Чт, 28.03.2024, 12:48
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE


   Ще на початку літа минулого року, нагадаємо, на вимогу громадськості (представників громадської ради при голові ОДА) губернатор Хмельниччини Олександр Корнійчук із численною свитою - з керівниками структурних підрозділів Хмельницької ОДА та Хмельницької обласної ради, Городоцької РДА і Городоцької районної ради, депутатами області та району, представниками силових відомств і громадськості - як області, так і району – інспектував незаконність вирубок у лісових масивах Городоччини. Саме ті лісові масиви, котрі у обслуговування лісогосподарського підприємства комунальної власності району «Горліс» (директор Валерій Короташ).

   Опісля відбулася в області не одна нарада - і обласним та районним очільникам та силовикам губернатором відповідно до його розпорядження було вказано провести спільно з ... Читати далі »

Переглядів: 1157 | Додав: Gorycvit | Дата: 25.02.2017

Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика