Нд, 28.04.2024, 18:56
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2021 » Квітень » 6 » 06.04.2021 - Чому пропав пост на ФБ? Хто його видалив?
15:01
06.04.2021 - Чому пропав пост на ФБ? Хто його видалив?

Із такими запитаннями уже другий день поспіль звертаються до мене в особистих повідомленнях друзі-городоччани.

Вони не встигли прочитати усі коментарі під постом на моїй сторінці у ФБ. Втім, вони добре знають – пости свої я ніколи не видаляю.

Звісно, що цього поста зі своєї сторінки я теж не видаляла. Хтось інший дуже побажав «сховати кінці у воду» –  і думав, що це йому вдалося: пост просто розчинився у просторі інтернету.

Не вдалося. Збереглися скріни останніх коментарів – і  так як дані коментарі писалися їхніми дописувачами відкрито на форумі під постом, пропоную їх цілком відверто вашій увазі.

Хай відтепер вони зберігаються у архіві інтернет-ресурсу Городок-live  - для всіх, хто  бажає почитати їх сьогодні і у майбутньому.

Подаємо ці дописи-коментарі без жодних наших коментарів – вони будуть потім.
Чому не вже? Хай спочатку городоччани складуть про написане своє бачення і власну думку.

Оксана Максімова. Пост. Як гуманітарію вирішити задачку? Допоможіть... У лікарні, як звітують, отримали "зверху" тонну рідкого кисню. Заповнили три кріоциліндри по 220 кг. Загалом - 660 кг. Де поділася решта? Випарувалася? Лишилася "наверху"?

Олександр Кушнір Хочу допомогти гуманітарію вирішити задачку : у лікарні 4 кріоциліндри – З в хірургічному корпусі (де знімався сюжет ) і біля інфекційного 3+1-4. Один кріоциліндр вміщує 220 кг .4 -220 майже тона (зі слів керівника) . Отож, ніякої містики і ніякої трансформації.

Оксана Максімова Олександр Кушнір Дякую щиро за розв'язку задачі. Так треба було роз'яснити із самого початку - і тоді ніяких питань у пересічних городоччан-гуманітаріїв і не виникало би. Пане керівник. Ви жодним словом не обмовилися про кріоциліндри. Розповіли тільки про тонну кисню. Далі мова йшла лише про три кріоциліндри загальною вагою 660 кг. Містики, дійсно ніякої. Лише подана людям з лікарні недостовірна, бо неточна інформація. Думайте добре перед тим, як щось говорити на загал. Особливо - цифри. Бо Ви теж, як відомо, не економічних наук знавець і не математик.

Ольга Бистрицька Сьогодні на території лікарні черга на здачу тестів. Це-так, для роздумів... Чи варта чогось взагалі та писанина. Подумайте, яка відповідальність сьогодні лягає на наших лікарів в такий важкий час. Невже Ви думаєте, що в таких умовах хтось може вкрасти чи приховати певний об'єм кисню? Я думаю, що директору лікарні потрібно озвучити для широкого кола інформацію про небайдужих городоччан, та й не тільки, які долучились до допомоги киснем нашій лікарні, але навіть не задумувались над тим, щоб якимось чином "пропіаритись" або привернути до себе увагу в соціальних мережах.

Оксана Максімова У лікарні реалії, на які підписався керівник, подавши свою кандидатуру на затвердження і цілком усвідомлюючи свою відповідальність перед медиками і городоччанам за свою діяльність в умовах пандемії. Ваш пост означає, що це я спричиняю черги в лікарні чи це я заважаю працювати керівникові, реагуючи тим чи іншим чином на інформацію, яку він подає? Якщо Ви так вважаєте, то також берете відповідальність за роботу лікарні, залишаючи тут свій пост ні про що.

Оксана Максімова Вам не здається, що Ви плутаєте праведне з грішним і саме Ви зараз піаритеся на моїй сторінці, перекладаючи відповідальність за некомпетентну інформацію керівника, яка дискредитує депутата, саме на мене?

Alla Ribak Оксана Максімова коли ж нарешті інші благодійники почнуть допомагати Городоччині крім Олександра Гереги? Невже лише він має за все думати і про все дбати? Вам не здається, що Ви сіли на шию і звісили ноги, Оксаночко? Ще й критикувати находиться сміливість? Совість би мали в такий непростий час!!

Оксана Максімова Alla Ribak Алла, я жодного слова не сказала проти депутата. Я сказала, що недостовірна інформація, подана з лікарні, кидає тінь на нього. Усе.

Оксана Максімова Alla Ribak  До речі, я з тобою цілком солідарна – у Городку всі вилізли на шию депутату і звісили ноги. Навіть киснем лікарню забезпечити не можуть. У такий непростий час треба працювати, а не позувати перед камерами і подавати недостовірну інформацію. Погоджуюся.

Оксана Максімова Alla Ribak Особисто ж я ніяк не могла вилізти на шию депутату і звісити ноги, бо я не в його команді. Я не йшла до влади і на посади і на високі зарплати під його прапорами. Я взагалі нічого від нього не вимагаю, не прошу – і не буду цього робити. Я – самодостатня людина: задовольняюся тим, що маю. На його шию вилізли інші, яких він десятиліттями на своїй шиї носить і, як трутнів, годує. А результатів із його коштів і трудів – нуль по Кельвіну.

Alla Ribak  піаритись на твоїй сторінці - невелика честь. Але мовчати, коли з пальця починаєш висмоктувати щось, висмоктується, не буду. Головний лікар сказав про кисень близько тонни. Чи він мав до грам тобі відзвітувати? Медики районної лікарні і головний лікар - Герої. Пошукай краще позитив для своїх дописів. Буде цікавіше читати…

Оксана Максімова Алло,  яке взагалі тобі діло до моїх дописів? Чим вони тебе особисто так стривожили і занепокоїли? Якщо писати на моїй сторінці не така велика честь, то що ти тут робиш? Я в тебе на сторінці щось пишу? А про мовчати, то ти знаєш, я не мовчу, коли маю що сказати, і не висмоктую з пальця те, що є очевидним. Можете бути героями і героїнями, це ваше право так себе вважати, але результати роботи лікарні - черги і нестача кисню - очевидні, і відповідальність за це можете перекладати на кого хочете. Навіть на мене. Від цього ті результати кращими не стануть.

Олена Матвейцева А я таки хочу розповісти, як минулого тижня спільно із  із лікарем шукали кисень, бо без нього могли померти 20 хворих городоччан! Це вже ніяк не жарти! Нам позичили 8 балонів кисню Ярмолинцька лікарня. Серце вискакувало від безвиході. До кого тільки не зверталися про допомогу! І тільки сім'я Герег також для нас шукала кисень! Та днями знов привезуть. Оксана Василівна, з таким не жартують!

ОксанаМаксімова А вам не здається, шановні, що керівництво лікарні повинно прогнозувати потребу в кисні і мати запас. Потрібно дивитися не під носа, а вперед. Саме для того там і потрібен керівник. І той факт, що через некомпетентність та службову недбалість посадових осіб було поставлено під загрозу життя 20 людей через відсутність кисню в лікарні, не є приводом для гордості. Це зальот. Якщо сьогодні хтось вчиняє подвиг, то значить вчора хтось нічого не робив або взагалі шкодив справі.

Alla Ribak Оксана Максімова Результати роботи лікарні очевидні - це врятовані людські життя. І від того, яку інформацію подав головний лікар, результат не зміниться. Кисень є і його вистачить на певний період. А інформацію він подав не позуючи перед камерами, а для того, щоб заспокоїти людей, які сьогодні живуть в страху.

Оксана Максімова Кисень є не завдяки керівництву лікарні, а завдяки депутату. У той час, коли інші лікарні самі забезпечують себе киснем, у Городку чомусь аврал -  і депутат знов, як Чіп і Дейл, поспішає на допомогу, бо йому людей шкода. 
Не зудумувалася, чому так? Бо в Городку керівники, які приходять під прапорами депутата до влади, самі не спроможні вирішити жодної проблеми і жодного питання повсякденного.
Особисто я вдячна депутату за те, що городоччанам допомагає, але мені вже його шкода, що тут без нього ніхто... в туалет сходити не може. Крапка.

Для підтвердження інформації, яка була викладена у коментарях, додаємо   скріни переписки

Переглядів: 469 | Додав: Gorycvit | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0