Вт, 23.04.2024, 15:53
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2012 » Листопад » 25 » Результати виборів 2012. Городоцький район.
14:14
Результати виборів 2012. Городоцький район.
   Підбито підсумки виборів до Верховної Ради. Депутати готуються зайняти свої омріяні і такі бажані місця у сесійній залі Українського парламенту. Ми ж  пропонуємо Вашій увазі  результати виборчої кампанії у Городоцькому районі та Хмельницькій області.
   Отже, явка виборців становила:
   Городоцький район - 60,2%, в тому числі місто Городок – 51,6%, інші населені пункти Городоцького району – 64,6%;
   Округ №192        - 62,5%;
   Хмельницька область - 61,2%



   Рейтинг політичних партій, які увійшли у першу п’ятірку переможців в розрізі область, округ та район.

   Результати голосування по загальнодержавному округу (за політичні партії) в розрізі м. Городок та інші населені пункти Городоцького району окремо.

   Як видно із діаграм, виборці міста і сіл Городоцького району кардинально протилежно підтримують партію регіонів та УДАР, вони змінюють 2 і 3 місце, а КПУ та Свобода 4 і 5.

   Результати голосування по одномандатному виборчому округу №192.





  Отже результати виборчих перегонів у Городоцькому районі відомі. Залишається з’ясувати наскільки чесно вони були отримані, тобто чи застосовували суб’єкти заборонені законом методи, для збільшення свого результату. Але яким чином можна вплинути на результат голосування? Існує достатня кількість способів. Наприклад, можна матеріально заохотити виборця прийти на дільницю і зробити вибір на користь спонсора, організувати „карусель”, вкинути бюлетені за одного кандидата, зіпсувати за іншого і т.д. Чи залишаються сліди цих дій? Звичайно. Усі перелічені способи впливають не тільки на рейтинги кандидатів, а також на величину явки виборців. У випадку „чесного” голосування результат на любій дільниці в межах певної території практично не залежить від явки, тобто незалежно від того скільки прийшло виборців на дільницю 30% чи 70% співвідношення рейтингів кандидатів загалом буде приблизно однаковим. Якщо на багатьох дільницях „добавити” бюлетенів за потрібного кандидата, то разом із його рейтингом зросте і явка виборців. Не буває так, щоб виборці на дільницях із середньою явкою кандидата не любили, а з великою – обожнювали. Яким чином можна виявити зв’язок між зростанням явки і рейтингу кандидата? Дуже просто, за допомогою математичної статистики. У ній є відповідний інструмент – коефіцієнт кореляції, який показує не тільки наявність зв’язку, але і його величину. Отже фальсифікації видають себе кореляцією (взаємозв’зком) високої явки з високим результатом одного суб’єкта (партії, кандидата), в той час як з результатами інших суб’єктів такий зв’язок відсутній. Для точності результату потрібна достатня кількість даних, у нашому випадку протоколів підрахунку голосів на виборчих дільницях. У Хмельницькій області утворено 1559 дільниць. Будуємо діаграми, які показують тренд залежності результату від явки для 5 партій переможців. Кожна дільниця зображена на діаграмі у вигляді крапки (з координатами явка, рейтинг суб’єкта).
   При відсутності фальсифікацій даного суб’єкта тренд (пряма лінія) на графіку паралельна осі Х. Зростання прямої свідчить про позитивну кореляцію – збільшення рейтингу із збільшенням явки (фальсифікації на користь цього суб’єкта). Спадання прямої свідчить про негативну кореляцію – зменшення рейтингу при зростанні явки (фальсифікацію проти цього суб’єкта). Кут нахилу прямої говорить про ступінь фальсифікацій.

   Графік залежності результату виборів "ВО"Батьківщина" від явки в межах Хмельницької області.





   Графік залежності результату виборів "Партії регіонів" від явки в межах Хмельницької області.

   Графік залежності результату виборів партії "УДАР" від явки в межах Хмельницької області.

   Графік залежності результату виборів партії "СВОБОДА" від явки в межах Хмельницької області.

   Графік залежності результату виборів партії "КПУ" від явки в межах Хмельницької області.

   Значний нахил лінії тренду свідчить про наявність зв’язку (фальсифікації) у Партії регіонів і КПУ – позитивний зв’язок, та ВО Батьківщини, Удару і Свободи – негативний зв’язок. Дані висновки підтверджуються результатами голосування у місті Городок  і селах Городоцького району. Із ростом явки у сільських дільницях Городоцького району на 13% порівняно із явкою у місті Городок зростання рейтингу Партії регіонів і частково КПУ відбувалося завдяки зменшенню рейтингів партії Удар, Свобода і Батьківщина. У Партії регіонів є дільниці, де рейтинг становив 89,2% при явці 93%. Таких „досягнень” немає у жодної іншої партії.
   Вплив зростання явки на результат виборів наглядно видно із таблиці:

Місце

м. Гродок, явка 51,6%

Села Городоцького району, явка 64,6%

Городоцький район, явка 60,2%

1

ВО Батьківщина, 44,5%

ВО Батьківщина, 40,8%

ВО Батьківщина, 41,9%

2

УДАР, 21,2%

Партія регіонів, 21,1%

Партія регіонів, 18,5%

3

Партія регіонів, 12,2%

УДАР, 13,7%

УДАР, 15,9%

4

Свобода, 10,0%

КПУ, 9,0%

КПУ, 8,0%

5

КПУ, 5,3%

Свобода, 5,5%

Свобода, 6,8%


  Результат сільських дільниць, де зросла явка, вплинув на загальний результат по району, перемістивши Удар з 2-го місця на 3-тє, а Свободу - з 4-го на 5-те місце.

   Повну інформацію щодо результатів голосування у Хмельницькій області по загальнодержавному виборчому округу та їх аналізу можна отримати за цим посиланням.

  Повну інформацію щодо результатів голосування у 192 виборчому окрузі та їх аналізу можна отримати за цим посиланням.


Переглядів: 3775 | Додав: Gorycvit | Теги: вибори 2012, Городоцький район | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 381 2 3 4 »
avatar
0
38 безпонтовий • 21:49, 14.01.2013 [Матеріал]
мені номер машини якщо не затруднить...так нада номера машин всіх ПРихвостнів що аж млію... не путати з ясі тащу!..
avatar
0
37 то Робітник • 21:14, 14.01.2013 [Матеріал]
а шо вам слабО якийсь номер дати іномарки ось тут?.. ну на чому вони їздЮть...на дорогій іномарці...
avatar
0
36 то Роза • 21:11, 14.01.2013 [Матеріал]
чи ви мадам не в курсі шо вова ПРи робочій жінці максимум шо засуне в карман це проклаДку...куда йому до унітазУ...чи Шо?... чи Де?
avatar
0
35 WWW • 16:20, 14.01.2013 [Матеріал]
Так і повірили освітянам, по Городку шумок пройшов, що Садовською займаються органи і що пішла вона в нікуди.... Поживемо , побачимо, яка буде правда
avatar
0
34 Робітник • 00:51, 13.01.2013 [Матеріал]
Це типа - бий свій свого щоб чужі боялись.Та цей горе керівник уміє тільки запчастини до унітазу красти. а не районом керувати.Роз’їжджає по району на дорогій іномарці та декілька разів на рік їздить відпочивати за кордон (Індія,Шрі -Ланка,Таїланд,Турція). При заробітній платі 3 тис грн. в місяць потрібно мати талант так круто жити. Даа.. "С таким талантом - и на свободе"
avatar
0
33 Освіта • 00:05, 13.01.2013 [Матеріал]
Ще не оголошено, але по освіті пройшли чутки, що Садовську ніхто не знімав а підвищили її в посаді. В зв'язку із реорганізацією освіти , створено департамент, який об'єднує в собі колишні районний відділ освіти та управління у справах сім'ї молоді та спорту Городоцькоі РДА. І цю новостворену кантору і буде очолювати Садовська. А дутковський буде її підлеглим.
avatar
0
32 Соратник • 20:14, 12.01.2013 [Матеріал]
Сміюсь до сліз.... Ну Володя дає, своїх, тих що вірою і правдою служили йому, кидає не на жарт. Найбільше вислуговувалась Володі Садовська зав відділом освіти, за що і поплатилась. Ось що означає, що з розумним краще загубити ніж з дурним знайти.....
з 11 счня 2013 року заввідділом освіти призначено Дудковського- чи довго він витримає???
Голубі почали жалити своїх же , як павуки в банці, скоро познищують один одного.
avatar
0
31 Осведомленный • 02:24, 12.01.2013 [Матеріал]
Да не в отпуске глава белого дома в Грудке. Видно, не пустили или не пошел сам в меру происходящих событий в высшей власти и области и в районе. Землю общественности района продает, с однопартийцами войну ведет за единоноличностное управления всеми ветвями власти, отмывает свой зад от тех, кто висит на хвосте. Хлопот - невпроворот у парня. А вы его ... в отпуск. Не время, видать.
avatar
0
30 Роза • 00:26, 11.01.2013 [Матеріал]
Дуже приємно, що в Городоцькому районі виходить Інтернет-видання Городок live, у якому можна розсекретити будь-якого крутого чиновника, навіть Вована -викрадача унітазів.Зрештою, завжди так не буде.....Бере-бере вовк, та й вовка візьмуть.
avatar
0
29 Хтось • 14:37, 10.01.2013 [Матеріал]
А це правда, що Вербановський знов у відпустці? Кажуть, щоб не звільнили, втік. І до того ж , ще не відпрацювавши 2013 рік - забирає всі відпускні, оздоровчі і преміальні. Так це чи ні? Якщо правда, то що це таке - невже не для всіх закон один? Одному за відпрацьований рік ніяких виплат не дають, а Вові все і зразу. Куди дивляться правоохоронці???І чого його, такого незавантаженого роботою - вічного відпускника на роботі тримають?
1-10 11-20 21-30 31-38
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0