Чт, 28.03.2024, 13:23
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2013 » Червень » 18 » 18.06.2013 - Городоччина на Першому обласному форумі «Музейний форум Хмельниччини».
16:25
18.06.2013 - Городоччина на Першому обласному форумі «Музейний форум Хмельниччини».

  У всяких форумах була представлена Городоччина впродовж  багатьох останніх років. Втім, днями Городоцький районний краєзнавчий музей  разом із двадцятьма музеями та історико-культурними заповідниками Хмельниччини вперше представив наш район у Першому обласному форумі «Музейний форум Хмельниччини», який відбувся у смт. Меджибіж  Летичівського району на базі державного історико-культурного заповідника «Межибіж».

  Директор Городоцького районного краєзнавчого музею Світлана Олійникова, котра оформила і привезла на форум експозиційний матеріал для участі у головній експозиції форуму, а також медіа-презентацію про діяльність та креативні надбання музею, надзвичайно хвилювалася – адже такий форум проводиться уперше, і формат та процедура форуму для його учасників були невідомими. Втім, як з’ясувалося, не такий страшний вовк – як його бояться.

 Опісля реєстрації учасників форуму, а також після здійснення монтажу експозицій та майдану майстрів, бо чимало народних умільців взяли участь у форумі й представили до огляду та розпродажу музейним працівникам і гостям свої рукотворні вироби з глини, соломи, дерева, бісеру, тканини тощо, - форум активізувався.

Розпочався він урочистим відкриттям та представленням організаторів,  журі і гостей форуму, продовжився – презентаціями працівників музеїв своїх міні-виставок та короткими розповідями про діяльність музеїв.

Протягом усієї роботу форуму медіа-центр, який облаштували організатори та ведучі, транслював медіа- презентації музеїв області про їх діяльність, творчість, креатив.

  Гарні відгуки щодо оформлення міні виставки, а також її презентації організаторам та учасникам форму отримала Світлана Олійникова, котра облаштувала й оформила одну із кращих виставок із цінних експонатів Городоцького краєзнавчого музею й коротко та цікаво розповіла про музей та його надбання за період від часу створення до сьогодні.

  Як з’ясувалося під час підбиття підсумків форуму, однією із найкращих журі оцінило  й медіа-презентацію Городоцького краєзнавчого музею, котра зайняла третє призове місце у номінації «Кращий медіа-проект» із двадцяти одного проекту , представленого на форумі. За допомогу у підготовці цієї  медіа-презентації Світлана Олійникова щиро вдячна Андрію Савченку - за фотоматеріал, Олександру Філіповському – за монтаж слайд-шоу, Наталії Думановській – за художню підтримку, а Нелі Пославській, голові Городоцької районної ГО «Перлина» - за надання транспорту.

Переглядів: 1731 | Додав: Gorycvit | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 181 2 »
avatar
0
18 Маша • 12:38, 26.07.2013 [Матеріал]
он же Юра, он же Вася, он же Коля, он же Толя...

почем нынче опиум для народа?  что курим? ;)))))
avatar
0
17 Гість • 19:52, 24.07.2013 [Матеріал]
що Юра що Василь - ніби з роддому.
avatar
0
16 ****** • 16:50, 24.07.2013 [Матеріал]
Василь! Ти про що? Ти кому це...?Собі? biggrin
avatar
0
15 ВасильТриліс: • 13:21, 24.07.2013 [Матеріал]
За всієї неприродності шлюбу, людство вимушене не тільки терпіти його, а й культивувати, прославляти, стерегти й берегти. Як садівник плекає штучно виведену поживну рослину, захищаючи її від бур’янів, шкідників, посухи… Недарма шлюбні обряди – найпишніші, мабуть, у всіх народів. Принаймні, Українське традиційне весілля не знає собі рівного серед багатющих календарних та побутових звичаєвих обрядів – чи це не свідчення (на жаль, минуле) величезної всенародної уваги й пошани до створення кожної молодої сім’ї?
avatar
0
14 Володимир • 13:43, 23.07.2013 [Матеріал]
Щороку. Тобі в усьому бачиться політика. Не треба, все що робиться хорошо в Городку і районі, вішати на це ярлик "політики". Кождый рассуждает в меру своей распущенности.
avatar
0
13 Я • 17:51, 21.07.2013 [Матеріал]
Для ВІД ЮРИ! І що ви, шановний, хотіли цим сказати?! Вірніше, сказонули - як об стіну горохом. Ви думаєте, якщо позаковирістіше - то ціни Вам не буде у базарний день? Дзуськи!  Певне - а то й точно - з Вашого "вінегрету"  ніхто нічогісінько  не зрозумів. "Тіхо сам с собою я провів бєсєду..."  На це дуже похоже. Так виходить. Тут з людьми спілкуються. З людьми...
avatar
0
12 Від Юри: • 21:21, 18.07.2013 [Матеріал]
·                                 Для тупих ЗЕТОВЦіВ, 12:07
Специально дл дока.слышиш как голосовалив 2010 в донбасе я знаю. возили на заводских автобусах мастеров и прихвостней по участкам и голосовали за тех кто на зароботках в рашке. паспорта с рашки привозили сумками сам видел как принимали с поеза москва -донецк. а про мента жалко что не догнали. но ненадо забывать что-эта гнида никогда лопату не возмет в руки. работать не будет. пойде охраником магазин на фирму или еще куда но только не работать. там все 100% трутни.
avatar
0
11 Z • 23:44, 17.07.2013 [Матеріал]
10. Та то один і той самий дописувач - його вже за версту чути.  Не звертайте уваги. На негатив вестися - собі на шкоду.
avatar
0
10 Осведомленный • 16:30, 17.07.2013 [Матеріал]
4. Приятно читать о местном  музей, не приятно то, что пишете Вы. Негатив по отношению к другим - в Вас. Избавляйтесь - ибо он Вас погубит.
avatar
0
9 Я • 20:29, 14.07.2013 [Матеріал]
8. Не думаю. Не до того йому... Деколи бажання бачити істину саме такою, як хочеться, не є істиною. І так - дуже часто. Не бажайте бачити - а дивіться: тоді побачите.
1-10 11-18
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0