Чт, 28.03.2024, 21:01
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE


Проблеми житлового фонду комунальної власності міста… Вирішаться вони колись чи так і залишаться невирішеними, поки житловий фонд Городка або не розвалиться зовсім, або поки люди самі не візьмуться – своїми коштами і своїми руками – за покращення якості свого проживання?

Про це йдеться роками. Але, як кажуть, «віз і досі на тому самому місці, де й був». Наприкінці літа – на початку осені мерія та комунальники з величезним азартом беруться за «підготовку  до роботи житлового фонду міста до зими»: вивчають (що ж її вивчати, як вона впродовж багатьох десятиліть та сама!) дану проблему, встановлюють факти, що треба зробити і на який кошт, навіть, терміни, коли все буде зроблено. А потім - як завжди. Коштів нема – ні у комунальників, ні у міському бюд ... Читати далі »

Переглядів: 1158 | Додав: Gorycvit | Дата: 22.09.2014 | Коментарі (14)

Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика