Сб, 11.05.2024, 10:39
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE


23 квітня «дуже оперативно» була скликана 18 позачергова сесія Городоцької міської ради. Чому оперативно? – спитаєте. Як пояснив депутатам Городоцький міський голова, Городоцька міська рада розробила проект «Будівництво очисних споруд каналізації продуктивністю 700 м.куб/добу в м. Городок Хмельницької області (І черга будівництва)». А тут 600 млн. грн Міністерство охорони природних ресурсів виділило громадам на вирішення проблем природоохоронного характеру. Як не скористатися таким шансом? Тож потрібно погодити, підкреслив мер, внесення відповідних змін до Програми охорони навколишнього природного середовища Городоцької ОТГ на 2019 рік, затвердженої рішенням сесії міської ради №20 від 22 грудня 2018 року. Зміни внесли.
До того ж, мер вніс на розгляд депутатів іще одне питання – мовляв, «він дуже не хоче брати на себе таку відповідальність і без підтримки депутатів приймати подібне рішення». Ну не може ... Читати далі »

Переглядів: 397 | Додав: Gorycvit | Дата: 26.05.2019 | Коментарі (0)

Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика