Вт, 23.04.2024, 16:30
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE


   Так можна назвати події, що відбуваються на часі навколо Чорниводського ландшафтного загальнодержавного заказника. Певного розголосу набуло хвилювання представників громадськості села Чорниводи та міста Городок, які проживають неподалік лісового урочища Кошарна, щодо подальшої долі цього заказника.
   Депутати, прості громадяни та активісти природоохоронного руху райцентру занепокоєні інтенсивною вирубкою цінних порід дерев, зокрема, багатолітніх дубів, у Чорниводському заказнику й переконані, що вирубка, за їх словами, проводиться неправомірно. На ділянках, відведених під порубку, сухі й  пошкоджені хворобами та буревіями дерева, стверджують невдоволені городоччани, залишаються на коренях, а добротні, високої ділової якості столітні дуби – або зрізані, або поклеймовані під порубку. Викликає сумніви людей і те, як реалізується зрізана деревина, чи, бува, замість офіційно задекларованої дров’яної не продається ділова деревина.
  ... Читати далі »
Переглядів: 3875 | Додав: Gorycvit | Дата: 28.12.2011 | Коментарі (15)

Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика