Пт, 29.03.2024, 16:50
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2011 » Квітень » 12 » 12.04.2011 Місцева влада вимагає від бюджетників перерахувати одноденний заробіток
13:16
12.04.2011 Місцева влада вимагає від бюджетників перерахувати одноденний заробіток
на спорудження у Хмельницькому монументально-скульптурної композиції "Віра. Надія. Любов". Обласна, відтак районні, в тому числі й Городоцька, адміністрації взялися до звичних командно-адміністративних методів роботи - збору коштів на спорудження монументу. Від працівників бюджетної сфери вимагають перерахувати одноденний заробіток на побудову даного пам'ятника. Ситуація - під контролем голів адміністрацій. Спробуйте відмовитись. Водночас, додатково кошти  влада збирає з підприємців. До речі, загальна потреба коштів на монумент - 4,5 млн. грн. Обласний бюджет виділяє 1,5 млн.грн.  Чинне законодавство з цього приводу підкреслює: меценацтво - справа добровільна. І потрібна, втім, чиновники замість того, щоб широко поінформувати краян про необхідність впровадження в життя цієї справи, зацікавити та спонукати людей до благодійних внесків у будівництво, формально виконують завдання вищого керівництва. Правду люди кажуть - застав дурня Богу молитися, то він і лоба розіб'є...

З цього приводу читайте також статтю у газеті "Проскурів": "І все ж..." 
Переглядів: 1391 | Додав: Gorycvit | Рейтинг: 4.9/12
Всього коментарів: 251 2 3 »
avatar
0
25 Ха - ха! • 08:36, 22.10.2011 [Матеріал]
Тепер на ремонт машини своєї певне збирати гроші з народу буде!!!! ПОДАЙТЕ БІДНОМУ!!!!!!!! dollar dollar dollar hands help king killed
avatar
0
24 Ха-ха! • 21:10, 19.09.2011 [Матеріал]
Іменно ті лавки!!!!! Бивший мер спригнув, а глава немає чим розщитуватись!!! От і ходять ходатаї з простягнутой рукой помежи люди - авось люд добрий скинется на прокази глави- фантазьора!!!! facepalm fool haha hands help teehee biggrin angel cake killed
avatar
0
23 Гість • 18:46, 18.09.2011 [Матеріал]
Це ті лавки, про які голова трубів у фанфари на всіх каналах телебаченя і в всіх газетах що то він? і що - здають люди гроші? Господи - в якім болоті ми живем! певне на це справді заслуговуєм.
avatar
0
22 Ха-ха! • 12:47, 18.09.2011 [Матеріал]
Як не чули - почуйте!!! З людей тихееенько на скандально ізвєсні лавки в центрі по копійці збирають!!! Свій памятник глава мєстний поставив!! А люди розщитуются за його хвантазію бурну на благо тогож народу!!!! bye crazy facepalm facepalm haha hands help killed king lol
avatar
0
21 Гість • 01:43, 07.08.2011 [Матеріал]
Скоро День Незалежності. знов за людскі гроші відмічати свято будем?
avatar
0
20 Експеримент • 12:15, 27.06.2011 [Матеріал]
Сюжет цього фільму знятий на реальних подіях Стенфордського тюремного експерименту, який був проведений в 1971 американським психологом Філіпом Зімбардо. Данийе ксперимент є психологічним дослідженням реакції людини на обмеження свободи, на умови тюремного життя, і на вплив нав'язаної соціальної ролі на поведінку.
«Если вы даете человеку власть над кем-то беззащитным, кем-то униженным, именно тогда абсолютная власть развращает абсолютно»

Добровольці грали ролі охоронців і ув'язнених і жили в умовній в'язниці, влаштованій в корпусі кафедри психології. Ув'язнені і охоронці швидко пристосувалися до своїх ролей, і, усупереч очікуванням, стали виникати по-справжньому небезпечні ситуації. У кожному третьому охоронцеві виявилися садистські схильності, а ув'язнені були сильно морально травмовані і двоє завчасно були виключені з експерименту.
Незважаючи на очевидну втрату контролю над експериментом, тільки один з 50 спостерігачів, виступив проти його продовження. Зімбардо закінчив експеримент завчасно.
Результати експерименту використовувалися для того, щоб продемонструвати сприйнятливість і покірність людей, коли є присутньою "оправдывающая идеология" підтримана суспільством і державою. Також їх використали в якості ілюстрації до теорії когнітивного дисонансу і впливу влади авторитетів.

На жаль, такі експерименти в наш час над людьми стали нормою, як це не прикро звучить. sad
avatar
0
19 ЗВЕРНЕННЯ НАРОДУ ДО ВЛАДИ! • 18:17, 26.06.2011 [Матеріал]
І ЦЕ ЗОВСІМ НЕ ПРИКОЛ!
http://prikol.i.ua/view/596828/
avatar
0
18 Памятник • 18:15, 26.06.2011 [Матеріал]
Ніхто не задумувався про енеогетику того памятника, якщо людей "з під палки, окремі керівники, заставляли здавати гроші, при цьому погрожуючи звільнити з роботи за "непослушаніє". Про це мені говорили не одні знайомі з держзакладів Городка, особливий тиск чннився в освіті Городоцького району. А можливо, "шановній керівничці освіти" варто було переразувати гроші, які вона отримує у вигляді взяток за опсаду у школах роайону (теж розповідала одна знайома, яка скористалась "такою послугою"), а можливо переражувати слід було гроші, які керівництво відмиває на будівельних матеріалах з директорами шкіл? Народ наш Городоцький - усе бачить, а ДУМКИ ЛЮДЕЙ МАЮТЬ ЗДАТНІСТЬ МАТЕРІАЛІЗУВАТИСЬ... angel
avatar
0
17 Хмельничанка • 18:05, 26.06.2011 [Матеріал]
Дивлюсь на той "памятник" і згадую казку про "семеро козлят і вовока"... Памятаєте, як вовк приходив до тих козлят і на себе "шкуру овці" натягував? Так і "наша влада" з тим памятником! "Натягують" на себе образ "Віри, Надії. Любові"... А насправді, як в тій казці...
avatar
0
16 Хтось для Ніхто • 18:02, 26.06.2011 [Матеріал]
Народом керує - СТРАХ! Раджу усім подивитись фільм "ЕКСПЕРЕМЕНТ", дуже повчальний фільм для теперішньої ситуації в нашій країні.

"В ходе научного эксперимента 12 обыкновенных людей добровольно становятся на две недели «заключенными» тюрьмы (ЦЕ - НАШ НАРОД), в то время как 8 таких же добровольцев становятся "надзирателями" (ЦЕ ТЕПЕРІШНЯ НАША ВЛАДА!). Задача первых — соблюдать правила тюремного режима; задача вторых — поддерживать порядок. Но человеческая природа берет свое, и эксперимент выходит из-под контроля: под бесстрастными взглядами ученых надзиратели упиваются властью, унижая заключенных, и в тюрьме назревает бунт…"

ЦЕ НАС ЧЕКАЄ!

Нічого в нашому житті не відбувається випадково! І те, що прийшла ця влада - теж закономірність! вона прийшла знущатись над народом і знищувати народ, але... що нас не вбиває - робить сильнішим! Не дайте себе "вбити"!
1-10 11-20 21-25
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0