Чт, 25.04.2024, 17:48
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE


24 позачергову сесію Городоцької районної ради, що відбулася 2 липня, можна було би, за наявності небажання писати щось про неї, вмістити у три речення: проголосували далі процес реформи ЦПМСД; передали сферу освіти з управління і балансу району – Городоцькій громаді; землі за межами населених пунктів, що ввійшли до Городоцької ОТГ, знову не дали використовувати ОТГ.
Втім, якщо проаналізувати те, що відбулося на сесії, часу і простору піде на висвітлення сесії районної ради значно  більше... І бажання для цього є. 

Зупинюся всього на двох, на мою думку, досить важливих для людей питаннях, які, як на здоровий глузд, мали би депутатами на сесії районної ради бути вирішеними «на ура». Але… Вочевидь, у когось чи здорового глузду не виявилося, чи особисті (читайте: приватні або корпоративні) інтереси одразу ж переважили над інтересами громад. Бо проголосувати ці питання у окремих (а це більше десятка) депутатів від більшості у Го ... Читати далі »

Переглядів: 738 | Додав: Gorycvit | Дата: 08.07.2018 | Коментарі (5)

Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика