Пт, 03.05.2024, 14:11
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE


   Днями відбулася чергова сесія Городоцької міської ради, і я як депутат Городоцької міської ради не можу не висловити свою думку з окремих питань порядку денного цієї сесії. Адже ми, депутати  Городоцької міської ради, прийшли працювати в Городоцьку міську раду, захищати інтереси громади, яка висловила нам свою довіру, тому повинні звітувати перед нашими виборцями про те, що ми робимо у Городоцькій  міській раді. Вдячний цьому сайту за те, що люб’язно  надав нам, депутатам,  які хочуть висловити громаді  свою позицію, таку можливість.

   Одним із питань порядку денного сесії Городоцької міської ради було питання подальшої долі і подальшого функціонування об’єкта комунальної власності міста Городок – Городоцької міської лазні. Тут варто підкреслити, що депутати разом з головою Городоцької міської рад ... Читати далі »

Переглядів: 1038 | Додав: Gorycvit | Дата: 14.02.2016 | Коментарі (6)

Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика