Пт, 26.04.2024, 01:56
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2014 » Січень » 28 » 29.01.2014 - Крига скресла.
10:47
29.01.2014 - Крига скресла.

   24-та позачергова сесія Городоцької  районної ради, яка була  ініційована та підтверджена підписами депутатів районної ради, які не побоялися  висловити волю своїх громад,   відбулася у вівторок 28 січня. (До слова, нагадаю, що позицію громади міста Городка у зверненні до Президента  депутати Городоцької міської ради прийняли ще наприкінці листопада, після скандального і жорстокого розгону силовиками мирних мітингувальників Євромайдану в Києві).
На порядок денний 24 позачергової сесії райради було винесено єдине питання – прийняття звернення до Президента України та до Верховної Ради України з приводу суспільно - політичної ситуації, що склалася в Україні.
   На сесію, попри побоювання багатьох, що кворуму не буде,  із 62 депутатів Городоцької районної ради з’явилося 39.  23 депутати були відсутні – троє з поважних причин. Як зазвичай, на позачерговій сесії були присутні лідери територіальних громад району, голови партійних осередків, громадських організацій та рухів, а також -  бажаючі жителі міста та району - учасники Майдану  з числа тих, хто зібрався перед входом у адмінприміщення райдержадміністрації та ради.  
   Перед відкриттям сесії  голова районної  ради Олександр Воротний запропонував пам’янути тих українців, які загинули під час акцій протесту в Києві, і депутати підтримали його пропозицію - вшанували хвилиною мовчання тих, хто загинув у сутичках демонстрантів із силовиками. Опісля відкриття сесії, голова ради зачитав текст звернення до Президента та Парламенту України, який  був обговорений і погоджений напередодні засідання позачергової сесії районної ради  учасниками Городоцького Майдану та поданий до  районної ради разом із заявою депутатів із вимогою скликати позачергову сесію. 
   Як повідомив голова районної ради, з текстом звернення  Городоцького Майдану ознайомилися  та його погодили лідери фракцій у районній раді, окрім однієї – фракції партії регіонів. Ця фракція майже в усьому своєму складі разом із головою фракції та головою районної організації партії регіонів Володимиром Вербановським не з’явилася на засідання позачергової сесії, хоча, як запевнив сесію голова районної ради, всі депутати були повідомлені та ознайомлені із питанням, що слухатиметься. 
   Не прийшов на сесію і голова Городоцької райдержадміністрації Володимир Свіжий. Олександр Воротний повідомив, що голова адміністрації перебуває на нараді у обласному центрі, й на зауваження депутатів, що обласна  адміністрація і обласна рада заблоковані пікетувальниками й не працюють, голова ради відповів, що доніс до депутатів ту інформацію, якою на часі володіє.
   Депутати досить швидко обговорили текст звернення до влади країни, внесли до нього окремі зміни й прийняли одностайне рішення  провести по даному питанню поіменне голосування.  За прийняття тексту звернення до Президенту  та парламенту України від імені громади Городоччини проголосували усі присутні на засіданні позачергової 24 сесії райради депутати Городоцької районної ради: Анатолій Андрійчук, Неоніла Андрійчук, Володимир Багін, Олександр Білоус,  Василь Белінський, Надія Бородай, Юлія Боднарчук, Володимир Бочуля, Гнат Боднар, Петро Войталюк, Олександр Воротний, Василь Воротний,  Наталія Горват, Іван Головатий, Антоніна Головата, Руслан Задорожний, Георгій Катрич, Ярослав Козютинський, Олександр Кушнір, Ярослава Лазовська, Оксана Максімова, Василь Накутній, Микола Нирко, Валерій Парамей, Оксана Присяжна, Борис Помаранський, Петро Рога, Валерій Сандурський, Юрій Сітарчук, Віктор Слободян, Іван Стецюк, Анатолій Скотинянський, Юрій Сапоговський, Іван Тадеуш, Володимир Талалай, Василь Турянський, Олег Федоров, Віктор Хоптинець, Леонід Юрчук.
   Не прийшли на сесію, відтак  не проголосували за текст звернення до лади від Городоцької громади такі депутати:  Євген Андрущак (підписався у зверненні до районної ради щодо проведення позачергової сесії – не з’явився через хворобу), Володимир Барчишин, Микола Білик (підписався у зверненні до районної ради щодо проведення позачергової сесії – не з’явився з поважної причини), Анатолій Буцький, Володимир Вербановський, Галина Гаджук (не з’явилась через хворобу), Ірина Гураш, Галина Івашко, Оксана Когут, Юлія Крамар, Микола Мадоріц, Віктор Назаркевич, Леонід Бугаєнко, Петро Наконечний, Іван Огороднік, Віктор Паславський, Євген Підлісний, Любов Садовська, Олег Саврій, Олена Федотова, Оксана Харкавлюк, Микола Цвігун, Галина Шевчук.




Президенту  України

Голові Bepxoвної Ради  України

ЗВЕРНЕННЯ

Представляючи інтереси та висловлюючи позицію територiальних громад Городоцького району Хмельницької області, районна рада висловлює глибоке занепокоєння суспільно-політичною ситуацією, шо склалася в Україні внаслідок голосування у Верховній Раді України «диктаторських законів» та подальших подій, що відбуваються на вулиці Грушевського у м. Києві.

Використання підрозділів правоохоронних органів для придушення доведених до відчаю мирних демонстрантів вважаємо нeпpипycтимим та безпрецедентним проявом насильства владної верхівки проти власного народу i висловлюємо обурення фактами загибелі людей.

Вимагаемо негайного припинення використання зброї правоохоронними органами проти демонстрантів та невідкладно провести публічні переговори за участю Президента України, Голови Верховної Ради України, лідерів опозиції та громадських діячів, уповноважених Майданом, результатами якого народ бачить :

1.     Скасування прийнятих 16 січня 2014 року у неконституційний спосіб Верховною   Радою   України   законів,   що   звужують   права   людини   та
суперечать Конституц
ії України.

2.     Припинення переслідування та звільнення ycix учасників мирних акцій протесту.

3.     Підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом у 2014 році.

4.     Притягнення до кримінальної відповідальності ociб та провокаторів, винних у побиттi та вбивстві мирних демонстрантів та представників засобів масової інформації.

5.     Відставки Кабінету Міністрів України та формування нового перехідного Уряду України.

6.     Відкликання  ycix   представників  правоохоронних   органів Городоцького району, що знаходяться у м.Києві, до місця їх розташування.

7.     Оголошення про дострокові одночасні вибори Президента України та Верховної Ради України.

8.     Повернення до Конституції України, як до Основного Закону України  2004 року.

  

Звернення прийняте депутатами Городоцької районної ради на 24 позачерговій сесії  районної ради 28 січня 2014 року.


Переглядів: 4491 | Додав: Gorycvit | Теги: районна рада, Політика | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 1051 2 3 ... 10 11 »
avatar
0
105 Pravda • 08:34, 31.03.2014 [Матеріал]
До 98 Судья.
Жителі Городоцького району мають усвідомлювати, що і вони несуть відповідальність за події в країні, адже привели до влади "ригіанала" Герегу.
avatar
0
104 Gorycvit • 22:39, 23.03.2014 [Матеріал]
Для Еники-беники. Поважайте спочатку себе, потім - інших читачів та дописувачів сайту. Якщо не знаєте іншої лексики, окрім ненормативної, порада - утримуйтеся від коментарів взагалі і не провокуйте учасників обговорень до виплесків  негативних емоцій.
avatar
0
103 Gorycvit • 22:35, 23.03.2014 [Матеріал]
Пости  з нецензурною і брутальною лексикою ВИДАЛЯЄМО.
avatar
0
102 11111 • 01:40, 21.03.2014 [Матеріал]
102 Еники-беники
от тільки не треба на цьому ресурсі писати свою особисту думку...це виглядає як провокація...
якщо ви її тут озвучуєте...це не означає що її з причетних до сайту і постійний читачів хтось поділяє... слабо вийти на площу і сказати?
avatar
0
101 Ксан • 01:11, 18.03.2014 [Матеріал]
100. А ти?
avatar
0
100 сірожка • 23:04, 17.03.2014 [Матеріал]
Ксан ти колись заспокоїшся?
avatar
0
99 Ха-ха-ха • 21:31, 17.03.2014 [Матеріал]
8999 розсмішив мої тапочки," Фінансовий геній" - злодій і всі в Городку це добре знають.  На краденому капіталі-"геній" стартанув. Тепер віддає борги , певно совість замучила. Бог простить йому його гріхи. Але не перестарайтеся його підносити високо, бо йому буде дуже важко падати з висоти.
avatar
0
98 Судья • 21:12, 17.03.2014 [Матеріал]
О чем речь?  Каждого регионала надо гнобить не жалея, он прямо или косвенно причастен к смерти молодых людей в Киеве и к ситуации которая
сложилась в Украине.  Этих сволочей надо травить как колорадских жуков
за фальсификации выборов, за подкуп голосов по всей Украине и в Городке.
Это не чужие пришли и делали это, а сволочи метсного разлива
Вербановские, Бельские,  Садовские, Пятачки и им подобные твари
avatar
0
97 про великий гріх • 14:30, 13.03.2014 [Матеріал]
Христос: Кто имеет всё, нуждаясь в самом себе, не имеет ничего.

 ******  Кто имеет много денег, но не знает кто он на самом деле, не имеет ничего. Человек, думающий что он тело до конца своих дней будет набивать свой живот колбасой, а кошелёк деньгами, веря, что умерев, он больше никогда не испытает счастья. Счастье испытает лишь тот, в ком Вера и Любовь живут.
avatar
0
96 про великий гріх • 12:51, 13.03.2014 [Матеріал]
для 89 99   (Вчора 13:14)

Христос: Поделиться избытком своим с теми, кто нуждается, - дело богоугодное. Но нельзя купить Царствие Божие ни за какие сокровища. 

  И даже если раздашь ты всё что имеешь, и тело отдашь на сожжение, но Любовь не будет освещать деяния ваши, не будет вам от того никакой пользы.

*****  Можно быть очень богатым, строить храмы, школы и больницы, но если в душе тьма, а всё что делается, делается из-за тщеславия и себялюбия,  смысла в таких поступках нет.
1-10 11-20 21-30 ... 91-100 101-105
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0