Пт, 19.04.2024, 17:20
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE


Тижнями, під час нещодавньої засухи, городоччани, які проживають у районі Мархлівки,  зверталися до мерії, до адміністрації та до комунальників з однією вимогою -  налагодити водопостачання. Уявіть, спека до 30 градусів – а води у кранах катма…  Чому нема?

Як пояснили в мерії, причин чимало. По-перше, система водопостачання Мархлівки – на ладан дихає. Її необхідно замінити повністю. Водонапірна башта, з якої постачає комунальне підприємство воду мешканцям Мархлівки іще з часів діяльності радгоспу ім. Жданова, себе вичерпала майже повністю. Водночас, сітка водопостачання по Мархлівці настільки розгалужена, що прослідкувати, де несанкціоновані врізки, де прориви – і вода іде в землю,  де взагалі та сітка проходить – неможливо. Д ... Читати далі »

Переглядів: 898 | Додав: Gorycvit | Дата: 21.06.2015 | Коментарі (12)

Навесні, тоді, коли виконком Городоцької міської ради ініціював і запустив у дію процедуру підвищення тарифу на воду для населення міста Городок, депутати міської ради  зверталися кілька разів  до виконкому  та до колишнього керівництва міського комунального підприємства (тодішній керівник Андрій Федощук уже звільнився з посади – на його місце мерією на часі призначений новий керівник Григорій Гурний) ретельно проаналізувати усі складові тарифу на водопостачання для населення міста, економічно обґрунтувати його – і встановити його таким, щоб і по кишені людей занадто не вдарив, і підприємство могло «економічно виживати» при тому тарифі. Втім, попри все, тариф на воду у Городку був визначений і встановлений той, який, на думку депутатів і громадськості, був не обґрунтований.

... Читати далі »
Переглядів: 801 | Додав: Gorycvit | Дата: 21.06.2015 | Коментарі (6)

Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика