Чт, 25.04.2024, 14:20
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2011 » Вересень » 15 » 15.09.2011 року - Послідовно, прагматично, відповідально…
10:35
15.09.2011 року - Послідовно, прагматично, відповідально…
Голова райдержадміністрації Володимир Вербановський відзвітував перед Городоччиною і представником від області про діяльність виконавчої влади та стан соціально-економічного розвитку району за 9 місяців цього року.

  …Перед Городоччиною, виявилося, - це перед керівниками установ, організацій, приватних підприємств – активних і неактивних, сільськими головами, управлінцями нижчої та середньої ланки виконавчої влади.

   Народних обранців – депутатів районної ради, не кажучи вже про депутатів міської ради, на це зібрання не запрошували. А тим депутатам, які цікавилися, чому не запрошували, ніякого розумного пояснення не дали – мовляв, навіщо від справ відривати? є перед ким і без них звітувати. Ще, не доведи Господь, питати голову про щось будуть, критикувати і по-своєму аналізувати роботу влади…

   Отож, зібралося у залі будинку культури народу чимало. Представляв, чомусь, голову адміністрації і першого заступника голови ОДА Лілію Бернадську голова районної ради Олександр Воротний. Чи не було кому це зробити із працівників адміністрації, чи позбавлений свого депутатського корпусу головний самоврядовець району сам так забажав – вислужитися перед головою і вельмишановною гостею з Хмельницького - невідомо. Але головував на зібранні він. Він і надавав слово -  і голові адміністрації, і Л. Бернадській, і мерові міста.

   Головне слово казав В. Вербановський. Після слів очільника району стало одразу зрозуміло – засідання вільне, демократичне, відповідає усім канонам розвинутого європейського суспільства.

-   Важливою ознакою демократизації життя, - констатував В. Вербановський, - є те, що влада все більше усвідомлює свою відповідальність перед громадою, адже вона в умовах демократії обирається людьми. Тому вважаю за доцільне відзвітувати перед громадськістю про діяльність виконавчої влади, проаналізувати ситуацію в районі, окреслити шляхи вирішення проблемних питань.

   Голова з приємністю відзначив, що за підсумками комплексної оцінки Хмельницької ОДА Городоччина за 2010 рік посіла 9 місце, за перший квартал ц.р.- 3 місце, за січень – липень ц.р. – друге місце.

-     У нас – кращі тенденції розвитку порівняно з іншими районами, - підкреслив голова РДА.

Звітував районний керівник за стан сільського господарства – рослинництво, тваринництво, птахівництво. Тільки, чомусь,було незрозуміло – а що він і , власне, влада зробили такого, щоб долучитися у звіті до результатів аграрних підприємств, що давно стали приватними, яким давно держава, а з нею і районна влада, нічим не допомагають, яким своїми законами і «вмілим керівництвом» зверху завжди не сприяла, а в більшості тільки заважала працювати? Це не пояснювали.

Хвалив голова інвесторів у аграрному секторі:ТОВ «Новий двір» в с.Остапківці,ПП «Аграрна Компанія – 2004» в с.Лісоводи та Клинове, ТОВ ім.. В. Слободяна с Іванківці, ТОВ «Авіс» с Бедриківці,.

Не задовольнила голову  діяльність на теренах району ТОВ «Стіомі –Холдинг» і ТОВ «Мрія Поділля». Про це він сказав з високої трибуни.

Про стан промисловості в районі голова висловився прямо і чітко:

-     Є підстави зазначити, що, реалізуючи намічені пріоритетні завдання в звітному періоді, досягнуто значного зміцнення економіки району, насамперед, у сфері промислового виробництва, і … прозвітував про діяльність і про результати роботи …приватних структур - ТОВ «Городокконсервмолоко», ТОВ «Поділля-Агропромсервіс», МПП «Полімер», ТОВ «Еллада» с. Велика Яромирка і ТОВ «Перлина Збруча» смт Сатанів, ПП Задорожного Р., ТОВ «Обзор», українсько-польське м’ясопереробне підприємство( як сказав голова, на його розвиток направлено 500 тис. євро, але про те, хто направив ці кошти – власники, він, інвестори, держава, районний чи обласний бюджет – нічого сказано не було).

На превеликий жаль, В. Вербановський константував, той факт, що так і не вдалося відновити роботу ПП «Городоцький цукровий завод» і ТОВ «Говер».

-       Але рук ми не опускаємо, - наголосив керівник району, -перемовини продовжуються, хоч робити це дуже непросто.

Говорив голова про інвестиційний клімат в районі, про звершення в будівельній сфері, про наповнення бюджету району, про доходи населення, соціальну сферу, зайнятість городоччан і охорону здоров’я, освіту і культуру, підприємництво…

Хоча, про підприємництво було сказано, як кажуть, одним рядком – «у районі створено сприятливе середовище для здійснення підприємницької діяльності шляхом упровадження системних заходів з оптимізації державного регулювання у сфері державної реєстрації суб’єктів господарювання, дозвільної системи, реалізації ефективної регуляторної політики та умов для само зайнятості. Отак. Що це означає – для багатьох незрозуміло. Але може про це краще знають підприємці, чим допомагає їм влада і як вона їм сприяє?

Таким самим одним словом,точніше – кількома словами сказав голова про роботу з громадськістю і на завершення запевнив усіх:

-   Ми будемо працювати над вирішенням усіх проблем, щоб в кожному населеному пункті люди відчули позитивні зміни. І ці завдання можливо реалізувати лише спільно з громадою району. Чи не з тою громадою, тобто, з тими представниками громадськості – народними обранцями Городоччини, яких навіть не удусужилися запросити на «лебедину пісню» очільника району? – захотілося дуже запитати у того самого В. Вербановського. Напевне, таки йшлося про депутатів районної ради, яких не було, бо закінчив голова свій звіт піднесено і врочисто:

-      Ми маємо усвідомлювати, що успіх залежить від наполегливої роботи і діяти потрібно послідовно, прагматично, відповідально».

Так, мабуть, як це повсякчас робить він.
Переглядів: 2945 | Додав: Gorycvit | Рейтинг: 5.0/26
Всього коментарів: 391 2 3 4 »
avatar
0
39 Підприємець • 11:19, 27.02.2012 [Матеріал]
Прийшлось побувати біля цього стадіону СК "Олімпійський"...
Ну, що я вам скажу,Ужас, що це просто - УЖАС! В порівнянні із стадіонами у Польщі (теж приходилось бачити) СК "Олімпійський" невзрачний, сірий, як життя більшості українців. За дєржаву обидно...опять.
avatar
0
38 Ужас • 23:53, 26.02.2012 [Матеріал]
На «Олімпійському» сховали ліфт та броньовану ложу Януковича

http://life.comments.ua/way/2012/02/21/323207/olimpiyskomu-shovali-lift.html
avatar
0
37 безпонтовий • 03:09, 14.12.2011 [Матеріал]
то Ужас
гарант голосно сказано... бик... більше не дозволяє субардінація
avatar
0
36 Ужас • 23:45, 13.12.2011 [Матеріал]
Когда в сердце грустно, зову я его. Когда голод сводит, изводит нутро, Когда я в сортире, дристаю, как танк, К тебе только мысли, все чувства, гарант. Я знаю, поможешь, ты в деле, во всем, Зарплату поднимешь, и куй мой притом, Ты язву исцЕлишь, закончу бухать, Речам ты научишь, чтоб не было "плять". Жены ты исправишь обвисший всем бюст. На тещу ты скинешь на улице груз. Соседям заткнешь ты все рты на замок. Опять же зарплаты, поднимешь чуток . Ты в шахте проложишь, на "Красной" нам лифт, И душ нам горячий и кохфей чтоб был, Еще б докуя что, просить тебя рад, Да полночь настала... Ложись мой гарант.
avatar
0
35 Ха-ха! • 14:16, 04.12.2011 [Матеріал]
І ми читаєм!!!! І пишем вам і їм і собі!!!!СУПЕР як все чотко!!!! blahblah deal hands help mobile ok respect shades
avatar
0
34 Адміністрація ПР-изидента • 10:13, 02.12.2011 [Матеріал]
Самий читаємий сайт в Городку! Ми з нього починаємо робочий свій день во главє з начальством і закінчуємо. deal hands
avatar
0
33 Ужас • 21:53, 30.11.2011 [Матеріал]
Ах да хлопец-баламутик! Напустил он столько мути!Нет бы тихо - скурал-сядь: нет, устроил маскарад! Тезы его выступленья - Городку на обозренье, удивленье, умиленье!!!А потом на ОБСУЖДЕНЬЕ! В зале шквал аплодисментов, в глазах у зрителей якобы надежда... Подчеркиваю - якобы. Отчего же так попахивает эпохой БРЕЖНЕВА?!
avatar
0
32 Хокк • 20:38, 29.11.2011 [Матеріал]
ох не нать..........
avatar
0
31 Гість • 20:12, 21.11.2011 [Матеріал]
Тоже кажу - не забере ніхто. Таке добро і нам не нать і чужим не брать.
avatar
0
30 Ха - ха! • 12:05, 12.11.2011 [Матеріал]
Та ніхто його не забере нікуди????? Куму таке ...НУЖНО???? Пендаля дадут і поїде знов на заробітки!!! Як колись - в кращі його і всіх часи!!! Без нього було лучше!!!! blahblah booze cake crazy dollar eek facepalm haha fudge killed shades
1-10 11-20 21-30 31-39
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0