Чт, 25.04.2024, 21:25
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2015 » Жовтень » 12 » 12. 10. 2015 - Вибори до місцевих рад на Городоччині стартували
17:48
12. 10. 2015 - Вибори до місцевих рад на Городоччині стартували

 До першого жовтня, відповідно до чинного законодавства, усі кандидати від місцевих осередків політичних партій - як  у депутати до місцевих рад,  так і  на посаду голів міста, селища та сіл району від партій та шляхом самовисування, уже зареєстровані.

В той час, коли до Хмельницької обласної  виборчої комісії для участі у виборах до місцевих рад 25 жовтня цього року подали документи 15 обласних осередків політичних партій, на посаду мера Хмельницького  балотується 14 кандидатів, у Хмельницьку обласну раду йде 14 партій, а в Хмельницьку міську раду – 19, на Городоччині, як з’сувалося, політично активних осередків у місті та в районі виявилося менше.

Як повідомили у Городоцькій міській виборчій комісії, туди списки кандидатів у депутати до Городоцької міської ради подали всього вісім осередків районних політичних партій. Це – районні організації політичних партій: «За конкретні справи» Олександра Гереги, «Солідарність» Петра Порошенка,  ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко, «Радикальна партія» Олега Ляшка, «Свобода» Олега Тягнибока, «Громадський рух «Народний контроль», «Аграрна партія», «Відродження».

Системно і повністю «закрили» усі виборчі округи  міста три політичні осередки: «За конкретні справи», «Батьківщина» і «Солідарність» - подали по одному першому кандидату і по одному кандидату в усі 26 виборчих округи у місті Городок. Політична партія «Відродження» подала на реєстрацію до міської виборчої комісії 20 кандидатів (першого і  19), «Свобода» - 23 (першого і  22) , «Радикальна партія» - 6 (першого і  5), «Аграрна партія» - 4 (першого і 3) і  «Громадський рух «Народний контроль» - 3 (першого і  2). Всього подано у міську виборчу комісію на реєстрацію 137 кандидатів у депутати до Городоцької міської ради.

 До речі, у місті під час виборчої кампанії-2015 до органів місцевих рад працюватиме 9 виборчих дільниць, 8 з яких охоплюють по 3 виборчих округи, одна – два виборчих округи, що в сумі становить 26 виборчих округів Городоцької міської ради.

Кандидатами на посаду Городоцького міського голови заявлено 4 кандидатури. Від районного осередку політичної партії «За конкретні справи» балотується Підлісний Василь Васильович, директор землевпорядного центру «Прометей» м. Городок, від  ВО «Батьківщина» - Зборовський Сергій Анатолійович, перший заступник голови Городоцької райдержадміністрації, від «Солідарності» - Лихва В’ячеслав Борисович, тимчасово не працюючий, шляхом самовисування зареєструвався Рудь Василь Володимирович, начальник управління агропромислового розвитку Городоцької райдержадміністрації.

До Городоцької районної виборчої комісії подання  на кандидатів у депутати до Городоцької районної ради подали 11 осередків районних політичних партій. «Солідарність»  подала до реєстрації  в Городоцьку районну виборчу комісію подання на 35 кандидатів у депутати до Городоцької районної ради,  «За конкретні справи» та «Свобода» -  по 34 кандидати  , «Народний рух» -  31 кандидата, «Батьківщина» та «Відродження»  - по 27 кандидатів, «Аграрна партія» - 21, «Наш край» - 9, «Радикальна партія» - 5, «Нова держава» - 3, «Укроп» - 1. Всього 227 кандидатів.

На даний момент можливі деякі зміни, втім, вони, як кажуть у комісіях, незначні.

 
Переглядів: 2016 | Додав: Gorycvit | Рейтинг: 4.5/4
Всього коментарів: 4
avatar
0
4 11111 • 20:54, 27.10.2015 [Матеріал]
Які результати Вас Цікавлять?
avatar
0
3 !!!!! • 20:01, 27.10.2015 [Матеріал]
Автору сайта. Ви хоч результати людям дайте тут. Коли будуть. Чекають всі.
avatar
0
2 Gorycvit • 17:14, 18.10.2015 [Матеріал]
Для тих  дописувачів, які вважають, що сайт втручатиметься у передвиборні баталії кандидатів та їх прихильників, повідомляємо  - 
ЦЬОГО НЕ БУДЕ. Як спостерігаєте, САЙТ у передвиборній агітаційній
компанії, у підтримці когось із кандидатів чи у закулісному впливі на
рейтинги кандидатів участі НЕ БЕРЕ. Політичні замовлення дописувачів  НЕ
ПРИЙМАЄМО. Розслідування щодо особистого життя, бізнесу чи професійної
діяльності когось із кандидатів НЕ ПРОВОДИМО. Впевнені, свідомі читачі
та прихильники тих чи інших кандидатів і партій добре розуміють, що
бездоказові дописи і звинувачення інкогніто в обговореннях та у
гостьовій книзі, що стала своєрідним форумом сайту,  - не що інше, як
спекуляції довкола особистостей кандидатів. Вони не додають ні рейтингу
кандидатам, ні позитивного іміджу тому, хто їх дописує. У свій час, коли
вибори тільки-но розпочалися, і  було зрозуміло, що виборна кампанія
буде, як завжди, брудною, постала дилема: заблокувати на період
передвиборної агітації коментарі на сайті чи не робити цього. Втім,
зважаючи на те, що сайт -  громадський, для загального і вільного
спілкування, бо спілкуватися тут має право і може кожен, хто забажає, а
також те, що поміж певної частини коментарів, які не несуть жодної
інформації, є такі, які відкривають болючі проблеми громади, потребують
втручання, вивчення і вирішення, ми  вирішили коментарі не відключати.
Відтак, наголошуємо: за інформацію, яку подаєте ви, дописувачі, у своїх
коментарях, ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ НЕ НЕСЕМО.  У обговореннях, що ведуться в
коментарях та у Гостьовій книзі,  участі НЕ БЕРЕМО. Закликаємо тих, хто
спілкується на сайті, бути об'єктивними, толерантними,  доносити
інформацію, що варта уваги, у випадах агресивних і безпідставних
звинувачень не піддаватися на провокації, не зважати на неправдиві
коментарі, що не вартують уваги. У свою чергу, обіцяємо, попередні
результати виборчих перегонів оприлюднити одразу ж після попереднього
підрахунку голосів виборців.
avatar
0
1 @@@ • 14:52, 14.10.2015 [Матеріал]
А чого тільки чотири? Це тільки ті, яких благословили на похід в мери "в штабі" ? Кажуть, штаб Рудя знімає з виборів вже цілий тиждень. Може і за інших так сказать кандидатів, крім Підлісного, візьмуться основатєльно. Смішно буде, якщо взагалі до виборів зо два лишиться. І так "самі демократичні" вибори в історії міста, а після...саме "демократичне" місто будем мати.
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0