Чт, 25.04.2024, 10:24
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2012 » Лютий » 9 » 09.02.2012 - І знову про Городоцьку друкарню
19:23
09.02.2012 - І знову про Городоцьку друкарню
   На поданий мною 08.02.2012р. депутатський запит сьогодні отримано лист-відповідь, копія якого і моя відповідь на нього пропонуються Вашій увазі.




ВІДКРИТИЙ ЛИСТ

Голові  Городоцької районної ради
Воротному О.А.

Олександре Аркадійовичу!

   Вважаю, що Вам не варто дякувати мені за виконання мого депутатського обов’язку – для мене важлива лише думка простих городоччан, в інтересах яких є збереження комунального, тобто їхнього майна. У Вашому листі, який не є відповіддю на мій депутатський запит, Ви підтверджуєте, що вирішення питання щодо подальшої діяльності КП «Городоцька друкарня» є важливим і перебуває на контролі апарату районної ради. Однак, саме ця обставина викликає у мене велике занепокоєння. Тому що, вже більше року Ви контролюєте це питання – а в результаті Городоцька друкарня опинилася на межі примусового відчудження майна рейдером.
   Мені як депутату Городоцької районної ради прикро, що Ви пропустили термін оскарження рішення суду на користь ПП ”Аспект” і після цього Ви не домоглися розстрочки виконання рішення Рівненського апеляційного суду про сплату Городоцькою районною друкарнею боргу ПП «Аспект».
    Тому я звернулася до Вас, відповідно до чинного законодавства, із депутатським запитом, у якому просила винести слухання даного питання на чергову сесію Городоцької районної ради для обговорення ситуації, що склалася із районною друкарнею, депутатським корпусом Городоцької районної ради і прийняття радою конкретного і виваженого рішення щодо подальшої долі районного КП «Городоцька друкарня», що опинилося під загрозою знищення.
    Вважаю позитивним включення апаратом районної ради цього питання у порядок денний постійно діючих комісій районної ради. Але цього недостатньо. Наголошую - результати голосування і висновки постійних комісій районної ради носять рекомендаційний характер. Для вирішення проблеми потрібне рішення сесії районної ради.
    Водночас, мною поданий депутатський запит від 08.02.2012р. зареєстрований за №2, відповідно до регламенту роботи Городоцької районної ради, підлягає включенню до порядку денного пленарного засідання ради і обговоренню на пленарному засіданні ради.
   На завершення, обіцяю, що інформацію про діяльність ради й усі прийняті Городоцькою радою рішення щодо КП «Городоцька друкарня» будуть обов’язково оприлюдненні на інтернет-сайті gorodok-live.at.ua.

09.02.2012р.
Оксана Максімова
Переглядів: 5959 | Додав: Gorycvit | Теги: городоцька районна друкарня, городоцька районна рада | Рейтинг: 5.0/11
Всього коментарів: 401 2 3 4 »
avatar
0
40 Пілігрим • 00:25, 01.03.2012 [Матеріал]
Хоча, вірю що Польовий не друкував(він не друкар) і не керував процесом(на той час він не був керівником). Але в деталях може усе розповісти - як усе було. Спитайте, може й вам розповість.
avatar
0
39 Пілігрим • 00:22, 01.03.2012 [Матеріал]
Для ком. 35: про це ви Польовому розкажіть, який багато чого сам розповідає як він "у гуморі".
avatar
0
38 Пілігрим • 00:19, 01.03.2012 [Матеріал]
І на закінчення, процитую один з листів ФДМУ:
"Відповідно до п.10 Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду державного майна, затвердженої постановою Кабінету Міністрів Україні від 04.10.1995 р. N 786 (з подальшими змінами і доповненнями до неї), розмір річної орендної плати за оренду нерухомого майна бюджетними організаціями, які утримуються за рахунок державного бюджету,... становить 1 гривню.
Проте, згідно з Законом України "Про оренду державного та комунального майна" (ст.19), для об'єктів, що перебувають у комунальній власності, Методика розрахунку і порядку використання орендної плати визначаються органами місцевого самоврядування. Принципове рішення про розробку власного нормативного документа або застосування до оренди комунального майна положень Методики має прийняти кожен власник комунального майна.
При розробці цього документа положення методики можуть використовуватися як аналоги. Власник комунального майна може також прийняти рішення про використання Методики в цілому. При цьому механізм застосування п. 10 вимагає уточнення."
avatar
0
37 Пілігрим • 00:16, 01.03.2012 [Матеріал]
А якщо існує, то десь у шухлядах "запилилась". Як визначалась плата за оренду комунального майна? "Хто більше?" "А давайте 50 грн! А давайте 10 грн!...".
А тепер для "славного юриста" Бреня з рай.райди підказка на "загадку", яку він мав розгадати багато років тому і розповісти усім депутутам і "старшим по комунальному майну в районі" - то якими ж законами регламентується оренда комунального майна:
1.Загальні положення Цивільного та Господарського кодексами України.
2.Законом України "Про оренду державного та комунального майна" .
3.Постановою Кабінету Міністрів України про Методику розрахунку і порядок використання плати за оренду державного майна.
4.Різного роду наказами та листами Фонду державного майна України - роз'яснення і рекомендації до Постанови про Методику розрахунку...
avatar
0
36 Пілігрим • 23:57, 29.02.2012 [Матеріал]
4. Можна довго розповідати, що друкарня здає в оренду приміщення і 50% з цих грошей віддає в районий бюджет. Я, особисто, не знаю скільки це в грошовому еквіваленті. А ви?

І ще, оренда комунального майна в районі, це тема не вивчена "органами місцевого самоврядування до цього часу". Запитайте у наших відповідальних працівників з районної ради, нехай вони вам дадуть "Методику розрахунку і порядок використання плати за оренду комунального майна у Городоцькому районі"(яка має бути затверджена на сесії райради). ЇЇ не існує! smile
avatar
0
35 Новий Гість • 23:27, 29.02.2012 [Матеріал]
Не перебільшуйте! Коли Гриньов друкував бюлетені, Польовий не мав ніякого відношення до друкарні.
avatar
0
34 Пілігрим • 23:16, 29.02.2012 [Матеріал]
2. Друкувала бюлетні на місцеві вибори? А як часто місцеві вибори проходять? А ще хай Польовий розкаже, як він допомагав Гриньову(царство йому небесне) друкувати додаткові бюлетені для Хоптинця і як, завдяки цим бюлетеняв вони ще раз зробили Хоптинця мером.

3."друкує бланкову продукцію для всіх юридичних і фізичних осіб". Поясніть мені, чим відрізняється приватний підприємець(ПП), який займається таким самим видом діяльності від працівників комунального підприємства? Крім того, що ПП має собі створити матеріальну технічну базу сам, а "комунальникам" надається НАШЕ З ВАМИ майно, для того щоб вони СОБІ, як той самий ПП заробляти гроші на зарплату"?
avatar
0
33 Пілігрим • 22:51, 29.02.2012 [Матеріал]
Ти такий "юрист", як я з адміністрації. smile Робота у мене така як в усіх в нашій державі - "клеїти дурня", бо інакше - ніяк! wink
"Друкарня друкувала" звучить "переконливо"! А чому не друкує далі?
Бо є на то декілька відповідей? :
1. Бо неякісний був друк.
2. Бо влада примусила керівничку нашого "Прапора Ілліча-ГВ" перейти до іншої фірми, мотивуючи в голос це - знову таки "якісттю друку", а глибоко в душі радуючись, що в Польового забрали ще одну статтю доходів.Щоб доконати Польового, ну і саме підприємство.
Підходять такі відповіді?
avatar
0
32 Юрист • 20:47, 29.02.2012 [Матеріал]
Ти Пілігрим з адміністрації, клеїш дурня, ніби не знаєш, що робить друкарня...
Друкарня друкувала місцеву газету "Городоцький вісник", друкувала бюлетені на місцеві вибори, друкує бланкову продукцію для всіх юридичних і фізичних осіб. Таким чином працювала без дотацій на повному госпрозрахунку. Але це не сподобалось районному керівництву, бо в них на приміщення друкарні є готові інші плани, які визріли років 6 тому, при бувшому керівнику друкарні. Місце гарне в центрі, чому б не прихватизувати. Дойшло...??? І не думайте що Городоччани нічого не знають і нічого не розуміють.
avatar
0
31 Пілігрим • 10:14, 17.02.2012 [Матеріал]
А більш конкретно можна? Яку суму сплачує друкарня щомісячно в районий бюджет від оренди? 50% - це скільки в грошовому еквіваленті? 100 грн чи 1000, а можливо 5000?
1-10 11-20 21-30 31-40
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0