Пт, 26.04.2024, 19:22
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE


   Хто запросив відомого боксера і політика на зустріч із городоччанами, невідомо – про це не сказали. Втім стало відомо, що  у Городку нещодавно сформувалася нова команда від політичної сили «Удар», яку очолює Віталій Кличко. І ця нова команда, правда, із «старих» політичних городоцьких лідерів – партійців «Нашої України» - «Єдиного Центру», що переформатувалися в «Удар», і презентувала таким чином заснування районного чи то міського осередку. Відтак, запрошенням до Городка В.Кличка і організацією з ним зустрічі виборців продемонстровано вищому керівництву партії й, зокрема, городоцькій громаді можливості реалізації чи не усіх амбітних задумів.
   Так це чи не так – насправді усім було абсолютно байдуже. Факт приїзду відомого політика і боксера, попр ... Читати далі »
Переглядів: 2466 | Додав: Gorycvit | Дата: 27.10.2011 | Коментарі (27)

Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика