮТЬ. А результат спільний - мер такий самий , як вони. Хоча дуже в цьому сумнівається. Чогось.
avatar
0
64 Я • 10:43, 17.08.2013 [Матеріал]
В мене теж така думка є, що  якби "старі" "кадри" не заважали, вже не кажучи про те, щоб комусь сприяли, не лише собі єдиним і неповторним - то жили би люди в Городку трохи по-іншому, по-новому.
1-10 11-20 21-30 ... 61-70 71-73
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0