Пн, 13.05.2024, 02:34
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE


На чому, ми, власне, зупинилися? Так-так. На формуванні районів в Україні. 
Що ж, із того ж самого наразі й продовжуємо наше інформування городоччан та гостей сайту...
Як не хотіли і як не боролися городоччани за порятунок Городоцького району, на жаль, зробити їм це не вдалося.

Чи то не вистачило здорового глузду і снаги у еліт місцевих, чи то не склалися відповідні передумови і певні обставини на момент остаточного поділу України на райони.

Може, не було бажання у тих, хто мав би лобіювати і подбати про те, щоб район як адміністративна одиниця залишився на мапі країни, а може ще щось комусь завадило. Хтозна.

Та, як каже класик, маємо те, що маємо. Городоцький район канув у Лету. 
І офіційно це сталося минулоріч - тоді, коли Верховна Рада України проголосувала за остаточне «районування України» і Хмельничч ... Читати далі »

Переглядів: 480 | Додав: Gorycvit | Дата: 28.03.2021 | Коментарі (0)

Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика