Сб, 27.04.2024, 04:34
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2015 » Лютий » 28 » 28. 02.2015 - Відповідальність за безвідповідальність? Що встановлено…
18:36
28. 02.2015 - Відповідальність за безвідповідальність? Що встановлено…

   Деякий час на сайті активно обговорювалося чи то зникнення службового авто комунального підприємства, чи то викрадення або дорожньо-транспортна пригода. Інтерес до того, що сталося, і хто, як то кажуть, винен, був неабиякий. Тому дізнатися про даний випадок про пригоди зі службовим авто комунального підприємства  і – розповісти про все, як було, - обов’язок сайту.

   Про те, що пропала службова «Нива» з території комунального підприємства, забили на сполох комунальники, потім – Народна Самооборона Майдану. Городком, як то кажуть, «ходили різні версії», договорилися, навіть, до того, що мер винен у тому, що авто десь не стало. Втім, звернення «самооборонівців» до правоохоронних органів і до мерії за відповідними поясненнями, про це вони розповіли вже згодом, розставило все на свої місця. З’явився винуватець справжній. Ним виявився не мер чи його заступник чи ще хтось там із міської ради, а директор КП «Городоккомунсервіс» Андрій  Федощук. ВІн сам письмово повідомив у мерію та правоохоронцям про те, що потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, розбив службове авто і пообіцяв, що власним коштом його відремонтує. Усе це, на запитання, що сталося з «НИВОЮ» комунального підприємства, телефоном повідомив Городоцький міський голова  Володимир Поворозник. Також він додав, що є, як в народі кажуть, «явка з повинною» винуватця, тобто його доповідна на ім’я міського голови, у зв’язку з якою мер і зобов’язав свого заступника Петра Кривого провести внутрішнє службове розслідування, що сталося і який ступінь вини у пошкодженні службового авто директора КП «Городоккомунсервіс» Андрія Федощука, а результати розслідування відкрито і прозоро обговорити на засіданні виконкому, із прийняттям по цьому факту відповідного рішення.

    Про результати даного «розслідування» заступник мера Петро Кривий таки доповів членам виконкому Городоцької міської ради та городоччанам, які взяли участь у засіданні виконкому.

     У доповідній Городоцькому міському голові В.В.Поворознику за підписом заявника, датованій 16 лютого цього року, Андрій Федощук  (мовою оригіналу) повідомив, що він «14 лютого 2015 року, виконуючи обов’язки директора КП “Городоккомунсервіс», близько 17.00 їхав у напрямку с. Кремінна, оскільки отримав інформацію щодо наявності бетонних лотків, які потрібно для ремонту водовідведення на міст по Ткачука. Проте, під’їжджаючи до села, на пошкодженій ділянці дороги, не справився з керуванням. Службовий автомобіль ВАЗ 21213 Нива пошкоджений. На даний час автомобіль знаходиться на ремонті та буде відновлений у найкоротший час».

    Уже 17 лютого на стіл мера лягла  трохи докладніша пояснювальна записка директора комунального підприємства, у якій він детальніше виклав причини поїздки до Кремінної . Зокрема, - й причину ДТП: «… Дочекавшись 17.00, я поїхав на зустріч з керівником (прізвища не називаємо) в с. Кремінна згідно телефонної домовленості... На пошкодженій ділянці дороги не справився з керуванням. Автомобіль занесло на узбіччя, де знаходилася нагромаджена гірка посипочного матеріалу. При зіткненні з нею автомобіль перекинувся та впав на колеса. Прийшовши до тями, я зупинив проїжджаючий мікроавтобус та попросив про допомогу щодо відбуксирування автомобіля в Городок для подальшого його ремонту».

    За результатами службового розслідування, вони слухалися на засіданні виконкому міської ради, Петро Кривий повідомив, зокрема, те, що було ним встановлено.

   Автомобіль НИВА дійсно був закріплений за директором КП «Городоккомунсервіс» Андрієм Федощуком. Згідно з дорожнім листком автомобіль був технічно справним і був переданий Андрію Федощуку в оперативне керування з 8.00 до 17.00 для поїздок по Городку.

    Андрій Федощук надав копію посвідчення водія, виданого ДАІ ВМС-УВС Городоцьким МРЕВ.

    Керівник ТОВ у с. Кремінна, до якого згідно з  доповідною запискою  їздив А. Федощук, підтвердив домовленість з ним про зустріч, втім, потім  – і  про те, що той не зміг приїхати у Кремінну на зустріч, бо потрапив у ДТП.

    20 лютого 2015 під час особистої зустрічі Петра Кривого з начальником Городоцького ВДАІ Олександром Лехом було встановлено, що до ВДАІ повідомлення про скоєння ДТП Андрієм Федощуком  не надходило і посвідчення водія у нього не вилучалося.

   Петро Кривий також повідомив, що до міськвиконкому 17 лютого від депутатів міської ради надійшло письмове звернення про скоєння директором КП «Городоккомунсервіс» Андрієм Федощуком ДТП, внаслідок якого службовий автомобіль прийшов у непридатність, міській громаді нанесено значних збитків, з  проханням встановити  місце перебування службового авто, не допустити його ремонту за кошти міського бюджету чи комунального підприємства, повідомити про цю пригоду громаду міста.

    На підставі викладеного Петром Кривим, а також доданих до інформації документів: доповідної та пояснювальних записок Андрія Федощука, копій дорожнього лиска та посвідчення водія Андрія Федощука, наказу «Про закріплення  автомобільної техніки за водіями», заяви депутатів, - міськвиконком  прийняв рішення:

«За скоєння ДТП на службовому автомобілі у неробочий день 14 лютого 2015 року, внаслідок якої службовий транспорт прийшов у непридатність, директору КП «Городоккомунсервіс» Андрію Федощуку оголосити догану, зобов’язати його у місячний термін (до 25 березня 2015 року) за власні кошти відремонтувати службовий автомобіль».

 
Переглядів: 1254 | Додав: Gorycvit | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 10
avatar
0
10 Небайдужому • 14:55, 02.03.2015 [Матеріал]
М-да. Тоді лотків дійсно багато треба. cool Добре що Кремінна на то є.
avatar
0
9 Небайдужий житель • 14:48, 02.03.2015 [Матеріал]
Яйці зазвичай несуть несучки.А яйці Фаберже в комунгоспі несуть економісти.Що тут непонятного? wacko
avatar
0
8 Небайдужому • 14:42, 02.03.2015 [Матеріал]
Хто наніс?
avatar
0
7 Небайдужий житель • 14:33, 02.03.2015 [Матеріал]
Таки не мав sad В бетонні лотки зазвичай складаються яйці Фаберже-їх в комунсервісі немєрєнно cry
avatar
0
6 Небайдужому • 14:26, 02.03.2015 [Матеріал]
А нащо йому ті лотки потрібні були? Яйці не мав де складати?
avatar
0
5 Небайдужий житель • 14:20, 02.03.2015 [Матеріал]
Бідний Андруша sleep Перефразовуючи пісню трошки-"не везет мне в деле-повезет в любви"  хочу сказати,що йому ж не повезло ні в чому-ні в лотках,ні в любві,ще й ні за цапову душу Нива постраждала.Просто був не його день.І так на душі "кака",а тут ще хочуть пояснень,покаяння.Бездушні люди weep
avatar
0
4 Небайдужому • 14:03, 02.03.2015 [Матеріал]
Так і день закоханих теж тоді був. Особливо після 17.00. Точно всі розуміють "потуги" керівника.
avatar
0
3 Небайдужий житель • 13:53, 02.03.2015 [Матеріал]
Центуріону.А давайте коментувати shades 14 лютого був робочий день biggrin Тільки чому такі надважливі питання дуже треба було взятися вирішувати після 17.00год? unsure це ще раз доводить ,що керівник молодий,енергійний,беручкий і нема для нього ні вихідних,ні свят,ні дня,ні ночі-так сильно дбає про своє підприємство,а всі неправильно зрозуміли його потуги.
avatar
0
2 Центуріон • 12:21, 01.03.2015 [Матеріал]
....у неробочий день 14 лютого 2015 року... на службовому авто. 
Тут більше коментувати нічого.
avatar
0
1 Ага! • 19:29, 28.02.2015 [Матеріал]
Вилитий Андрійко. Портрет ніби з нього писали. biggrin
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0