Сб, 20.04.2024, 12:52
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2012 » Лютий » 15 » «В Багдаді все спокійно…»
16:41
«В Багдаді все спокійно…»

Податкова служба забажала зустрітися з представниками малого та середнього бізнесу. По всій Україні. В Городку – також.

Своє бачення податківці пояснили чітко і ясно: хотіли поспілкуватися на рівних «у форматі питань – відповідей, живої дискусії, спільного пошуку компромісів» й напрацювати таку собі «дорожню карту» подальшої діяльності податкової служби у співпраці з бізнесом.

- Нам необхідно відчувати настрої підприємницької спільноти, знати її очікування і проблеми, щоб грамотно планувати свою роботу відповідно до потреб підприємців, - сказав про це головний податківець Сергій Федик.

Влада не залишилася осторонь – теж виявила бажання зустрітися з підприємцями району. Й була вона представлена на зустрічі майже у повному керівному складі – двох голів: адміністрації і ради, заступника голови адміністрації, до того ж – керівників підрозділів влади, з якими безпосередньо співпрацюють підприємці:УПФУ, ЦЗ, УПСЗН тощо.

Підприємці ж загалом, здається, не виявили бажання зустрітися і почути, що їм розкажуть податківці та провладці. З’явилося їх на зустріч небагато. І це свідчило чи то про їх байдужість до того, що робиться в районі, чи то про те, що вони передбачали, що буде сказано на зустрічі, а може – про ненаявність питань або проблем, котрі мали б бути «засвічені» перед владцями й спільно вирішуватися.

Підприємці терпляче вислухали розлогі інформації керівників району про те, що « в Багдаді все спокійно…»: «все добре», «всі умови для ефективної діяльності представників бізнесу на теренах району створено». А ще бізнесмени і бізнесвумен отримали настанови від владців, що вони, зокрема, повинні:

 - сплачувати справно податки;

 - знаходити порозуміння і співпрацювати з владою;

 - бути поміркованими, щоб, не доведи Господь, не склалася «вибухова» ситуація на кшталт «податкового майдану»;

 - пам’ятати про обов’язкову сплату до ПФУ…

Не дуже активно включилися городоцькі підприємці й у спілкування в режимі «запитання – відповіді». І коли хтось із підприємців проявив більше, ніж потрібно, ініціативи у розпитуваннях у плані «що? коли? як?» робиться  - для бізнесу, в районі, владою, - самі ж підприємці гаряче «зацитькали» аж занадто цікавого і активного колегу.

Вочевидь, час для представників бізнесу – це найцінніше. І втрачати його на порожні балачки вони не забажали…

Та обіцянкою влади – вислуховувати, брати до уваги, по можливості вирішувати проблемні питання представників бізнесу Городоччини – підприємці пообіцяли - таки скористатися.

Переглядів: 2340 | Додав: Gorycvit | Рейтинг: 5.0/11
Всього коментарів: 341 2 3 4 »
avatar
0
34 Гість • 21:54, 30.03.2012 [Матеріал]
Хто заграницею на кого чекає? в них своїх проблем море. І безробітних тьма! Чорноробочими працювати з вузовскими дипломами? І жити на смітниках? це ви пропонуєте? Нікому наші люди не нужні. Повертаются з заробітків. дома сидять без роботи. от такі реалії.
avatar
0
33 Підприємець • 19:47, 28.03.2012 [Матеріал]
А ті хто були - поспостерігають, як ви свого часу, бо втрачати нам вже немає чого... ми вже на чемоданах...
А ви, податківці, старайтесь зібрати податки, бо в влади ще багато забаганок... читайте коментарі 29, 30 ...може до вас дійде. Бо до нас дійшло, куди податки ЗІБРАНІ УСПІШНО ВАМИ йдуть... і ще, порада, податківцям... - збирайте і ви чемодани. Веселіше нам буде разом там, за граніцей. Заграніца ВАС чекає! Робочі руки їм нужні! А мозги ваші - нікому,... та й наші також.
avatar
0
32 Підприємець • 19:41, 28.03.2012 [Матеріал]
Політпритулку в Європі просить й активіст "податкового Майдану"...

http://www.expres.ua/news/2012/03/28/63302

А НУ РОЗКАЖІТЬ ЯК НАМ ДОБРЕ ТЕПЕР СТАЛО ВЕСТИ БІЗНЕС???
БІЛЬШІСТЬ БІЗНЕСУ В ГОРОДКУ РОБИТЬСЯ НА ОСТАНЬОМУ ДИХАНІ... ЗАЛИШИЛОСЬ ПРИ ТАКИХ РОЗКЛАДАХ ЩЕ ЧУТЬ-ЧУТЬ, А НУ ПРОАНАЛІЗУЙТЕ, ОЧІ "РОЗЗУЙТЕ"!!!
Д О К Е Р У В А Л И С Ь !!! ДРУГА ЧАСТИНА ГОРОДЧАН ЗНОВУ СИДЯТЬ НА ЧЕМОДАНАХ. ПОИВІТЬСЯ, ЩО В МАГАЗИАХ- П У С Т О Т А!!! ТО ЛИ ЕЩЕ БУДЕТ... sad

До тих підприємців, які не розуміли всю серйозність ситуації. Кажете, що вам не заважає ця влада. Не заважає, але коли у вас не буде покупців, тоді зачухаєтесь... Але другий податковий майдан будете робити ВИ!...
avatar
0
31 Підприємець • 13:32, 27.03.2012 [Матеріал]
Блін, коли це відмивання бюджетних грошей вже закінчиться???!!!!!!
Га? Шановні працівники нашої налогової?
avatar
0
30 Підприємець • 13:31, 27.03.2012 [Матеріал]
Всім терміново сплачувати податки!!!!! БО...
Государственная налоговая служба Украины подписала договор с собственной автобазой на услуги такси и услуги по аренде пассажирских автомобилей с водителем на сумму 7 миллионов 779 тысяч 936 гривен!

http://focus.ua/economy/224823/
avatar
0
29 сплачуйте податки бо: • 13:35, 05.03.2012 [Матеріал]
Всім підприємцям в Городоцькому районі чесно і в повній мірі сплачувати податки,бо:

Бо по перше: Депутат Партии регионов сбежал из Украины от налоговой — СМИ
http://www.ukrgazeta. com/24602/

А по друге:На книги Литвина просят 1,5 миллиона бюджетных гривен!
http://polemika.com.ua/news-83946.html#title
avatar
0
28 Аліса • 10:58, 27.02.2012 [Матеріал]
Для Ужас: Те, що вони (влада) хоче "навести порядок" в сплаті різного роду податків з підприємців - це не біда. Біда в тому, що вони вимагаючи виконання Законів для простих підприємців САМІ ПОРУШУЮТЬ ЇХ НА КОЖНОМУ КРОЦІ.
Ну як простий зубний лікар (син Януковича) міг стати всього за два роки одним з найбагатших людей України??? Проблема от в чому!!!
А те, що вони ганяють тих підприємців в прокуратуру- з прокуратури...ну, закінчиться тим, Що хто цього не витримає - закриються і будуть працювати нелегально або виїдуть за кордон в пошуках менш корумпованої країни і будуть робити бізнес там.
avatar
0
27 Ужас • 23:37, 26.02.2012 [Матеріал]
НАЛОГОВАЯ ИНСПЕКЦИЯ, ПЕНСИОННЫЙ ФОНД И ПРОКУРАТУРА УКРАИНЫ - ТЕПЕРЬ РАБОТАЮТ В ОДНОЙ СВЯЗКЕ!!! ПРИ СДАЧЕ ОТЧЕТОВ В ПЕНСИОННЫЙ ФОНД ПРИ НАЛИЧИИ ЗАДОЛЖЕННОСТИ ПО ОТЧИСЛЕНИЯМ В ПЕНСИОННЫЙ ФОНД ИЛИ ПО ЕДИНОМУ СОЦИАЛЬНОМУ ВЗНОСУ У ЮРИДИЧЕСКИХ ЛИЦ НЕ ПРИНИМАЮТСЯ ОТЧЕТЫ, ПОКА НЕ ПОСЕТИШЬ ПРОКУРАТУРУ, КОТОРАЯ СТАВИТ СВОЮ ВИЗУ НА ОТЧЕТЕ!!! . А ТАКЖЕ, НАЛОГОВАЯ ИНСПЕКЦИЯ УКРАИНЫ НЕ ПРИНИМАЕТ ОТЧЕТЫ У ПРЕДПРИНИМАТЕЛЕЙ, КОТОРЫЕ ПО КАКИМ-ЛИБО ПРИЧИНАМ НЕ ИМЕЮТ ДОХОДОВ И В ОТЧЕТАХ ПОКАЗЫВАЮТ ПРОЧЕРКИ. НАЛОГОВИКИ ТРЕБУЮТ, ЧТОБЫ ОНИ ШЛИ В ПРОКУРАТУРУ И ДАВАЛИ СООТВЕТСТВУЮЩИЕ ПОЯСНЕНИЯ. В больших городах Украины.
avatar
0
26 Підприємець • 20:47, 26.02.2012 [Матеріал]
Вербановський на цій зустрічі пропонував звернутись за арендою приміщень до теперішнього власника будівель верстато - будівного заводу??? Таке відчуття, що він з космосу прилетів! Там треба такі гроші вкласти, щоб там "орендувати" приміщення (зимою воно не опалюється), вже не говорячи елементарний ремонт приміщень, не говорю вже про суму оренди.
Хотілось би, щоб Вербановський попав в такуж ситуацію, як більшість підприємців, щоб відчув - як воно робити бізнес в Городку. Але він не попаде. В крайньому випадку, його жінка (лікар-бізнесвумен) його буде утримувати.
avatar
0
25 Підприємець • 20:35, 26.02.2012 [Матеріал]
Нам влада дуже допомагає! Вона нам розробила і прийняла програму по розвитку підприємництва в Городоцькому районі! Дуже потрібна річ!!! І мені, як підприємцю "дуже допомогла" за усі роки моєї підприємницької діяльності.
Як з нашими їншими підприємцями говорю, то чомусь від того "розвитку підприємництва" працювати стає все гірше і гірше.
1-10 11-20 21-30 31-34
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0