Вт, 23.04.2024, 15:30
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2012 » Лютий » 8 » 08.02.2012 - Впродовж теми...
20:05
08.02.2012 - Впродовж теми...
   З приводу ситуації, що склалася з районною друкарнею мною подано депутатський запит у Городоцьку районну раду. Це питання повинен вирішити депутатський корпус на черговій сесії районної ради.


Переглядів: 2519 | Додав: Gorycvit | Теги: районна друкарня | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 251 2 3 »
avatar
0
25 9 • 14:40, 16.03.2012 [Матеріал]
cry cry ггггг
avatar
0
24 кому-на • 12:26, 29.02.2012 [Матеріал]
Ком23. Шановний(-на), для Вас трішки розясню, на Ваше "....бо наркотиками можна торгувати тільки у "сірих" комунальних аптеках"..........
Щоб таке писати, спочатку ознайомтесь з законодавчо-нормативною базою, яка регламентує облік і продаж наркотичних засобів.
1.ПОРЯДОК обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів у закладах охорони здоров'я України, від 27 травня 2010 р.
2.НАКАЗ МОЗ Про затвердження переліку закладів охорони здоров'я, переліку лікарських посад і переліку посад фармацевтичних працівників.

Єдине, що йдеться в цих документах про комунальні аптеки, це те що,
"Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства охорони здоров'я України від 18.12.97 N 356 ( z0067-98 ) "Про затвердження Порядку обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів в державних і комунальних закладах охорони здоров'я України".
Отже прочитайте добре в цих документах - хто має право реалізовувати наркотичні засоби (а не наркотики, як Ви пишете.Це різні поняття,і на территорії України наркотики забороняється продавати взагалі, в т.ч. і в комунальних аптеках).
З Вашим висновком, щодо "коли люди думають перед тим як щось зробити (написати), погано, коли люди роблять, а потім думають, але коли вони роблять і взагалі, ні до, ні після не думають - це катастрофа." Отже, не робіть катастрофи з того, чого самі до кінця не розумієте.
На тему Укртелекома - пізніше.Робота, вибачайте.
avatar
0
23 для кому-на(не казка) • 00:28, 29.02.2012 [Матеріал]
"Була така собі колись ДЕРЖАВНА компанія "Укртелеком" називалась." Тепер стала їхня і вимагає в держави дотацій для утримання сільського проводового зв'язку, бо невигідно їм утримувати телефони по селам. Раніше збитки покривалися доходами від іншої надрентабельної діяльності підприємства, тепер все повинно йти у сім'ю, тому якщо держава грошей з бюджету не дасть, наші села будуть без телефонного зв'язку, а у містах тариф піднімуть. "Була у нас комунальна аптека...", до речі вона поки ще і зараз є, але продовжу у вашій інтерпритації. "Приходили туди в сіре приміщення непризентабельне, пару ліків і зеленка там були. Купили її "київські". Стала аптека,як у великому місті-чиста,світла з купою різних ліків..." але тим, кому згідно рецепту потрібні наркотичні засоби, тепер потрібно їздити по них у сусіднє "село", наприклад Ярмолинці, бо наркотиками можна торгувати тільки у "сірих" комунальних аптеках. Хіба краса не варта того, щоб долати заради неї якихось 40 кілометрів? Можу продовжити і про друкарню, але за браком місця скажу лише одне: добре, коли люди думають перед тим як щось зробити (написати), погано, коли люди роблять, а потім думають, але коли вони роблять і взагалі, ні до, ні після не думають - це катастрофа.
avatar
0
22 кому-на(не казка) • 23:56, 28.02.2012 [Матеріал]
Пропоную приміщеня друкарні (2 поверх в т.ч.) передати на баланс міської ради. А потім перевести туди апарат міської ради. Ви подивіться, там в міській раді один в другого на головах сидять в бухгалтерії. Подивіться в яких комірках сидить головний бухгалтер і секретар міської ради. А ті що в приймальні чекають на прийом до мера, на що воно схоже?!Люди під канцелярією в міській раді стоять, в тому вузькому коридорчику один на другому. А в приміщення міської ради переведіть управління нашого комунального господарства,щоб люди могли прийти собі у чисте нормальне приміщення і там вирішувати питання по сміттю, по воді.
avatar
0
21 кому-на(не казка) • 23:44, 28.02.2012 [Матеріал]
Була така собі колись ДЕРЖАВНА компанія "Укртелеком" називалась. Була "наша", стала "їхня". (Навіть в народі кажуть, що Янукович її купив). Ми як користувались послугами звязку, так і далі користуємось. Була у нас комунальна аптека, приходили туди в сіре приміщення непризентабельне, пару ліків і зеленка там були. Купили її "київські". Стала аптека,як у великому місті-чиста,світла з купою різних ліків.Вам стало гірше від цього жити?Є района друкарня.Працівники,во главє з Польовим,зробили собі на комунальному майні приватний магазинчик,друкують собі бланки і продають їх з канцтоварами.Платять собі гроші.До цього часу те ж саме робив покійний Гриньов на комунальних площах-власний бізнес.Все в нашому світі валиться-строїться,купується-продається.Усе в питанні часу.
avatar
0
20 ОГО! • 23:05, 28.02.2012 [Матеріал]
То хай віддадуть приміщення друкарні Боднару. Це за то, що землі 62 гектари його Вовочка позбавив. Ні в оренді в газди, ні в власності. Пострадав ні за цапову душу. А домик в ценрі класний. Кабак зробить. Гєна. Чи ще одну хату собі. А пацан реабілітується перед ним. Людям хай скаже, що в бюджеті коштів не було розщитатись з АСПЕКТОМ. А в Гєни гроші були. І - по рукам! Разом з Польовим! В придане.
avatar
0
19 Жук • 18:42, 15.02.2012 [Матеріал]
Для ПЕЛІГРИМУ. Не важно хто в друкарні працює. Важно, що приміщення друкарні комунальна власність району, а не якогось ХАПУГИ, який за безцінь хоче його привласнити і зробити своїм бізнес-проектом. А двом головам напевно пообіцяли кругленькі суми. Вони і стараються зробити друкарню банкрутом разом з Польовим
avatar
0
18 Пілігрим • 11:40, 15.02.2012 [Матеріал]
"Вирішіть питання друкарні раз назавжди - на її користь. І люди до вас лицем повернуться."
Не правда. Не повернуться.
Шановний(на) Ніхто, на Вашу думку, скількох жителів Городка цікавить тема друкарні?
Їх цікавлять теми: відсутність робочих місць у місті, достойна зарплата, так і не відновлені підприємства (про що теперішня влада ОБІЦЯЛА з великих трибун), підвищення цін на комунальні послуги, недотримання Законів і МАСОВЕ порушення їхніх прав... І до тих пір, поки будуть в суспільстві "висіти у повітрі" ці та подібні питання, до тих пір усі будуть "ЗАДОМ"... одні до других. А влада хіба зараз не ЗАДОМ до людей?
avatar
0
17 Ніхто • 20:48, 14.02.2012 [Матеріал]
Порада владі. Вирішіть питання друкарні раз назавжди - на її користь. І люди до вас лицем повернуться. Поки-що - Адміністрація зробила так, що всі ЗАДОМ до влади. Голові - "подяка".
avatar
0
16 Підприємець • 13:10, 13.02.2012 [Матеріал]
Головне, що на цей сайт заходять регулярно "керівники" району Вер і Вор. І роблять теж якісь висновки.
Вони мають медаль дати автору, за створення громадської приймальні "відкритої і щирої", може не зовсім приємної для сприйняття, а не "лицемірної".От,приходять до них в кабінети окремі індивідуми і вішають їм на вуха лапшу (хто приходить - відомо також громаді, "хто стелиться" перед "начальством). ІГНОРУЙТЕ В ЖИТТІ ТАКИХ! (скромна порада).
До речі, багато думок, які, мною тут викладені - це думки простих городоцьких людей. Які я можу, деколи, навіть і не поділяти. Але, люди говорять, кулуарно, в кафе, на міроприємствах, на вулицях...
1-10 11-20 21-25
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0