Пт, 29.03.2024, 08:46
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2012 » Серпень » 9 » Сесія на «ура!», або чи сьогоднішнє не «аукнеться» завтра.
21:40
Сесія на «ура!», або чи сьогоднішнє не «аукнеться» завтра.

   Тринадцята сесія Городоцької районної ради заледве зібрала кворум, щоби таки розпочати роботу і прийняти рішення по якомусь десятку питань порядку денного – чи то період відпусток дещо розслабив депутатів, чи то вони взагалі не напружувалися, щоб прибути на сесію і  взяти у ній участь - у обговореннях та голосуваннях висловити своє бачення розвитку району.

   Як би там не було, але сесія на «ура!» таки відбулася, і з–поміж більшості технічних питань досить актуальними і напруженими, на мій погляд, було три питання.

   Найперше, це – вистраждане обрання заступника голови районної ради, якого так хотіли усі і яке так і не відбулося через невідомі нікому причини – після оголошення головою Городоцької районної ради Олександром Воротним цього питання у порядку денному  сесії, депутат районної ради Євген Андрущак  бурхливо відреагував на пропозицію голови обрати заступника голови районної ради, і вони разом із  головою райдержадміністрації Володимиром Вербановським наполегливо запропонували перенести обрання заступника голови ради на наступне засідання сесії районної ради. І депутати, як не дивно, підтримали дану пропозицію. І знову залишили голову ради без заступника. До кінця серпня. Чи йому звикати? Рада і так працює без заступника майже півтора року.

   Друге питання, на якому «побили горшки» депутати – це питання про передачу майна зі спільної власності територіальної громади району у спільну власність Сатанівської селищної територіальної громади. Майно – це довгобуд: недобудоване приміщення школи – саду, яке за ініціативи чи то Сатанівського селищного голови Альберта Собкова, який старався задля покращення життя селищної громади, чи то за ініціативи голови райдержадміністрації Володимира Вербановського, який чогось ну дуже-дуже  прагнув зіпхнути довгобуд, як кажуть, з  «районних» рук на руки сатанівчан, чи то з ініціативи ради – голова тричі виносив це питання на голосування, втім, для прийняття рішення голосів жодного разу не вистачило. І рішення по цьому питанню прийнято не було. А питання знову ж таки  було перенесено на, як зрозуміло, уже непросту наступну сесію – можливо, буде більше депутатів – і більшість біло-блакитна рішення хоч по цьому питанню нарешті прийме.

   А третє питання, яке добре розворушило депутатський корпус районної ради, це колективний депутатський запит із зверненням депутатів від фракції  БЮТ у районній раді до голови райдержадміністрації Володимира Вербановського, у якому вони просили районного керівника, як кажуть, взятися за голову, подумати про людей і – скасувати розпорядження т.в.о. голови райдержадміністрації Андрія Бельського, яким він виділив 64 га землі запасу самому Вербановському і його рідним, а також керівникам району та членам їх родин, позбавивши земельних ділянок під будівництво 640 городоччан. Голова адміністрації, в свою чергу, бурхливо, як завжди, відреагував на звернення депутатів, наголосивши, що і він, і усі решта як громадянини України,  мають повне право на цю землю, і це довели суди. Голова адміністрації довго чи то сам себе, чи то зал переконував у бо’зна чому, і обіцявся дати відповіді на всі звернення, разом взяті,- і це  після того, як депутати своїми голосами звернення не підтримали. Не підняли рук, і це зрозуміло, депутати від Партії Регіонів, а за ними – усі так звані демократи, які на словах – за людей, а на ділі – за свої преференції у районній раді, чи то – владі. Прикро, що ні колишній мер Віктор Хоптинець, ні теперішній заступник діючого мера Валерій Парамей, ні депутати – аграрники від Литвина не захотіли сказати своє слово на захист Городоцької громади в районній раді – всупереч діючій владі, яка землю привласнює, забираючи її від людей. Що ж, як мудро стверджує народ, час розставить все на свої місця і – Бог їм суддя. А люди – вони завжди пам’ятають все: і добре, і погане. Й те, що робиться сьогодні, обов’язково «аукнеться» багатьом – щоправда, згодом.
Переглядів: 3440 | Додав: Gorycvit | Теги: Вербановський, мер, городок, земля | Рейтинг: 4.5/8
Всього коментарів: 611 2 3 ... 6 7 »
avatar
0
61 Z • 13:46, 04.10.2012 [Матеріал]
Кілька днів тому президент України Віктор Янукович отримав кілька тренувань з основ англійської мови, перед тим як він відвідає Вашингтон і зустрінеться з президентом Бараком Обамою. Інструктор сказав Віктору Януковичу: "Перед тим як Ви потиснете руки з президентом Обамою, будь ласка скажіть 'how аrе уou' (Як Ви поживаєте). Потім містер Обама скаже 'I аm finе, аnd уou?' (Я в порядку а Ви як? ). І ось тепер Вам потрібно сказати 'mе too' (Я теж). Після цього ми, перекладачі, зробимо всю роботу за Вас. Виглядає досить просто, але правда ось у чому: Коли Віктор зустрівся з Обамою, він помилково сказав 'who аrе уou? '(ХТО ВИ?) (Instеаd of' How аrе уou? '. (Замість Як Ви поживаєте)) ... Містер Обама був трохи шокований, але не дивлячись на це зумів відповісти з гумором' Wеll, I'm Michеllе's husbаnd, hа-hа ... '(Ну ... Я чоловік Мішель, хаха) Віктор Янукович відповів' mе too, hа-hа .... (Я теж, хаха) Після чого в переговорній запанувала довга пауза.
Черговий ляп - про який в Україні ні слова .
avatar
0
60 Я • 11:52, 04.10.2012 [Матеріал]
НЕ голосуймо за ПР!! shades
avatar
0
59 гість • 23:35, 03.10.2012 [Матеріал]
ВВВ знищить усіх, хто не проголосує за ПР.А якщо усі не проголосують за ПР, то ПР знищить ВВВ.Зробіть свій вибір!
avatar
0
58 корабеля • 22:05, 02.10.2012 [Матеріал]
для працівник
що вам поганого біла керамічна посудина зробила? порівняння не рівноцінне, хоча шумить хібащо однаково при зливі)))
avatar
0
57 працівник • 21:25, 02.10.2012 [Матеріал]
вовка унітаз...
avatar
0
56 корабеля • 20:49, 02.10.2012 [Матеріал]
для Гість
він жеж прокладки для сантехніки в епіцентрі вкрав і спіймали, а пів городка там працює і відповідно своїй рідні і розказали, так що всі про все всікда все знають)))
avatar
0
55 Гість • 10:31, 02.10.2012 [Матеріал]
А чом то на святі адмінголова не піарився - як вміє і любить? всі це помітили. і не дуже з ним всі бавилися - примітили.???? Знов чудить?
avatar
0
54 GH • 11:44, 29.09.2012 [Матеріал]
Приїхав Янукович в село людей агітуати. Ідуть по селу...
Дивиться бабка човгає. Тут бабка підсковзнулася й впала. Янукович швиденько допомогли бабці встати, а та й каже: "Дякую синку велике вам дякую, може молочка тобі чи яєчок?"
— Ні бабусю Ви тільки за ПР на виборах 28.10.2012р. проголосуйте.
— Синку я ж ср...кою вдарилась, а не головою.
avatar
0
53 Ужас • 22:59, 23.09.2012 [Матеріал]
-Недавно Украина добилась еще одного успеха - за годы независимости ее население сократилось с 52 до 45 миллионов человек.
-То есть 7 миллионов полегло за независимость власти от народа.
avatar
0
52 ANG • 19:34, 23.09.2012 [Матеріал]
Обама: В наших людей середня зарплата $1500, а податки в нас $500.
Не розумію, як вони живуть на $1000?

Медведєв: У нас по Москве средняя зарплата $800, налогов мы берем $300.
Не понимаю, как они живут на $500?

Янукович: А у нашій державі середня заробітня платня 300$, для того щоб якось жити з нашими цінами та налогами потрібно 400$.
Не розумію,звідки вони ще 100$ беруть?
1-10 11-20 21-30 ... 51-60 61-61
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0