Чт, 25.04.2024, 14:09
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2013 » Квітень » 29 » 29.04.2013 - Між молотом і наковальнею, або іще один солдат на провладній службі...
19:37
29.04.2013 - Між молотом і наковальнею, або іще один солдат на провладній службі...
   Кажуть, що коней на переправі не міняють…Таки міняють. Свідчення тому – зміна у керівництві виконавчої влади Городоччини. Як прокоментував городоччанам причину зміни колишнього і призначення нового голови райдержадміністрації губернатор Василь Ядуха: «Ротація кадрів, що відбувається в країні…».

   Можливо, й так. А можливо, й з інших причин. Але Володимир Вербановський з посади очільника районної виконавчої влади пішов. На його місце Президент Янукович призначив вихідця з Городоччини, мешканця сусіднього району і лідера Чемеровецької районної територіальної громади Володимира Свіжого.

   Нового голову Городоцької райдержадміністрації у присутності керівників районних організацій та установ, службовців структурних підрозділів адміністрації, міського, селищного та сільських голів і представників депутатського корпусу районної ради представив Василь Ядуха в понеділок 29 квітня, не забувши при цьому подякувати колишньому очільнику району.

   Очільник облдержадміністрації і, водночас, лідер обласної організації Партії Регіонів Василь Ядуха був надто стурбований, що йому доводиться виконувати таку неприємну місію як зняття з посади свого підлеглого, й саме тому, мабуть, надзвичайно багатослівний. Він наголосив, що «на Городоччині критикувати, ходити поза плечі й обсуджувати є кому, а прикласти до роботи руки і взяти на себе відповідальність за результати – таких людей нема. Команди як такої нема тут – є Лебідь, Щука і Рак. І це не тільки вина Володимира, що все так складається – вина тих, хто не хоче працювати на благо Городоччини.» Звинуватив Василь Ядуха в тому, що Городоччина спинилася в соціально-економічному та культурному рості усіх: голову районної ради Олександа Воротного, пригрозивши керівнику «якщо він не одумається, прийняти особисто всі міри, щоб поміняти його на цій посаді», Городоцького міського голову Володимира Поворозника, вказавши меру на те, що в Городку купа недоліків, а той «заграє із владою», керівників медичної, освітянської та культурної сфери району – за те, що недопрацьовують, а спільний негативний результат списується на керівництво адміністрації. «Недоліки у роботі всіх структурних підрозділів влади – це недоліки тих людей, які представляють Партію регіонів», - підсумував обласний очільник, - І це не додає ні користі, ні іміджу владі. Я особисто цього не дозволю. Як приклад тому, що потрібно працювати в команді, і тоді будуть явні результати – сусідній Волочиський район. Там всі працюють в одній упряжці, і район розвивається потужно, не те, що Городоччина - одна болтологія і випрошування коштів. Нема команди, що працювала б на розвиток Городоччини. Всі - розокремлені і не бачать пріоритетних шляхів розвитку району. І в цьому вся біда».

   Василь Ядуха сказав,що є багато чого «хорошого, що зроблено за три роки Володимиром Вербановським», на жаль, чомусь, не уточнив, що саме. А от по поганих показниках районних, як кажуть, «пройшовся» конкретно, видно, готувався. Це було несподівано і, навіть, смішно, бо цифри звітності, які мали б негативно характеризувати керівників-городоччан, насамперед, були свідченням недопрацювань керівника району зокрема і загалом адміністрації як спрямовувача і координатора-виконавця центральної влади на місці.

   Втім, Василь Ядуха підкреслив, що Партія Регіонів своїх людей напризволяще не кидає: «Володимиру Вербановському уже запропонована посада –  і він працюватиме в команді, якщо погодиться. Але поки що він думає».

   Для нового керівника району Володимира Свіжого губернатор поставив завдання – «обєднати всіх в один кулак навколо себе, забути усі розбірки та образи, визначити пріоритети, опираючись на все позитивне, що вже є, працювати в першу чергу над проблемами – до їх вирішення. І – перехід, нарешті, до конкретних справ».

-         Є один керівник в районі – голова адміністрації, - підкреслив Ядуха, - який несе безпосередньо відповідальність перед Президентом і Урядом за розвиток району. З нього – весь спрос. Тож, жорстка виконавча дисципліна, співпраця  через обєднання зусиль і використання всіх можливостей– і конкретні результати мають стати запорукою розвитку Городоччини

   Отож, передача влади із рук в руки – через руки губернатора – відбулася. Василь Ядуха благословив нового керівника на працю і ратний подвиг – на благо Городоччини. До вітань і благословінь обласного керівника новопризначеному голові райдержадміністрації долучився помічник Народного депутата Олександра Гереги Андрій Шинькович, вручивши від імені Олександра Гереги та громадської організації «За конкретні справи» троянди та збірку афоризмів.

 

   Новий голова Городоцької  адміністрації Володимир Свіжий – іще один солдат на провладній службі, як назвав Василь Ядуха себе і  усіх держслужбовців - в свою чергу пообіцяв працювати «на покращення життя всієї Городоччини – і кожного її жителя зокрема».

 

Переглядів: 4170 | Додав: Gorycvit | Теги: Вербановський, городок, Свіжий | Рейтинг: 5.0/14
Всього коментарів: 1201 2 3 ... 11 12 »
avatar
0
120 Девастатор • 20:39, 24.07.2013 [Матеріал]
Гостю.
Ви не читаєте газети... Там більше про Герегу...
avatar
0
119 Гість • 20:05, 24.07.2013 [Матеріал]
Як читаю району газету- то кожен раз сміюсь. на кожній сторінці голова адміністрації  во всіх позах.  точно солдат влади.  як і  перед ним був. колись так  позував вербановський. і де він зараз? не газета - а трибуна Свіжого і Ядухи. та ще президента їхнього.  влади, короче.  хоч трохи краща сала - а все про те саме пишуть. тільки  міняються лиця - а наповненя то саме.
avatar
avatar
0
117 Земляк • 12:08, 24.06.2013 [Матеріал]
Або ж подивіться, подумайте, зробіть висновки:
http://www.youtube.com/watch?v=NAJapTmqivg,
а бруду, та й ще з обзиваннями - лити бруд може кожен, для цього розуму великого не потрібно...
avatar
0
116 Осведомленный • 17:43, 16.06.2013 [Матеріал]
119. Думаю, этот - не из власти, а из тех, кто желал бы быть там, да не судьба. Поэтому, сидит в сторонке, судит - кто и что по чем.  Ему и те и
эти - плохие. Чем? Не знает. Есть такой тип людей. Да Бог с ним. Я хочу
сказать "о навозе" нынешней власти.  Этот навоз - от кого-то, и этот
кто-то ответственен за то, что наделал. И как бы там ни было, это мы,
народ, откуда пришла эта власть и откуда черпает жизненные силы и
финансовую, а также силовую мощь. Только от нас зависит - "навоз" этот
убирать или он и дальше будет вонять и отравлять окружающую среду, в том
числе нас самих, наших детей и внуков. Пока не возьмем инструмент в
руки, не сгребем весь этот навоз в кучу и не утилизируем как
органическое сырье  для последующих поколений, порядка в стране не видать. Мое сугубо мнение.
avatar
0
115 пАкращення • 10:12, 14.06.2013 [Матеріал]

"Біда України в тому, що нею керують ті, кому вона не потрібна. "
Михайло Грушевський.

avatar
0
114 пАкращення • 09:52, 14.06.2013 [Матеріал]
116 Us   (05.06.2013 15:24) он же по всей видимости и 115 Скунсу   (05.06.2013 14:01)

"Управляют более быстрые ребята. "- це ти шо ли и твоя " мАладая" городоцькая каманда ?
Управляєте так, шо пАКращення на ліцо щодня. Управлєнци. Ви - навоз сьогодняшньої влади антинародної, от ви хто.
avatar
0
113 Z • 16:46, 05.06.2013 [Матеріал]
Us....у! Хто як бачить цей сайт. Ти - як гумор і плітки, значить, ти пліткар і гуморист по натурі. Інший - як джерело хоч якоїсь інформації, то цікава і активна людина. Ще інший - поговорити любить про все, балакун, значить. А хтось забіжить, начитаєтьься, задумається  - і в нірку, тобто, читач і спостерігач, настраханий реаліями життя. Всякі є люди - чи не так, Us?
avatar
0
112 Us • 16:24, 05.06.2013 [Матеріал]
Городок-live -сообщество юмора и сплетен/
avatar
0
111 Скунсу • 15:01, 05.06.2013 [Матеріал]
Старый ты нашпетенька, ты уже не всегда вовремя попадаеш  в калоши.   Твои старания понятны и известны.    Именно всё по-твоему уже не будет.  Времена ушли.   Управляют более быстрые ребята. А ты собирай для них побольше шелухи и передавай какому-нибудь осведомлённому. Так гляди и в дворники возьмут и пригласят. Там где на золоте и серебре едят.   А евреям ты дейстьвительно не нужен.
1-10 11-20 21-30 ... 101-110 111-119
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0