Вт, 23.04.2024, 08:29
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE


   3 грудня 2015 року відбулася перша установча сесія новообраної Городоцької міської ради сьомого скликання.

   Голова Городоцької міської виборчої комісії Валентина Могутова підбила підсумки виборів до Городоцької міської ради, що відбулися 25 жовтня цього року.

  Депутати затвердили постанову "Про визнання обр ... Читати далі »

Переглядів: 1208 | Додав: Gorycvit | Дата: 18.12.2015 | Коментарі (14)

 У вівторок 1 грудня на другому засіданні установчої сесії Городоцької районної ради депутати  обрали голову  і заступника голови Городоцької районної ради. 

Із залу була запропонована одна кандидатура на посаду голови Городоцької районної ради - Ольги Зелінської  від фракції політичної партії «За конкретні справи» у  Городоцькій районній раді. Кандидат на посаду голови районної ради Ольга Зелінська коротко розповіла про себе й відповіла на усі запитання та репліки із залу від представників депутатського корпусу ради.

Опісля у виборчий бюлетень було внесено одне прізвище  - Ольги Зелінської,  і 19 депутатів із 34 присутніх на установчій сесії Городоцької районної ради  - депутати від фракції ПП «За конкретні справи» (14 депутатів) і від фракції ПП «Солідарність» Петра Порошенка (5 депутатів) взяли участь у голосуванні й своїми 19 го ... Читати далі »

Переглядів: 946 | Додав: Gorycvit | Дата: 18.12.2015 | Коментарі (1)

Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика