Пт, 29.03.2024, 09:05
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE


Городоцька районна виборча комісія 3 листопада 2015 року встановила і затвердила своєю постановою результати чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, що відбулися

25 жовтня 2015 року  до Городоцької районної ради.

Подаємо інформацію про переможців виборчих перегонів та їхні рейтинги у виборчих списках політичних партій, які взяли участь у місцевих виборах-2015.  Нагадуємо, що у Городоцькій районній раді  34 депутатських мандати поділили шість політичних партій Городоччини: "Аграрна партія України" (3 депутатські мандати),     ВО "Батьківщина" (7 депутатських мандатів), "За конкретні справи" (14 депутатських мандатів), "Народний рух України" (2 депутатских мандати), "Свобода" (3 депутатских мандати), "Солідарність" (5 депутатських мандатів). ... Читати далі »

Переглядів: 1089 | Додав: Gorycvit | Дата: 03.11.2015 | Коментарі (0)

 Городоцька міська територіальна комісія визнала обраним Городоцьким міським головою на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року Підлісного Василя Васильовича, народженого 13 червня 1978 року, громадянина України, освіта вища, члена політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», директора землевпорядного центру «Прометей», жителя м. Городка, висунутого Городоцькою районною організацією політичної партії "За конкретні справи".

 Визнані  обраними на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року депутатами Городоцької міської ради:

  1. Баско Володимир Анатолійович, округ № 21, 1966 р. н., осв. вища, член ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРА ... Читати далі »
Переглядів: 1093 | Додав: Gorycvit | Дата: 03.11.2015 | Коментарі (0)

Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика