Вт, 19.03.2024, 06:57
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2017 » Лютий » 25 » 27. 02. 2017 - Використання – раціональне чи не раціональне?
14:59
27. 02. 2017 - Використання – раціональне чи не раціональне?

   Ще на початку літа минулого року, нагадаємо, на вимогу громадськості (представників громадської ради при голові ОДА) губернатор Хмельниччини Олександр Корнійчук із численною свитою - з керівниками структурних підрозділів Хмельницької ОДА та Хмельницької обласної ради, Городоцької РДА і Городоцької районної ради, депутатами області та району, представниками силових відомств і громадськості - як області, так і району – інспектував незаконність вирубок у лісових масивах Городоччини. Саме ті лісові масиви, котрі у обслуговування лісогосподарського підприємства комунальної власності району «Горліс» (директор Валерій Короташ).

   Опісля відбулася в області не одна нарада - і обласним та районним очільникам та силовикам губернатором відповідно до його розпорядження було вказано провести спільно з громадськістю перевірки на місцях щодо законності чи незаконності використання лісових ресурсів. Так як час ішов, а Городоцька районна рада не брала на себе відповідальності за створення відповідної робочої комісії при голові Городоцької районної ради, а громадськість району і далі била на сполох, що ліси вирізаються і догляд за лісовими угіддями не ведеться, відповідальність за створення такої робочої групи (з ініціативи громадськості та за погодження голови Городоцької РДА Віталія Кропивницького) взяла на себе Городоцька райдержадміністрація. Розпорядженням голови Городоцької районної державної адміністрації Віталія Кропивницького №590/2016-р від 2 серпня 2016 року було утворено районну робочу групу з питань сприяння здійсненню контролю за додержанням законодавства у сфері лісових відносин.

   До складу групи (18 осіб) увійшли спеціалісти з питань ведення лісового господарства, представники Городоцької районної державної адміністрації та Городоцької районної ради, податкової служби району, Городоцьких відділів Національної поліції, Держгеокадастру, сектору ГУ ДСНС, засобів масової інформації та громадські діячі Городоччини.
Про роботу цієї районної робочої (дорадчої) групи при голові Городоцької РДА з питань сприяння здійсненню контролю за додержанням законодавства у сфері лісових відносин і звітував у одному із кількох питань порядку денного розширеного засідання колегії Городоцької РДА, що відбулася 23 лютого, перший заступник голови Городоцької райдержадміністрації Сергій Зборовський.
   Як було сказано доповідачем, цією робочою групою за час роботи проведено 2 установчі засідання та 7 виїзних обстежень ділянок лісокористування ГСЛП „Горліс”, за результатами яких складено 8 актів.
   Обстеження заздалегідь визначених лісових кварталів члени робочої групи проводили в присутності посадових осіб підприємства протягом вересня – листопада 2016 року.
Було обстежено лісові квартали поблизу сіл Зверхівці, Лісоводи, Підлісний Олексинець, Чорниводи, Варівці, Матвійківці, Кузьмин, Ульянівка та Великий Карабчіїв.
   Члени робочої групи вивчали на місцях стан ведення лісового господарства, й увага тих, хто входив до складу робочої групи і виїжджав на місця, зверталась на проведення усіх видів лісогосподарських робіт саме на день перевірки.
   Фіксувалися та оцінювалися площі лісостанів після проведення різних видів рубок догляду - освітлення, прочищення (прочистки), прорідження та прохідні рубки.
   Визначався загальний фактичний стан насаджень. Оцінювалась транспортна доступність до лісових кварталів: наявність обмежувальних насипів, ровів, шлагбаумів по периметру лісових масивів. Основні проблемні питання, виявлені робочою групою, оголошені, зокрема, на засіданні колегії доповідачем – першим заступником голови Городоцької РДА, були проголосовані колегією і внесені до протокольного рішення Городоцької РДА як пропозиції та рекомендації, що будуть спрямовані Городоцькою райдержадміністрацією керівництву ГСЛП «Горліс» та Городоцькій районній раді, у комунальній власності якої перебуває ГСЛП «Горліс, управлінню агропромислового комплексу Городоцької РДА та Державній екологічній інспекції в Хмельницькій області.

Переглядів: 1155 | Додав: Gorycvit | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 8
avatar
0
8 Депутат • 20:33, 06.04.2017 [Матеріал]
Пропоную громадськості звернутися зі своїм баченням і своїми вимогами  щодо діяльності Горлісу до наступної сесії відкрито і публічно і запропонувати своє бачення покращення роботи керівництва і підприємства.  Адже депутати також мають своє бачення і свій розум і маніпулювати собою приводу більше нікому не дадуть.
avatar
0
7 Справді так • 13:08, 06.04.2017 [Матеріал]
для а по суті? А що своїми очима не видно що нема лісів, а одні хащі? То виїдь в ліс і подивися. Знайди дуби, де вони були посажені ще колгоспами і вже пропали, бо не доглядає ніхто. Поїдь в Чорниводи і зайди на пилораму на горбі. Там дерево звідки? З Кошарнянського лісу. В Макарово заскоч відпочити. Чи відпочиниш в тих зарослях? І в Дубок не забудь. Там порахуй пеньки від нормальних дубів і побачиш сухі і покручені, які мали вирізати і лишили бо нафіг Короташу такі не потрібні. І зайди до Зелінської і розпитай, чого все так. Вона тобі й розкаже.
avatar
0
6 ?????? • 21:50, 08.03.2017 [Матеріал]
А по суті чого я маю читати тут твою тарабарщину???? Може візьми свої плювки і зразу в Демагог???? І плюйся там!!!! Чого тут ошиватись???? Краще там пиши!!! Тут не пиши!!!
avatar
0
5 Ага! • 21:38, 08.03.2017 [Матеріал]
А по суті? Чого ти тут? Городами і полями - і навіщо сюди ходити ічитати  якусь тарабарщину, яка тобі не подобається? Якісь заігрування до Ксю чи що?Сиди в свіоїй дирі. Читай наш Городок. І не читай Ксю і не пиши для Ксю.
avatar
0
4 А по суті? • 22:37, 07.03.2017 [Матеріал]
А  що ж по суті? Відбулися круглі столи, доповіді заступників голів, піднято важливі рекомендації та пропозиції, окреслено коло проблем. Ксю, по суті в цій статті  - ніц. Навіщо я маю читати цю гнилу номенклатурну тарабарщину? Кажуть є програмка в інтернеті - "Демагог", так там тільки кількість сторінок тексту доповіді чиновника треба вказати - і таки видає!!! Таку ж тарабарщину. 
Якщо немає нічого по-суті, краще не пиши.
avatar
0
3 Суть • 18:48, 03.03.2017 [Матеріал]
А не скажіть! Депутати дуже хочуть знати вже що там нашукали. Бо ж казали що всюди порядок і підприємствоу треба давати орден. От як тим депутатам  розкажуть, покажуть і пояснять... А вони ж засновники! Власники! За ними ж люди! ВИБОРЦІ! А ліси  тереблять і ні в хрєн з ними народними вибранцями не рахуються. )) Курчат по осені рахують)))))
avatar
0
2 ! • 22:22, 02.03.2017 [Матеріал]
Стільки букв, а ніц по суті. Браво!
avatar
0
1 !!!!!!! • 20:42, 27.02.2017 [Матеріал]

То все такі пробемні питання є???!!!
Таж казали, що нема!!!! І що далі?????
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0