Ср, 24.04.2024, 10:01
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » Архів новин

   Деякий час на сайті активно обговорювалося чи то зникнення службового авто комунального підприємства, чи то викрадення або дорожньо-транспортна пригода. Інтерес до того, що сталося, і хто, як то кажуть, винен, був неабиякий. Тому дізнатися про даний випадок про пригоди зі службовим авто комунального підприємства  і – розповісти про все, як було, - обов’язок сайту.

   Про те, що пропала службова «Нива» з території комунального підприємства, забили на сполох комунальники, потім – Народна Самооборона Майдану. Городком, як то кажуть, «ходили різні версії», договорилися, навіть, до то ... Читати далі »

Переглядів: 1252 | Додав: Gorycvit | Дата: 28.02.2015 | Коментарі (10)

20 лютого у Городоцькій міській раді відбулися громадські слухання, ініційовані мерією за результатами численних звернень  городоччан  стосовно різкого і значного підвищення тарифів на послуги, що надає комунальне підприємство, засновником якого є Городоцька міська рада.

Близько трьох десятків городоччан – представників різних мікрорайонів міста – прийшли на громадські слухання, щоб заявити від імені мешканців своїх мікрорайонів та житлових будинків про  те, що люди стурбовані рішенням виконкому щодо такого різкого і досить суттєвого для сімейних бюджетів підняття тарифів на водопостачання, водовідведення та вивіз твердих побутових відходів, тобто – тарифів на ті послуги, що надає «Городоккомунсервіс».

Городоччани прийшли й за конкретними роз’ясненнями: щодо причин такого зн ... Читати далі »

Переглядів: 1403 | Додав: Gorycvit | Дата: 22.02.2015 | Коментарі (7)

                                                                                                                                                          ... Читати далі »

Переглядів: 3023 | Додав: Gorycvit | Дата: 07.01.2015 | Коментарі (48)

                                                                                                                                                                                                                                                      ... Читати далі »

Переглядів: 2221 | Додав: Gorycvit | Дата: 21.12.2014 | Коментарі (38)

       В останніх коментарях, що активно додають дописувачі, неодноразово йшлося про капітальний ремонт дороги, що по вулиці Станційна у Городку. Тема зацікавила. Тож, власне, про те, що передувало, та те, що відбулося із ремонтом цієї дороги, - у цьому журналістському розслідуванні.

Наприкінці року на рахунок державного казначейства у Городку надійшли кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, у нашому випадку – Городоцькій  міській раді – на капітальний ремонт доріг міста, зокрема, дороги по вулиці Станційна. Сума чимала – 556 тисяч гривень.  Керівництво міської ради вирішило ці кошти освоїти. Але… Після того, як депутати міської ради спільно із спеціалістами обласної фінансової інспекції встановили недобросовісне виконання ремонтних робіт попереднім виконавцем (по факту порушено кримінальну справу), - виконавця робіт по ре ... Читати далі »

Переглядів: 2986 | Додав: Gorycvit | Дата: 11.12.2014 | Коментарі (82)

     Знову, як кажуть прості люди, «говорили – балакали – сіли та й заплакали». Мова про внутрішньобудинкові електричні мережі. Про ті самі, про які вже писалося не раз, та так нічого і не вирішилося. Хоч і була створена спеціальна комісія щодо вивчення стану внутрішньобудинкових електричних мереж у складі електриків та комунальників. Хоча та комісія й обслідувала усі – і зовнішні, і внутрішньо будинкові електромережі. І? Ніхто так нічого б і не дізнався, що «знайшли» і що потім «постановили». Мовчок! Довелося зробити інформаційні  запити, щоб напевне дізнатися, хто, попри все, несе відповідальність за стан внутрішньо будинкових електромереж, що встановила комісія після їх обслідування, що зроблено відповідальними службами по підготовці внутрішньо будинкових електромереж житлово ... Читати далі »

Переглядів: 2057 | Додав: Gorycvit | Дата: 20.11.2014 | Коментарі (7)

Кілька останніх років бурлила громада Городка з приводу не надто законної діяльності літнього торговельного павільйону, що був облаштований поряд із комунальною аптекою. Ні міліція, ні міська і ні районна ради  ніяк не могли закрити одіозний «заклад», де і спиртним та цигарками «з-під поли» підторговували,  де і найбільше в місті порушень громадського спокою було зареєстровано. А скільки скарг городоцький люд на власників та працівників так званої в народі «палатки №6» у всякі інстанції спрямував!  Як кажуть у народі, «як з гусей вода».

Навесні цього року на  скарги від мешканців мікрорайону, де розміщена була палатка, відгукнулася Народна Самооборона Майдану Городка . Пильнували хлопці старанно «діяльність закладу». Спільно з правоохоронцями. Відповідно до законо ... Читати далі »

Переглядів: 2230 | Додав: Gorycvit | Дата: 17.11.2014 | Коментарі (31)

 - Люстрацію! Повну люстрацію влади! – вимагав народ України. Ще там, на Майдані в Києві. І опісля. Скільки разів… І не злічити. І от. Нарешті. Під шаленим тиском громадськості Парламент України 16 вересня  таки прийняв Закон «Про очищення влади», тобто закон про люстрацію органів влади в Україні. І Президент 9 жовтня підписав цей закон.

І вже майже не суттєво, що юристи та експерти не дуже впевнені у дієвості прийнятого  закону, бо передбачають, що з його реалізацію ще буде чимало проблем. Адже закон цей  містить у собі масу протиріч із законодавством про працю в Україні і, навіть, з  нормами Конституції України. Про це вже криком кричить опозиція, яка чи не уся, повним складом, попадає під дію даного закону і не хоче з цим змиритися ... Читати далі »

Переглядів: 1109 | Додав: Gorycvit | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (10)

Чому  ледве зібрався кворум Городоцької міської ради? Чому депутати не бажають приходити і працювати на сесіях відповідно до законів України та до своїх обов’язків депутата місцевих рад? Про це завжди хочеться запитати у тих депутатів місцевих рад, які як самовисуванці і в списках партій висунули себе в кандидати, пройшли в раду і …не працюють. Втім, питати нема в кого – депутати-прогульники як не ходили, так і не бажають далі брати участь у сесійних засіданнях.  Тож засідання 46 сесії  Городоцької міської ради, яке зібрав апарат ради 10 жовтня, винісши на слухання сесії близько 40 питань,  тривалий час перебувало на межі зриву. Депутати від більшості у своїй більшості прийшли на сесію, а від меншості – знов сесію «прогуляли». Втім, з натугою зібралися таки і сесію провели.

... Читати далі »

Переглядів: 3139 | Додав: Gorycvit | Дата: 16.10.2014 | Коментарі (63)

Проблеми житлового фонду комунальної власності міста… Вирішаться вони колись чи так і залишаться невирішеними, поки житловий фонд Городка або не розвалиться зовсім, або поки люди самі не візьмуться – своїми коштами і своїми руками – за покращення якості свого проживання?

Про це йдеться роками. Але, як кажуть, «віз і досі на тому самому місці, де й був». Наприкінці літа – на початку осені мерія та комунальники з величезним азартом беруться за «підготовку  до роботи житлового фонду міста до зими»: вивчають (що ж її вивчати, як вона впродовж багатьох десятиліть та сама!) дану проблему, встановлюють факти, що треба зробити і на який кошт, навіть, терміни, коли все буде зроблено. А потім - як завжди. Коштів нема – ні у комунальників, ні у міському бюд ... Читати далі »

Переглядів: 1162 | Додав: Gorycvit | Дата: 22.09.2014 | Коментарі (14)

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 18 19 »
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика