Пн, 06.05.2024, 08:35
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2020 » Лютий » 21 » 21. 02. 2020 - Нова очільниця Городоцької РДА – хто вона?
12:43
21. 02. 2020 - Нова очільниця Городоцької РДА – хто вона?

Жанна Анатоліївна Кордас - голова Городоцької РДА з 20.02. 2020 року.
Що відомо про нову очільницю Городоччини? Небагато. Лише те, що активність її припадає на о
станній рік – і відкрила її діяльність у партії “Слуга народу”. Партія «Слуга народу», як пишуть ЗМІ, фактично стала  містком між її адвокатською діяльністю і регіональною політикою.
Як зазначають ЗМІ,
на президентських виборах вона представляла громадську організацію “Сильне місто” - як офіційний спостерігач у 187 виборчому окрузі (м. Хмельницький).
На позачергових виборах до Верховної Ради Жанна Кордас була уповноваженою особою від партії “Слуга народу” у 187  виборчому окрузі.
До цього часу вона була на громадських засадах помічником народного депутата від “Слуги народу”Володимира Ватраса.
На сайті НАЗК опублікована декларація кандидата на посаду Голови Городоцької РДА Жанни Анатоліївни Кордас. Її подано декларанткою 11 грудня 2019 року.
Відповідно до цієї декларації,  Жанна Кордас
офіційно проживала у Хмельницькому.
У електронній декларації
вона не вказала, де саме вона працює. Втім, у 2018 році вона задекларувала 167 тисяч 74 гривні зарплатні за основним місцем роботи.
Офіційно
декларантка не володіє жодними корпоративними правами.

Переглядів: 1105 | Додав: Gorycvit | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0