Пт, 03.05.2024, 19:46
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE


   Журналістська спільнота Хмельниччини на 12 звітно-виборній конференції обласної організації Національної спілки журналістів України, що відбулася 16 березня у конференц-залі ОД ТРК «Поділля-Центр», обрала нового голову обласної організації НСЖУ, новий склад правління, секретаріату і комітету статутного нагляду та захисту прав журналістів. Делегатом конференції Хмельницької обласної організації НСЖУ випало бути й мені. І так як було неабияке бажання та потреба почути і побачити, що на часі відбувається у журналістському середовищі краю, зголосилася до участі у конференції.
   Тут, думаю, варто наголосити, що за 5 років – термін діяльності голови та правління обласної журналістської організації, за який, власне, й звітувало керівництво журналістської спільноти краю – журналістів поспілкуватися про їх життя-буття жодного разу чомусь не збирали.
   Було цікаво, чи змінився контингент спілчан, які проблеми і здобутки у спілчанської ... Читати далі »
Переглядів: 2166 | Додав: Gorycvit | Дата: 25.03.2012 | Коментарі (11)

Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика