Пт, 19.04.2024, 06:10
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE


 До першого жовтня, відповідно до чинного законодавства, усі кандидати від місцевих осередків політичних партій - як  у депутати до місцевих рад,  так і  на посаду голів міста, селища та сіл району від партій та шляхом самовисування, уже зареєстровані.

В той час, коли до Хмельницької обласної  виборчої комісії для участі у виборах до місцевих рад 25 жовтня цього року подали документи 15 обласних осередків політичних партій, на посаду мера Хмельницького  балотується 14 кандидатів, у Хмельницьку обласну раду йде 14 партій, а в Хмельницьку міську раду – 19, на Городоччині, як з’сувалося, політично активних осередків у місті та в районі виявилося менше.

Як повідомили у Городоцькій міській виборчій комісії, туди списки кандидатів у депутати до Городоцької міської ради подали всього вісім осередків районних політичних партій. Це – районні організації політичних партій: & ... Читати далі »

Переглядів: 2013 | Додав: Gorycvit | Дата: 12.10.2015 | Коментарі (4)

Виборча кампанія - 2015 до органів місцевого самоврядування, яка офіційно розпочалася 5 вересня, увійшла  в активну фазу.  Політична осінь вже є гарячою. Адже від того, як представлять себе політичні сили на місцевих виборах і яку нішу займуть за результатами виборів до місцевих рад у політичному бомонді країни, напряму залежатимуть долі політичних сил і їх позиції у провладних верхівках. Це добре розуміють лідери усіх  політичних партій, відтак, неабияка відповідальність за виборчий процес і за політичний ужинок 25 жовтня покладена на місцеві осередки політичних сил, які вступають  у виборчі перегони і прагнуть набрати якнайбільшу кількість голосів виборців на підтримку саме своєї політичної партії і її кандидатів.

Тож, які саме політичні сили уже заявили про участь і висунення кандидатів усіх рівнів до участі у виборах до органів місцевого самоврядування на виборах до органів місцевого самоврядуван ... Читати далі »

Переглядів: 984 | Додав: Gorycvit | Дата: 12.10.2015 | Коментарі (3)

Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика