Пт, 29.03.2024, 11:59
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2013 » Квітень » 12 » 12.04.2013 - Приймати – чи не приймати? Або, палка завжди – на два кінці…
09:14
12.04.2013 - Приймати – чи не приймати? Або, палка завжди – на два кінці…

   На черговій сесії Городоцької міської ради, яка відбулася наприкінці березня, депутати, як завжди, слухали «гарячим» питання про затвердження звіту директора КП «Городоккомунсервіс» Антона Федощука щодо діяльності, проблем та перспектив розвитку підприємства комунальної сфери міста у другому півріччі минулого року.

   Після того, як керівник розповів про «життя-буття» комунальників, окремі депутати зауважили, що до засідання постійній комісії з питань житлово-комунального господарства керівництво підприємства даного звіту не подало, тому депутати не мали можливості ознайомитися із цифрами та показниками фінансово-господарської діяльності КП «Городоккомунсервіс», що у звіті фігурують. Відтак, засідання постійно діючої комісії з питань ЖКГ, на якій депутати планували детально розглянути причини збиткової діяльності підприємства та заборгованості по зарплатні працівникам, не відбулося. Тож депутати запропонували звіт не затверджувати – детальніше ознайомитися з показниками на засіданні постійної комісії, заслухати дане питання на наступній сесії міської ради в квітні. Керівник підприємства намагався оправдатися – пояснював неподання звіту до ознайомлення та обговорення депутатами на засіданні комісії тим, що на часі у підприємстві обласна фінансова інспекція ревізію проводить, тому бухгалтерія не мала можливості надати депутатам для вивчення усі необхідні документи до засідання сесії. Голова міської ради, стурбований тим, що звіт депутати не затвердять, переконливо закликав депутатський корпус з порозумінням віднестися до ситуації і звіт керівника-комунальника таки затвердити.

   Після бурхливих обговорень звіту, питання про його затвердження поставили на голосування, втім, воно не набрало достатньої кількості голосів для прийняття рішення. І міський голова Володимир Поворозник, після наполегливих переконань, можна сказати, вимагання проголосувати по даному питанню, повторно виніс питання на голосування. Нарешті, уже з другої спроби, мінімальною кількістю голосів – 19 з 36 депутатів, необхідною для прийняття рішення, сесія звіт затвердила.

   Також на засіданні сесії іще одним питанням, яке розглядалося, було питання про надання окремим громадянам, які звернулися до міської ради з відповідними заявами, земельних ділянок під будівництво гаражів в межах прибудинкової території житлового будинку в районі дитсадка «Казка» по вул. Чкалова, 34 (Боднарчук Павло Андрійович, Гуменюк Валентина Адамівна, Гуменюк Василь Григорович, Зюбрицька Оксана Олександрівна, Сороката Наталія Анатоліївна, Перець Леся Карлівна, Королівський Олександр Петрович). Сесія одноголосно відмовила цим громадянам в отриманні земельних ділянок у зв’язку з тим, що, як повідомив депутатам головний архітектор району Вадим Мацьоха, з 1 січня 2013 року набрала чинності стаття 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», в якій сказано, що «в разі відсутності плану зонування або детального плану території населеного пункту, надання земельних ділянок із земель комунальної власності у власність чи користування фізичним або юридичними особам для містобудівних потреб забороняється». Отож, для того, щоб громадяни мали змогу отримувати у власність чи користування земельні ділянки з комунальних земель міста, міська рада повинна розробити та затвердити перед усім новий генеральний план міста. Генеральний план міста розробляється, але поки що неможливо його затвердити, бо, як наголосив головний архітектор, очікується внесення змін до земельного законодавства у травні цього року, тож городоччани змушені поки що…чекати.

   Попри все, ці громадяни уже здійснили вирубку дерев та кущів на даній земельній ділянці по вул. Чкалова, 34, не маючи на це відповідних дозволів. Тож депутати вирішили вивчити це питання найближчим часом шляхом виїзду постійної земельної комісії на місце - і тоді вже, на одній із сесій міської ради після детального ознайомлення із ситуацією, заслухати дане питання іще раз і прийняти по ньому відповідне рішення.

Переглядів: 1377 | Додав: Gorycvit | Теги: Городоцька міська рада, комунальне підприємство Городоккому | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 141 2 »
avatar
0
14 Девастатор • 08:55, 24.07.2013 [Матеріал]
Для Орки
Це все передвиборче бла-бла. І до того ж цей сайт декому як шило в... оці.
avatar
0
13 ОРКА • 21:34, 23.07.2013 [Матеріал]
9. І за які гроші продають землю, якщо не секрет? Куплю.
avatar
0
12 ОРКА • 21:32, 23.07.2013 [Матеріал]
9. А що Радішевська теж там взяла землю? Чи то просто бла-бла-бла?
avatar
0
11 Девастатор • 15:16, 23.07.2013 [Матеріал]
І що може міліція зробити, там знаки стоять "Вїзд заборонено!", а ДАІ шникам нас..ати. Таке в нас все - і міліція і даїшники і ми самі такі ж, замість злагоди гриземо один одному горло. Впевнений, що всі ці поборники справедливості типу "гостя" при нагоді будуть нам в спину стріляти...
avatar
0
10 Караул!!! • 15:03, 23.07.2013 [Матеріал]
А ви в курсі, що спонсор Кривого пан Середюк оголосив війну підприємцямринку - перекрив вулицю Червоний майдан, висипавши купу щебеню посеред дороги?
Куди дивиться міліція і міська влада? Замість того щоб працювати придумують
плітки і поширюють через бабське радіо.
avatar
0
9 нема землі • 13:55, 23.07.2013 [Матеріал]
про місто запитайте у голови земельної комісії міської ради-Крємнєвої,яка разом із друзями-депутатами в тому числі секретарем ради Пуклічем(оформив на тещу - Угляр) прихопили резервну землю біля польської школи. Тепер ті, кому не дісталось місця,змушені у них купувати за великі гроші.Ось такі поборники справедливості разом із "звєздою журналістики"Радішевською.
avatar
0
8 Девастатор • 09:57, 16.04.2013 [Матеріал]
Аравія, ОАЕ... вже колись Каддафі землю брав, під продукти..................................
avatar
0
7 Гість • 17:45, 14.04.2013 [Матеріал]
а може щось  про місто тут не досказано? То вже поясніть нам всім конкретніше - як щось там знаєте
avatar
0
6 Гість • 17:39, 14.04.2013 [Матеріал]
5. Ну і...? що має подана  інформація до нас і до тієї інформації що про районну раду? чи я не понімаю чи просто так пишете - аби писати.
avatar
0
5 Агапкин: • 16:21, 14.04.2013 [Матеріал]
Як повідомляє «The Kiev Times», компа-
нія з Саудівської Аравії «United Farmers
Holdings» за 61,5 млн фунтів стерлінгів
купила «Continental Farmers Group plc»
(«CFG»), якій належало 3 тис. га землі в
Польщі та 29 тис. га в Україні.
Консорціум «United Farmers Holdings» ство-
рили 24 березня цьогоріч структури, за якими
стоять члени королівської сім’ї Саудівської
Аравії. Призначення – забезпечити населення
Саудівської Аравії продуктами харчування.
Сільськогосподарські гектари на території
інших держав (Аргентина, Бразилія, Канада,
Судан) Саудівська Аравія скуповує вже
роками. Тільки наприкінці минулого року на
придбання чужих земель королівство витра-
тило 11 млрд доларів, а до 2015 року планує
володіти 50 000 гектарами сільськогосподар-
ських земель. І Україна, очевидячки, входить
у ці королівські плани.
Тим часом акціонери «CFG», що працює
на українському ринку з 2006 року, отрима-
ють відразу по 35 пенсів за акцію компанії.
Як пишуть журналісти, торік «CFG» разом з
британською «ED&F Man» створили в Україні
спільне підприємство з вирощування цукро-
вого буряка.
1-10 11-14
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0