Пт, 26.04.2024, 20:43
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE


назва європейського проекту, в рамках якого відбулася зустріч представників Фонду Конрада Аденауера з молоддю Городка Хмельницької області, представниками громадських організацій та жителями Городдочини 13 травня 2011 року у нашому місті.
   Євроінтеграція України є сьогодні одним з тих питань життя нашої держави, яке хвилює не лише чиновників та політиків, але практично усіх громадян нашої країни.
Бажання жити «як у Європі» виникло і закріпилося серед наших співгромадян ще до отримання незалежності України. І тепер влада прагне залучити європейських інвесторів і партнерів, а десятки тисяч громадян України, особливо з західних регіонів, у тому числі і велика кількість жителів Городоччини, направилися на Захід в пошуках роботи.
   І дійсно, повага до свободи особистості і пр ... Читати далі »
Переглядів: 2810 | Додав: Gorycvit | Дата: 13.05.2011 | Коментарі (10)

Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика