Пт, 29.03.2024, 00:08
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2011 » Квітень » 14 » 14.04.2011 На таланти народної творчості Городоччина щедра.
08:33
14.04.2011 На таланти народної творчості Городоччина щедра.

   Підтвердження цьому - районний творчий звіт аматорів народного мистецтва, що відбувся в Городку 8 квітня - силами умільців і їхнім талантом.

   Виставка декоративно-прикладного, образотворчого та фотомистецтва представила близько 15 жанрів народного умільства: вишивки більше 40 вишивальниць міста й сіл району, полотна місцевих митців пензля та майстрів - по дереву, іконопису, в’язання, бісероплетіння.

   Журі з Хмельницького вразили Божий дар городоцьких умільців, розмаїття творінь їхніх талановитих рук та невичерпної фантазії, водночас, бажання й готовність показати свій хист іншим.

   І гостей, і журі здивували виставки школи іконопису, майстрів хлібовипічки та  вишивки.

   Із художніх номерів, яких у звітній творчій програмі було представлено більше двох десятків, взяли участь аматорські колективи з Лісовід, Клинового, Великої Яромирки та Нового Світу, а також - районного будинку культури та дитячої музичної школи м. Городка.

   Тепер справа за журі - визначити, хто кращий, і переможці візьмуть згодом участь у обласному, а то й у Всеукраїнському творчому звіті.

 

Переглядів: 1036 | Додав: Gorycvit | Теги: новини Городоччини | Рейтинг: 3.8/6
Всього коментарів: 3
avatar
0
3 Ха - ха! • 08:33, 22.10.2011 [Матеріал]
Розвалюєтся це добро і тая красота!!! Не тільки в районі - всюди!!! Гроші!!!! Тоді красота!!! Тоді талант!!!! Тоді слава!!! cake dollar dollar facepalm killed shades
avatar
0
2 Горицвіт • 15:08, 02.05.2011 [Матеріал]
Добро , попри все , є - його треба помічати . Але , як кажуть , через дерева й лісу не видно. Відійдеш далі - стає помітним... smile
avatar
0
1 Надія • 08:39, 14.04.2011 [Матеріал]
Хоч щось доброго в нас є.Радуймося.
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0