Вт, 23.04.2024, 20:20
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2011 » Серпень » 12 » 12 серпня 2011 року відбулася дванадцята сесія Городоцької міської ради.
17:26
12 серпня 2011 року відбулася дванадцята сесія Городоцької міської ради.
  
   Розглянувши лист районного відділу освіти, депутати надали згоду на вилучення із користування Городоцької гімназії земельної ділянки по вулиці Шевченка, 17 орієнтовною площею 4 тис.кв.м. для будівництва спортивного комплексу й внесли зміни до рішення міської ради від 26 травня 2011р., якими схвалили добудову класних кімнат та їдальні до будівлі гімназії.
   Щодо питання будівництва спортивного комплексу та двох спортивних (футбольних) майданчиків у Городку, то на сесії було акцентовано увагу на тому, що є доцільність побудувати у місті сучасний спорткомплекс та два спортмайданчики, втім, коштів на будівництво таких соціально значимих об’єктів у міському бюджеті немає. Тож виникла потреба у залученні інвестицій. На звернення міської ради до відомих господарників – уродженців міста про вкладення коштів у будівництво спорткомплексу та двох спортмайданчиків дало згоду ТОВ «Епіцентр К», котре очолює заслужений керівник сфери послуг України, почесний громадянин міста Городок Олександр Герега. Тож, враховуючи соціальну значимість будівництва спортивних споруд у місті для міської територіальної громади та наявність інвестора, який дав згоду на вкладання власних коштів у спорудження даних об’єктів, сесія міської ради вирішила: надати пропозиції щодо виділення земельних ділянок комунальної власності міста для будівництва спортивних споруд і дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації з подальшим виконанням  будівельних робіт на даних об’єктах, що будуть здійснюватися за рахунок коштів ТОВ «Епіцентр К». Сесія також  затвердила перелік будівельних об’єктів соціального призначення на території міста – спорткомплекс по вул. Шевченка (на території Городоцької гімназії), добудова класних кімнат та їдальні (на території Городоцької гімназії), спортивні (футбольні) майданчики (по провулку Ванагса), а також надала дозвіл ТОВ «Епіцентр К» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду під об’єкти соціального призначення, зазначені вище.
   Відповідно до статті 265 Податкового Кодексу України та пункту24 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесія встановила ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за 1 кв.м житлової нерухомості в розмірах:
          - для квартир, житлова площа яких не перевищує 240 кв.м , та житлових будинків, житлова площа яких не перевищує 500 кв.м – 1% розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року;
          - для квартир, житлова площа яких перевищує 240 кв.м та житлових будинків, житлова площа яких перевищує 500 кв.м – 2,7% розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року.
Сесія затвердила положення про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Дане рішення набере чинності з 1 липня 2012 року.
   Перед завершенням сесії депутат Наталя Крємнєва озвучила заяву депутатів Городоцької міської ради щодо ситуації, яка склалася у зв’язку з судовим процесом над Юлією Тимошенко та безпідставним фактом її арешту. Сесія схвалила заяву і прийняла рішення опублікувати її у районному часописі та на сайті Городоцької міської ради.

Переглядів: 2061 | Додав: Gorycvit | Теги: Епіцентр, Герега, Тимошенко | Рейтинг: 5.0/18
Всього коментарів: 321 2 3 4 »
avatar
0
32 Ха-ха! • 14:20, 04.12.2011 [Матеріал]
ДА!!! То що танцорові мішає!!!! По саму голову!!!! haha haha haha devil hello lol lol lol ok killed shades respect respect respect
avatar
0
31 Хокк • 20:39, 29.11.2011 [Матеріал]
а як не платить то що відріжуть...?
avatar
0
30 Ніхто • 20:56, 09.11.2011 [Матеріал]
І ніхто народ не питав - треба піднімати чи ні. Будем платити...
avatar
0
29 Гість • 14:07, 06.11.2011 [Матеріал]
то все фігня хто в якій партії. А от то що на воду і на сміття виконком підняв тарифи - розігнати його треба. Це замість майже 10 гривен будем платити майже 12. Так найвища ціна за нашу ржаву юшку що з крана біжить. Пити невозможно. Всі й так її вже давно тільки на технічні потреби використовують. А ціна - золота. А ми мовчимо ніби все добре і так треба. Що ж - будем тоді платити. А вони через півроку чи рік знов то саме зроблять - мовчимо же. і відмивати далі будуть гроші собі в кармани на комуналці
avatar
0
28 Я • 00:40, 30.10.2011 [Матеріал]
Да . Колишній мер зі всією своєю командою вже в іншій партії - з "Єц"а - в "Удар" перебрався благополучно і з Кличком тусувався залюбки.
avatar
0
27 Ха - ха! • 08:14, 22.10.2011 [Матеріал]
Може в бившого мера???? В нього постоянно супер-команда!!!! Причом - він там лідер і крапка!!!!! batman deal hands holiday holiday holiday king killed prof snap
avatar
0
26 Ніхто • 22:20, 19.10.2011 [Матеріал]
А в кого зараз є нормальна команда? Розкажіть про такого. Покажіть його. Не знаю таких.
avatar
0
25 Гість • 22:08, 15.10.2011 [Матеріал]
А що в мера команди нема? Є заступник і Кривий, є апарат ради і ті взагалі, які садили мера в його нинішнє крісло. Там тільки секретар не його.Причом тут команда? Працювати треба і розбиратись в питаннях, які треба вирішувати. І не звертати увагу на то, що кажуть зверху. Якби грошей купу давали - то хай би тоді керували. А як нічим йому не помогають - то хай не керують. він же їм не підчиняєтся. В нього своя парафія - в них своя.
avatar
0
24 Підприємець • 16:01, 10.10.2011 [Матеріал]
Мер може зробити лише тоді - коли з ним крманда. Він пройшов від ПР. Але чи є в них команда? Його, бідненького, визиває на "ковьор" "його команда" то губернатор, то Володя Вербановський... І що ви думаєте вони йому свою допомогу пропонують чи пропонують допомогти вирішити якісь питання по місту? Ні! Вони його не по дорослому строять! От и вся "команда". А за що строять? Бо перевіники не хотять їздити - бо їм не вигодно, от і не ходять рейсові буси по місту. А мера - "бють" за це! А що він зробить??? Замість того зоб спільними зусилями це питання вирішувати - вони з себе "бАринів" ставлять, але які вони, нафіг "бАрини"? Вони - "БАРАНИ"! БО ТЕ ЩО ВОНИ "БУДУЮТЬ" скоро почне валитись! Не всі "барани" в їх команді, а деякі вміють думати і аналізувати, от вони про це й говорять.
avatar
0
23 Ха-ха! • 21:27, 09.10.2011 [Матеріал]
А він як мала дитина - взяв і повірив!!!! Тепер хай віддувається!!! А в положенні його - не комфортно!!! Зверху давлять - люди запльовують!!! І на Фіга воно йому було треба???!!!! blink angel cake facepalm help shock shutup snap
1-10 11-20 21-30 31-32
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0