Пт, 26.04.2024, 13:21
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2011 » Квітень » 28 » 28.04.2011 Соціальні послуги - громаді
16:36
28.04.2011 Соціальні послуги - громаді
   Круглий стіл у рамках спільного проекту Українського Жіночого фонду та Городоцької районної громадської організації «Перлина» (голова Неля Пославська ) під назвою «Інформаційно - просвітницька кампанія, спрямована на захист прав населення Городоцького району в сфері надання соціальних послуг» відбувся 28 квітня 2011 року.
   На засіданні круглого столу активно обговорювалося актуальне на часі питання – надання соціальних послуг населенню Городоччини.
   Представники влади і органів самоврядування району та міста, представники районних служб, що надають соціальні послуги городоччанам, та духовенства, лідери громадських організацій Городоччини акцентували увагу на проблемах і здобутках у сфері надання соціальних послуг у районі, обґрунтували власні пропозиції та зауваження щодо надання соціальних послуг городоччанам, взяли участь у опитуванні й отримали від організатора й координатора проекту – ГО «Перлина» - друковані матеріали й диски з основними нормативно – правовими актами, що регламентують соціальний захист населення України, інформацію щодо юридичної відповідальності стосовно термінів і якості надання соціальних послуг.
   Як наголосила голова Городоцької районної громадської організації «Перлина» Неля Пославська, підвищення якості життя людей, громадян із особливими потребами і тих, хто опинився у складних життєвих обставинах, набуває усе більшого значення та більш практичних підходів до вирішення.
 - Недержавні організації, зауважила Н. Пославська, - громадські об’єднання, благодійні фонди, що поширюють свою діяльність на соціальну сферу та безпосередньо залучені до надання соціальних послуг, - активізуються. Актуальним стає делегування частини функцій і обов’язків, що покладені на державну систему соціального захисту, недержавним організаціям. При цьому, якщо йдеться про розширення ринку постачальників соціальних послуг, про їх наближення до потреб клієнтів, про делегування повноважень, про налагодження партнерських стосунків між усіма учасниками процесу, надзвичайно важливим є встановлення спільних для усіх «правил гри», вимог, що обумовлювали б дотримання певних гарантій забезпечення однаково якісного рівня послуги, незалежно від форми власності постачальника цієї послуги та місця проживання клієнта.
   Подякувавши усім, хто взяв участь у обговоренні й напрацюванні подальших шляхів вирішення питань надання соціальних послуг на Городоччині, а також виразивши жаль, що керівники міської ради не знайшли можливості взяти участь у  роботі круглого столу, Неля Пославська підкреслила: «Попри те, що на засідання круглого столу були в рівній мірі запрошені керівники та службовці – жінки та чоловіки, як з’ясувалося, соціальними питаннями переймаються і займаються більше жінки, аніж чоловіки. На мою думку, якби на цьому зібранні ділили кошти або вирішувати кадрові питання, чоловіки – можновладці з’явилися б усі до одного. Втім, соціальні питання як на районному і на міському, так і на загальнодержавному рівні, відсуваються на задній план – на першому плані – політичні, фінансові, господарські. Вважаю, що тільки тоді, коли провладці на перше місце ставитимуть людину з її потребами та проблемами, життя в Україні зміниться на краще.»
Переглядів: 2005 | Додав: Gorycvit | Теги: Громадська організація Перлина, соціальні послуги, новини Городок | Рейтинг: 4.8/8
Всього коментарів: 151 2 »
avatar
0
15 4444 • 20:38, 06.06.2013 [Матеріал]
Ще б хто переклав - що написали по - англ. cool
avatar
0
14 Ха-ха! • 01:09, 28.06.2011 [Матеріал]
А хто хоче????? ХТО??? help fear eek no shades rolleyes
avatar
0
13 Pearl • 15:24, 27.06.2011 [Матеріал]
Для чого "морди бити"? адже на одну силу, завжди знайдеться проти-сила... Ну, "наб'ємо" ми, потім прийдуть вони - "набють" нам, потім ми знайдемо тих, хто "наб'є" їм... і так і будемо "фігнею страждати" і по кругу ходити. А толку?
А "активно", це означає - ЯКЩО ВИ ЗМОЖЕТЕ ЗМІНИТИ ЖИТТЯ НА КРАЩЕ ДЛЯ СЕБЕ І ДЛЯ СВОЇХ РІДНИХ - ЗМІНІТЬ ЙОГО! ЯКЩО ВИ СТОЇТЕ НА КОЛІНАХ - ВСТАНЬТЕ! ЯКЩО ВИ МІЦНО СТОЇТЕ НА НОГАХ - ДОПОМОЖІТЬ ВСТАТИ ІНШИМ, АЛЕ ЛИШЕ ТИМ ХТО ЦЬОГО ХОЧЕ САМ!!! smile heart
avatar
0
12 Ха-ха! • 09:53, 17.06.2011 [Матеріал]
Ми вже дочикались на свою голову!!Вже нема куда далі. Активно це як???? морди бити?? blink devil killed
avatar
0
10 Городоччанка • 22:23, 15.06.2011 [Матеріал]
В нас є вибір! У всіх разом і в кожного окремо! Ви, як просинаєтесь, можете піти на роботу, а можете не піти (беремо, наприклад, що ви працівник якогось закладу). Ви скажете, що "ні, якщо працюю - змушений йти!", і це - НЕПРАВДА! Депутати теж ЗМУШЕНІ ходити на засідання, але не ходять. Правда, різниця між ними і вами - вони отримають зарплату за цей день, а ви - навряд чи... але ви - зробили вибір. Ви можете стояти в стороні і спостерігати за процесом (будь яким), можете бути його учасником, а при великому бажанні - очолити процес. Як? Було б бажання - способи знайдуться." Хто хоче - шукає можливість, хто не хоче - шукає причину" (це і є наш головний вибір!).
А від "дуралєєв влади" нас не потрібно спасати, хай "дуралєї влади" думають, як їм спастись від самих себе... Нічого не має постійного в цьому світі і на зміну одним прийдуть інші "дуралєї" ... а нам потрібно з вами почекати, але АКТИВНО почикати... час прийде і буде свято й на нашій вулиці, хоча... воно у нас і не закінчувалось!, а от у них... killed
avatar
0
9 Ха-ха! • 23:18, 14.06.2011 [Матеріал]
В цій державі і в цей час є якись вибір в нас?!! Ой не можу! Та нема ніякого вибору!!! Навіть в вас і навіть в мене! І хто нас з вами спасати буде? От ВАС хто спасає від дуралєїв влади?
avatar
0
8 Горицвіт • 13:03, 11.06.2011 [Матеріал]
Увесь мир - це кожна людина зокрема. І якщо окремо людина багато чого не може, то в кулаці - сила. А тому кожна людина має право на вибір: бути самотньою і безпомічною або йти до гурту, щоб разом відстоювати свої права і права тих, хто поряд. У Вас також є цей вибір...
avatar
0
7 Ха-ха! • 21:11, 10.06.2011 [Матеріал]
Сплю і бачу! Всім миром! Де той мир?! Теж спить і бачить..? Не смішіть! biggrin biggrin biggrin tongue
avatar
0
11 Gorycvit • 21:45, 16.06.2011 [Матеріал]
Не потрібно спати і бачити...Бо тоді, й справді, тих, хто спить і бачить, СПИТЬ І БАЧИТЬ мир, тобто світ. А якщо бути в гармонії зі світом і бути активним у світі - то увесь світ буде підставляти тобі плече і усілякими способами рятувати тебе.
avatar
0
6 АГА • 16:10, 19.05.2011 [Матеріал]
...І всім миром ( може ) поборем непоборних!
avatar
0
5 Жителька Городка • 15:19, 19.05.2011 [Матеріал]
Обєднуємось й підтримуємо один одного! І можливо, щось з цього вийде! flower
1-10 11-14
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0