Чт, 25.04.2024, 00:55
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE


У державі вже три роки триває адміністративно-територіальна реформа. І процес децентралізації влади, можна сказати, у розпалі, якщо не на завершальних її етапах. Відчувається: завершення реформи може фінішувати з дня на день, адже, на думку вищого керівництва держави, це вигідно громадам і країні загалом, бо має стимулювати поступальний рух – шляхом демократичних перетворень.

Втім, у круговерті подій, які відбуваються, приходить ясне розуміння: люди, наші земляки, й досі не можуть розібратися, де на місцях влада? Хто якими повноваженнями володіє і які функції здійснює? Хто і за що несе відповідальність перед людьми? Чому змін від реформ не видно або те, що робиться, неефективне? Чому жити не стало краще?

Спочатку, мабуть, нагадаємо, що ж таке «децентралізація». Буквально — це передача значних повноважень та бюджетів від державних органів влади органам місцев ... Читати далі »

Переглядів: 683 | Додав: Gorycvit | Дата: 16.06.2018 | Коментарі (4)

Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика