Ср, 24.04.2024, 09:19
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2012 » Квітень » 10 » 10.04.2012 - З днем народження!
19:00
10.04.2012 - З днем народження!

   Рік тому, з 10 на 11 квітня, городоцьке дітище – сайт «Городок – live» народився… Швидко, легко, без ускладнень. Крихітний, кволий, але не капризний і не плаксивий. Навпаки, не по-дитячому виважений і врівноважений, поміркований і далекоглядний.

   Поки батьки - адміністратори тішилися і всіляко намагалися підтримувати життя у вразливому немовляті: плекали, міняли підгузки, готували суміші, щоб підгодувати, кожну вільну хвилину схилялися над колискою – щоб переконатися, чи дитя іще дихає – живе, - інші, які не люблять дітей і всього, що з ними пов’язане, яким заважає дитяче щебетання і дитячий безтурботний гомін, капризи і плач, тим часом намагалися чиїмись руками і долями, правдами і не правдами закрити немовляті рота, чужими руками підло задушити дитину, викинути із зручної теплої колиски через вікно – у небуття нескінченного інтернетпростору…Одним словом, - знищити. Та не вдалося!

   Цілий рік пройшов… Немовля, здорове, усміхнене, оточене любов’ю і піклуванням рідні, впевнено і міцно зіп’ялося на ноги, тримаючись за руку тих, хто дав йому життя, хто його любить, впевнено перебираючи ніжками, іде безтурботно життям.

   Пустун, який за рік уважно слухав і вчився ретельно вимовляти слово за словом, вимагати те, що йому необхідно, дякувати за те, що йому дали і що йому дуже сподобалося.

   Із кожним днем словниковий запас малюка росте – збільшується, розширюються його розумові можливості та здібності. І це, звісно, радує тих – хто поруч.

   І хоч ті, які взагалі не люблять дітей і людей, досі не можуть терпіти сміх річної дитини, її крик та вимоги – у малого Божого творіння появилися симпатики, які заходять у гості, щоб провідати – побавити, хресні батьки, які люблять і тримають постійно у своїх теплих, міцних і надійних долонях свого улюбленця, друзі, які граються із малим шибеником.

   Так. Малюкові всього лиш рік. Моменти сумнівів «виживе – не виживе» - далеко позаду, момент «я є тут – і зараз» наступив і голосно заявив про себе, момент «я хочу бути цікавим і потрібним людям» - завтра і потім, попереду.

   Сьогодні малюку – рік У нього пробиваються один за одним білі гострі та міцні зубки. І хоч через це він не дає жити і спати ні тим, хто його породив, ні тим, хто не радий його появі на світ, - він поступово починає сам їсти, гризти, кусати, кусатися…

   Єдине, від чого залежить сьогодні повноцінний і всебічний розвиток цієї дитини, в принципі – як і всіх дітей, і загалом усіх людей на цій планеті, - це від її оточення, від живого і безперервного мудрого спілкування з іншими людьми, від того відбитку, який накладає на людину Всесвіт і суспільство – такі, які на часі є…

   І сьогодні, у свою першу річницю, маля – симпатичне, відкрите до спілкування і до світу, говірке і компанійське, яке дуже любить життя і людей, котрі сьогодні є у ньому,обожнює посмішки, позитив, міцні обійми і поцілунки, втім, дослухається до розумних зауважень і зважає на конструктивну критику, а також – грається, творить, заперечує, пропонує, ініціює, експериментує, - живе…

   Тож привітайте сьогодні малюка - сайт «Городок-live». Подаруйте йому посмішку і жаринку вашого великого теплого і щирого людського серця. А ще – свою увагу і часточку ваших нескінченних глибин розуму та почуттів. Йому це так потрібно!

   Повірте, в майбутньому ця паросль юна віддасть вам сторицею… Вона ж бо – ваше сьогодення і майбутнє. Вільне. Неупереджене. Незвичне, але прогресивне. Спільне.

   Тож з першою річницею тебе, наш «Городок - live»! З води і роси!
Переглядів: 2302 | Додав: Gorycvit | Теги: Городок-live, день народження | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 211 2 3 »
avatar
0
21 Gorycvit • 10:33, 11.04.2014 [Матеріал]
З Днем НАРОДЖЕННЯ, Інтернет - ресурс "Городок - live"!  Сьогодні -  три роки з часу заснування сайту! Три роки - ми разом! Будьмо й надалі разом! Будьмо активними! Будьмо свідомими! Будьмо!
avatar
0
20 Gorycvit • 10:32, 11.04.2013 [Матеріал]
Дорогі шанувальники, дописувачі та гості інтернет-ресурсу "Городок-live"! Засновники та адміністрація сайту відзначають  другу
річницю від Дня заснування "Городок-live"! Відверто радіємо від того, що
ви у нас є,  щиро сподіваємося, що ви і надалі залишатиметеся разом з
нами, глибоко віримо, що матеріали та інформації нашого інтернет-ресурсу
будуть вам цікаві, потрібні, актуальні! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ,
"ГОРОДОК-live"!
avatar
0
19 Z • 08:32, 28.07.2012 [Матеріал]
Та хай вчать, кого хочуть. Люди слухають - і не чують. Бо те, якими вони були чи є при владі, показує - які вони насправді. ЇХ всі бачили за результатами їх балачок і діяльності - і прийде час, а ніхто навіть не плюне в їхню сторону. За Ющака ніхто більше не буде голосувати, тадеушів і костів - пускати до влади, а вовочкам, як наш - взагалі ніхто навіть :" Та пішов ти ..." не скаже. Бо це тоже заслужити ще треба.
avatar
0
18 ANG • 12:38, 27.07.2012 [Матеріал]
16 Я (Вчора 09:47)
А що мають вищеперераховані особи???
Здається, вони себе дуже добре почувають і в вус не дують.
Ще й далі продовжують нас вчити - як нам в світі жити. Одним словом "Ющенки №2,3,4".
avatar
0
17 ANG • 12:34, 27.07.2012 [Матеріал]
15 Ну да! (25.07.2012 22:47)
газифікацію - Хоптинець???!!! ))))))))))))))))))
газифікацію ініціювали - ЛЮДИ ГОРОДОЦЬКІ! Бо так, як працювало наше комунальне "теплове" підприємство (як завжди під "успішним" керуванням Хоптинця), то якби люди автономно не почали обігрівати свої помешкання, то в нас би настав "лєдніковий період"!
А Хоптинець ПОКЛАВ КАРЄРУ, по тій простій причині - бо ПОКЛАВ НА ГОРОДОЧЧАН! Деребан коштів з місцевого бюджету, а "кримінальна справа по Годованому", а продаж комунального майна (і "негласні тендери" - хто більше дасть в карман - то й і отримає майно), вже помовчимо про землю, яка при Хоптинцю продавалась по "завишинем цінам" також в карман "нашому славному керманичу". Йдіть і не зліть народ!!!
avatar
0
16 Я • 10:47, 26.07.2012 [Матеріал]
Ніхто до нього не чіпався. Має те - на що заслужив. І Тадеуш своє має і матиме далі, і Костя, і Кропивницький. Кожен відповідає за свої вчинки, свої слова і дії, своє відношення до роботи, ставлення до людей. Якщо з цим все добре в людини - то і добро вона від людей отримує. Якщо не дружить людина з головою і не має Бога в серці - то і ставлення з боку інших до неї відповідне. smile
avatar
0
15 Ну да! • 23:47, 25.07.2012 [Матеріал]
Та чого ви вчіпились до Вербановського ? Ніби ваш Тадеуш і Костя зробили щось сутєве? Чи той заєжжий Кропивницький? А газифікацію взагалі то Хоптинець лобірував а не бют. І на ній може карєру і поклав. Так що не треба ля-ля!
avatar
0
14 Для Ну-дака! • 15:57, 25.07.2012 [Матеріал]
Минула влада газифікувала увесь район де ще не було газу, перевела на індивідуальне опалення все населення м. Городок, всі підприємства, організації і бюджетні установи, за рахунок чого зекономили мільйони бюджетних коштів. Добудувала другу ЗОШ, під Європейські стандарти, привела до порядку районну лікарню і ФАПи в селах. А Вербановський тільки кусочок дороги збудував до свого тестя на Мархлівку, а на решту дороги не хватило сили, хоча обіцяв зробити всю вулицю Калініна, що слабо?
Парк, сквер і пам'ятник Виногородському упорядковані та зроблені за кошти меценатів
присвоює собі, як видатні заслуги. Чоловіче як не дуж, то не берися за гуж. Ступися і не муч людей і сам не мучся, ця посада не для тупих......
avatar
0
13 Оксана Бонд журналіст Стара Синява • 22:39, 06.05.2012 [Матеріал]
З Днем народження! Повірте, думки матеріалізуються, нічого не зникає безслідно! І такі люди як Оксана Радішевська вміють відстоювати честь та гідність, з таких як вона формуються рятівники правди. На жаль, таких мало. І справа тут зовсім не в "коротких штанях", Умієте інакше - спочатку зробіть самі, тоді осуджуйте інших!....
avatar
0
12 Ужас • 20:21, 14.04.2012 [Матеріал]
Вы вздохните, спокойно вздохните.
Перемелется, станет мукóю.
В череде многолетней событий
Попадалось ещё не такое.
Сколько вера ослабшая крепла,
Поочистившись в исповедальной,
Сколько раз восставали из пепла
На земле нашей многострадальной.

Вы остыньте, немного остыньте.
Отдохните от протуберанцев
И не жгите в припадочном спринте
Вы себя в середине дистанций.
Как бы маятник вбок не кидался,
Равновесие всё же настанет!
И наестся кто изголодался,
И от сытости вскоре устанет.

Успокойтесь, друзья, успокойтесь.
Перестаньте оружием бряцать.
Вы двуглавых драконов не бойтесь:
Они сами не меньше боятся.
Вы поймёте, конечно, поймёте,
Не оправдана ваша тревога.
Вы без них-то вполне проживёте,
А они без вас явно не смогут.

Оглянитесь вокруг, оглянитесь.
Вы себе и вольны, и тверёзы.
И землице родной поклонитесь,
Что по-прежнему держат берёзы.
Повторятся усушки, утруски
Вереницей своей бесконечной.
"Новый" так же состарится русский -
Всё, что новое, тоже не вечно.

Не волнуйтесь вы так, не волнуйтесь.
Не сидите с поруганным видом.
Обнимитесь, да и расцелуйтесь,
Позабудьте пустые обиды.
Вы простите друг друга, простите,
А вину отошедших столетий,
Бесполезное дело делить-то,
На малюсенькой нашей планете.

Отогрейте сердца, отогрейте.
Кто умеет - играющей скрипкой,
А кто может - игрою на флейте,
Кто не может - простою улыбкой.
Вы рубашек на теле не рвите,
И не нойте, и не угрожайте.
Вы живите, родные. Живите.
И рожайте детишек, рожайте.

Вы любите, родные. Любите!
И рожайте побольше, рожайте.
1-10 11-20 21-21
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0