Чт, 25.04.2024, 11:26
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2012 » Лютий » 27 » 29.02.2012 - «Говоріть–говоріть... - ви нам не заважаєте.»
00:39
29.02.2012 - «Говоріть–говоріть... - ви нам не заважаєте.»
   21 лютого 2012 року відбулася сесія Городоцької міської ради. Питань на сесію у порядку денному  було винесено немало – 42. Але найцікавіше питання, як це буває дуже часто, випливло несподівано. Депутат міської ради Володимир Федощук вніс пропозицію включити до порядку денного сесії питання про надання розпорядженням голови райдержадміністрації Вербановського В.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на території Городоцької міської ради. Тобто – про виділення головою адміністрації собі і своїй родині , а також колишньому своєму заступнику, голові районної ради і депутату районної ради та членам їх родин по 2 га землі (загалом 32 людям – 62 га землі) із земель міської ради за межами міста..
   Депутата хвилювало питання, чи виготовляються документи на дані ділянки землі, бо міська рада своїм рішенням від 27 грудня 2011р. не погодила межі даної ділянки землі, а в найближчі терміни запланувала розширити межі міста (за рахунок цієї ділянки теж) і розділити цю землі по 10 соток 620 городоцьким родинам під житлову та громадську забудову.
   Про це депутати запитали  під час слухання по даному питанню у голови земельної комісії міської ради, водночас, директора земельно-аграрного центру «Карат» Василя Підлісного: виготовляється документація на земельні ділянки керманичів району чи ні?
   Василь Підлісний підтвердив факт, що законних підстав відмовити даним громадянам у виготовленні документації немає, і документи  виготовляються – депутату районної ради Боднару Г.Д.
Після тривалого обговорення цього питання, сесія прийняла одностайно (із 29 присутніх депутатів: 28 – «за», 1 – «утримався») рішення направити голові райдержадміністрації листа з проханням скасувати його розпорядження щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення даної земельної ділянки  вищевказаним городоччанам і членам їх родин.
    Крім того, міська рада повторно звернулася до начальника управління Держкомзему в Городоцькому районі Зюбрицького В.С., бо на попередній лист міська рада відповіді так і не отримала, щодо надання інформації про погодження чи непогодження проекту землеустрою, що знаходиться в Держкомземі щодо виділення вищевказаним городоччанам (керівникам району та депутату районної ради) та членам їх родин цієї землі, і чекає відповіді.
Варто також додати, що депутат  міської ради Кремнєва Н. звернулася з депутатським зверненням до начальника Міжрайонного управління СБУ в Городоцькому районі Мельника В. та прокурора Городоцького району Чижика В. -  вивчити в правовому полі питання виділення земельних ділянок розпорядженням голови райдержадміністрації Вербановського В.В. 32 городоччанам і письмово повідомити про результати даної перевірки.
Хоча, варто відмітити, що начальник Міжрайонного управління СБУ в Городоцькому районі Мельник В. був особисто присутнім на сесії міської ради, щоб вислухати думки депутатів з даного питання і дати  належну відповідь на депутатське звернення відповідно до діючого законодавства.
На сесії також слухалися і ще кілька цікавих питань.
Наприклад, депутати знову стали заручниками рішень, які приймалися виконкомом при колишньому голові міської ради В. Хоптинцю. В. Це стосується земельної ділянки в центрі міста( територія «Шашличної»), де приватний підприємець Петльований. В. будує приміщення офіс-центру. Як з’ясувалось, ті земельні ділянки частинами виділялися…багатьом городоччанам, і по документах на них має право кілька громадян міста. Хоча, Петльований В. викупив дану земельну ділянку на вторинному ринку і вже виготовив на неї відповідну документацію.
Депутати відмовили усім зацікавленим у вирішенні даного питання сторонам і відправили це питання на доопрацювання землевпорядним службам.
Виважено було прийнято на сесії питання  щодо затвердження «Програми соціально – економічного та культурного розвитку міста Городок на 2012 рік». Всі кошти були розподілені, щоб охопити вирішення проблем і запитів якомога більшої кількості жителів міста Городок.





 

У К Р А Ї Н А

Городоцька міська рада

Городоцького району Хмельницької області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

             32000, м. Городок, вул. Грушевського,53  тел. 3-12-33, qdmiskrada@ukr.net  

 

 ________________ № ___________                                            

 на № ___________ від ___________                                                      

 

 

                                                                                                Голові   Городоцької 

                                                                                                райдержадміністрації

                                                                                                Вербановському В.В.

 

 

 

            На виконання  рішення  № 3  дев’ятнадцятої сесії міської ради від 21 лютого 2012 року  "Про звернення Городоцької міської ради до голови Городоцької райдержадміністрації

Вербановського В.В. щодо скасування розпоряджень № 881\2011-р від 01.12.2011 р. "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на території Городоцької міської ради” та № 882\2011-р від 01.12.2011 р. "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території Городоцької міської ради””  просимо Вас скасувати  вищезазначені розпорядження щодо надання дозволів громадянам на розроблення проектів землеустрою для відведення земельних ділянок орієнтовною площею 64 га ріллі для ведення особистого селянського господарства   в зв’язку з створенням міською радою 27 грудня 2011 року тимчасової комісії з числа посадових осіб виконкому та депутатів міської ради для проведення інвентаризації земель міста, які знаходяться за межами населеного пункту,  підготовки та розроблення Генерального плану міста, підготовки пропозицій по розширенню  меж  міста та переведенню земель сільськогосподарського призначення в  землі житлової та громадської забудови міста.         

            Про прийняте рішення просимо Вас повідомити у встановлені чинним законодавством терміни. 

 

 

 

 

                                 Міський голова                               В. ПОВОРОЗНИК

 

 

 

 


Переглядів: 3237 | Додав: Gorycvit | Теги: Вербановський, городок, земля | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 331 2 3 4 »
avatar
0
33 Пілігрим • 15:43, 16.06.2012 [Матеріал]
А що ж депутати рай та міськ ради? Чому не поставлять питання про недовіру керівництву міста та району? Омельчука К.М. у свій час то посунули і не знати за що, хоча тепер вже здогадатися можна: не крав і їм не давав.
avatar
0
32 Я • 19:37, 28.05.2012 [Матеріал]
Мера, якщо хтось підставив, то тільки він сам себе. Не треба було при його пенсії плюс непогана зарплата мерська рвати з горла кусок у людей - землю, що в Скіпче. Далася йому та земля! Але ж то натура українська - всі беруть, а мені чого не можна? Я ж - при владі. Стидно не взяти. Кури засміють. Взяв. На свою голову. Точно так, як Вовік. Два сапога- пара. Їх завидки взяли обох, що такі, як Парамей, понабирали, а вони ще не мають. Но одні, хитрі, тихо це робили - а з Вовиком тихо не получається. От і мають обидва. Сміються - але не кури, а весь люд. Всі добре розуміють - око за око. А народ правий, що своє відвойовує. Ще б міська громада цей прецендент за приклад взяла і свою землю в Дубку відвоювала! Тоді б не лізли начальники перед батька в пекло.
avatar
0
31 Підрпиємець • 17:48, 28.05.2012 [Матеріал]
Мера - зараз підставили ті, хто допоміг прийти йому до влади. А тепер, нехай він більше слухає Парамея, який їздить по вухах не лише городоччанам, а й тому ж - меру. Він , "мер-Парамей-хитрий лис" (зараз, хто не знає, заправляє в місті усім Парамей), вже таку репутацію меру зробив... а в силу тих дій, що він зараз робить - то ли еще будет ОЙ-Ё-ЁЙ! Тримайтесь, люди! Час Х - настає!
avatar
0
30 Осведомленный • 13:35, 28.05.2012 [Матеріал]
Все, кто уважал мера за чесность, в нем разочарованы. Он ничем не отличается от своего коллеги - главы рда. Они оба заинтересованны, каждый в своем - одному нужна земля за Дубком, а другому - в Скипче. Интересы людей им по барабану. Но ведь люди знали на что шли, когда их выбирали. Вот теперь пусть берут свои земли и занимаются земледелием. И - на фиг с занимаемой должности. Я поддерживаю такую мысль, прозвучавшую здесь на сайте.
avatar
0
29 ОП-ПА! • 16:14, 27.05.2012 [Матеріал]
Та коли вже за Кривого візьмется хоч хтось??? Корупія була при нім повна! Все з рук зійшло!!! І знов ту саму рибу в ставок нова міська влада кинула!!!За що такі почесті?? Що з нашими органами???Кошмар!!! booze blahblah deal devil dollar dollar dollar eek facepalm help help help killed
avatar
0
28 Z • 10:31, 26.05.2012 [Матеріал]
А коли в міській раді порядок був з документами? Колишній серетар завалив роботу ради і документацію на всі роки його роботи і на багато років наперед. Розгребти все до норми ніхто не зможе. Робити поточну роботу і підганяти недопрацювання минулого керівного складу точно ніхто не хоче. Бо там чорн ногу зломить.Хіба що органи візьмуться за минулих міських керівників і попотіти заставлять . Але в нас це не реально. Рука руку гладить.
avatar
0
27 Белая • 22:34, 25.05.2012 [Матеріал]
Саме цікаве те,що депутати міської ради навіть не підозрювали,чому це після початку роботи комісіїї з інвентаризації землі(десь березень місяць) міською владою , і землевпорядником не було здісненно ніяких дій і не написані листи до рда і Стецю з Зюбрицьким,щодо меж міста існуючих.а саме головне "лизя злизала" з кабінету Кривого(у відпустку подався),також "Щезли"з папок всі документи по старим межам міста! А мер "белий і пушистий"не подумайте что болеет" каже всім що такого бардака він ще не бачив і що в йго "органах"не було такого!а чому ж він не повідомив про га в Скіпче?
avatar
0
26 Я • 20:54, 24.05.2012 [Матеріал]
Аж смішно. Голова рда дав землю. Другий голова чи його родина взяли її без проблем. Тепер кіпіш. І то почався він через пару місяців. Після того, як голова рда не получив від міського свою землю... Тут попахує скандальчиком чисто "я тобі відімстю". І мстя - через маніпуляції лєві. Люди появилися. Скарги намалювалися. Ви би, хлопці, людям землю так запально відвойовували, як собі рвете. Хто хоче - бачить, що робиться. Закулісні ігри - от що. В яких люди полюбе програють. Хоч люди це не розуміють.
avatar
0
25 та невже! • 16:43, 24.05.2012 [Матеріал]
для ком.22
і тут голова РДА дав землю своїм пацанам?! eek
"Він каже - всі мають право на землю", то що ми всі маємо права - ми всі знаємо! але ніхто не може тим правом скористатись, крім начальства. Або підставних осіб записують (замість себе)...усе так, як робиться в нашій країні.
avatar
0
24 село • 14:23, 24.05.2012 [Матеріал]
а чи кожен в нашому селі так собі може отримати по 2 га землі? і що, так собі без проблем, любийжитель прийшов, написав заяву на імя голови адміністраціїї і отримав землю для себе, для жінки, для дітей, для свата, кума, брата?????
га? вербановський, дай відповідь нам!!! чи тільки по вухах їздити - все шо можеш!!!!
1-10 11-20 21-30 31-33
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0