Пт, 26.04.2024, 00:14
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2015 » Грудень » 18 » 18. 11. 2015 - Місто Городок - з новою владою
17:15
18. 11. 2015 - Місто Городок - з новою владою

   3 грудня 2015 року відбулася перша установча сесія новообраної Городоцької міської ради сьомого скликання.

   Голова Городоцької міської виборчої комісії Валентина Могутова підбила підсумки виборів до Городоцької міської ради, що відбулися 25 жовтня цього року.

  Депутати затвердили постанову "Про визнання обраними та реєстрацію депутатів Городоцької міської ради та міського голови", відтак визнали повноваження депутатів Городоцької міської ради та голови Городоцької міської ради Василя Підлісного.

   Після того, як Городоцький міський голова Василь Підлісний склав присягу, пообіцявши вірою-правдою служити територіальній громаді міста, забезпечити букву закону на території міста та викорінити корупцію і хабарництво у місті, навести порядок у використанні земель та відновити економіку міста через залучення інвестицій в його інфраструктуру, а також закликавши до співпраці  на благо міської громади депутатів від усіх політичних сил, представлених у міській раді сьомого скликання, він запропонував на посаду секретаря Городоцької міської ради Олену Гріх, депутата від «Радикальної партії Олега Ляшка», 1980 року народження, вчительку Городоцької гімназії.

   Депутати взяли активну участь  у обговоренні запропонованої мером кандидатури. Проте, у голосуванні взяли участь лише частина  депутатів – зокрема, від політичних партій: «За конкретні справи» (12) , «Солідарність» (3), «Радикальна партія Олега Ляшка» (2), «Свободи» (1) і міський голова.

   Шестеро депутатів від фракції ВО «Батьківщина»  та  двоє від фракції ВО «Свобода» участі у голосуванні не взяли.

   За результатами таємного голосування за кандидатуру  Олени Гріх на посаду секретаря міської ради віддали свої голоси 17 із 19 тих, хто голосував (в тому числі, й міський голова), два голоси були такими, що «утрималися». Тож  17 із 27 голосів Городоцької міської ради Олена Гріх обрана секретарем Городоцької міської ради.

   Продовжилася установча сесія Городоцької міської ради 11 грудня.  Городоцький міський голова Василь Підлісний запропонував на посади своїх заступників кандидатури Сергія Літвінчука та Олени Матвєйцевої.  Депутати більшістю голосів затвердили дані кандидатури.  Затвердили одноголосно й склади комісій Городоцької міської ради та їх голів. Втім, за кандидатури, які міський голова  Василь Підлісний подав на затвердження міською радою до складу виконкому Городоцької міської ради, депутати від фракцій  ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» не голосували, мотивуючи це тим, що міський голова на погоджувальній раді пообіцяв взяти до уваги подання від даних політичних сил на їхні кандидатури до складу виконкому Городоцької міської ради, втім, свого слова не дотримав,  пояснивши свої дії тим, що «він – міський голова, і сам вирішує, хто ввійде до складу виконкому, а хто – ні». Відтак, представники від ВО «Батьківщина» та  ВО «Свобода» до складу виконкому Городоцької міської ради не ввійшли.

 
Переглядів: 1209 | Додав: Gorycvit | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 141 2 »
avatar
0
14 даа... • 17:39, 01.03.2016 [Матеріал]
Впорядкував це як? Повирізував усі дерева в центрі міста і заготовив дрова для своєї котельні. Оце "господар" дійсно.
avatar
0
13 Гість • 17:31, 01.03.2016 [Матеріал]
Баклажан за рахунок комуналки хоч свої приватні території впорядкував.
avatar
0
12 Ага! • 11:07, 01.03.2016 [Матеріал]
Зайшов на сайт Наш Городок і ржу не могу- до сліз. Кучугури снігу на центральній площі Городка у всій красі. Це так піариться робота міської ради чи  комунального підприємства? Весь світ же бачить, які "господарі" в Городку. Проте "двічі заслужений" комунальник  міста "служить" місту справно і далі. Вже в Сохачеві представляє громаду. Це такий чорний гумор?
avatar
0
11 М-да • 23:39, 28.02.2016 [Матеріал]
Не завжди страшний вовк так, як його малюють
avatar
0
10 Gorycvit • 23:44, 06.01.2016 [Матеріал]
Сипле з неба чарівник зорі снігом срібним - хай всміхнеться вам Різдво, Вам і Вашим рідним!
Хай удачу принесе, щастя і надію,
подарує Вам усе,
про що серце мріє!
avatar
0
9 Gorycvit • 17:46, 01.01.2016 [Матеріал]
Рік Новий йде новим кроком... Всіх вітаєм з Новим роком!
Бажаємо здоров’я, доброї надії,
Хай в Новому році збудуться всі мрії.
avatar
0
8 @@@ • 11:47, 27.12.2015 [Матеріал]
Нова влада - тільки вивіска. Все в нас по-старому. Хащі, мусор не вивозять, води як не було так і нема. Мусорних ящиків по місту нема. Туалетів зовнішніх теж. І навіть мова про них не йде. Є що робити і нема кому.
avatar
0
7 Gorycvit • 18:50, 24.12.2015 [Матеріал]
Сьогодні, у Святвечір, і з приходом Різдва Христового диво народження Сина Божого
Ісуса Христа єднає  у радості, утверджує в серцях віру, сповнює душу і
розум благими намірами, надихає на добро і милосердя.

Сердечно вітаємо християн західного обряду з Різдвом Христовим! Родинного
затишку вам, миру, любові й достатку. Нехай Божа ласка буде завжди з
вами! Веселих різдвяних свят!
avatar
0
6 Центуріон • 18:51, 21.12.2015 [Матеріал]
А чого буде вартий, а того самого, як і "папєрєдній".  Бо Пєтя буде готувати рішення, сам підписувати і сам голосувати. Ви що, знеба всі попадали?І ніхто не пікне. А Цісельський не зможе один виконком відвідати, до прикладу, і всі "патлаті" рішення тою датою і клепатимуть. Їм не впєрвой.
avatar
0
5 М-да • 13:58, 21.12.2015 [Матеріал]
Та хай туди входить хоч Петро І - лиш би працював для людей, а не на себе і на "своїх пацанів і подруг" . В принципі, по результатам виконком буде видно. Поререднік прийняв космічні тарифи на воду і мутив такі дєлішки, що депутати ще дотепер будуть мати чим займатись. Побачим чого цей буде вартий.
1-10 11-14
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0