Пт, 19.04.2024, 23:02
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE


Є керівники місцевого рівня, які намагаються залучити якнайбільше коштів із бюджетів усіх рівнів – державного, обласного, сільських – і зробити за ці кошти для людей щось вагоме, потрібне. А є керівники, які в такому складному ритмі «танцювати» не вміють. Чи то не навчилися, чи то їм Богом не дано.

До того ж, ефективні керівники, зазвичай – скромні. Не люблять вихвалятися наліво-направо, що то завдяки їм щось створено, щось збудовано, щось залишиться після них на майбутнє людям. Це, мабуть, тому, що вони добре розуміють: заслуга у їхньому результаті «на виході» – спільна. Адже над проектами, над успішними, посилено працюють команди: і ті люди, які задумують і створюють проект, і ті, які «пробивають» його старт і під проект відповідні кошти, і ті, які реалізовуют ... Читати далі »

Переглядів: 900 | Додав: Gorycvit | Дата: 27.08.2018 | Коментарі (5)

Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика