Чт, 28.03.2024, 22:21
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE


Стихія, яка пройшлася містом та районом 17 липня, нанесла колосальних збитків Городоччині.  Попередні підрахунки сум  цих збитків перевищують  20 мільйонів гривень. Де взяти і кошти і як допомогти городоччанам справитися з наслідками буревію? Про це йшлося як на позачерговій сесії Городоцької міської ради, так і на позачерговому засіданні колегії  Городоцької райдержадміністрації й на позачерговому засіданні сесії Городоцької районної ради.
Чи не найоперативніше спрацювало за наслідками негоди місто, яке постраждало від негоди найбільше. Позачергова сесія Городоцької міської ради була скликана у понеділок 18 липня, коли люди, які ще зранку пішли до Городоцької міської ради із заявами допомогти коштами чи матеріалами перекрити дахи та замінити вікна, буквально переповнили адміністративне приміщення міської ради.
Одразу на сесії було прийнято рішення спрямувати з міського бюджету на покриття збитків городоччанам ... Читати далі »

Переглядів: 1488 | Додав: Gorycvit | Дата: 25.07.2016

Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика