Нд, 28.04.2024, 09:38
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2021 » Березень » 27 » 26. 03. 2021 - Ми повертаємося. І - далі буде...
23:47
26. 03. 2021 - Ми повертаємося. І - далі буде...

 "The show must go on!" Freddie Mercury

   Майже рік не поновлювався архів матеріалів на інтернет-ресурсі «Городок-live». 
Майже рік не відбувалося жвавого спілкування у коментарях.

   Чому? Насамперед, через технічні причини, які не сприяли розвитку, навіть, більше – перешкоджали повноцінній діяльності сайту, блокували будь-яку свободу подачі матеріалів та коментарів. Зрештою, це – позаду. Роботу сайту відновлено.

   Водночас, у зв’язку з тим, що відбулася адміністративно-територіальна реформа у наслідок якої Городоцький район зник з адміністративної мапи України, пройшли місцеві вибори і змінилося керівництво громади, району та області, інтернет-ресурс «Городок-live» на певний час узяв такий собі «тайм-аут»: 
спостерігали, знайомилися з новими обличчями та стилями керівництва ОТГ і основними шляхами та пріоритетними напрямками діяльності нової місцевої влади; 
моніторили та занотовували усе, що цікавило, хвилювало, насторожувало, дратувало, радувало та захоплювало городоччан у останні півроку;
усвідомлювали результати роботи органу місцевого самоврядування – Городоцької міської ради - як єдиної місцевої влади на Городоччині, яка покликана сприяти розвитку Городка та Городоцької громади; 
зважували  свої можливості, творчі настрої та сили. 
   І – це теж позаду. Попереду – інформативно-аналітична діяльність сайту. Та, дуже сподіваємося, - активний прямий діалог із учасниками та поціновувачами сайту: чесний і відвертий, розумовий та інтелігентний, конструктивний і продуктивний. 
   Тож тим, хто тут впевнено трактує, що «все пропало» і «поїзд пішов» та «кому воно треба?» повідомляємо з перших уст. Нічого не пропало, якщо сайт живий – його творці сповнені планів та творчих задумів. У них завжди знайдеться якийсь вільний час, море натхнення і певне бачення актуальних подій для виокремлення та презентації реальних результатів, цікавих ідей, неординарних людей, загалом розвитку чи не наявності такого у Городоцькій громаді.
   Впевнені, якщо для когось «поїзд пішов», то для нас замість нього завжди знайдуться літаки, автобуси та легковики і навіть – прогулянки пішим ходом.
   Щодо того «кому воно потрібно?», підкреслимо: нам потрібно, нам цікаво, нам пізнавально, нам на користь і на розвиток. 
   А ви? А як забажаєте: долучайтеся чи ігноруйте, проходьте поряд або спостерігайте здалеку мовчки. Навіть можете нас не любити і зневажати, сварити чи «бити словами та емоціями».  Нам це нічим не загрожує, повірте, бо ми сприймаємо усе, як є. І вам того ж бажаємо. 
   Що ж, хай нам усім щастить… 

Переглядів: 339 | Додав: Gorycvit | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 Gorycvit • 00:51, 27.03.2021 [Матеріал]
Шановні користувачі та гості сайту!
Ви маєте можливість залишати коментарі до матеріалів у розділах «Новини» та «Каталог статей».
Для цього вам потрібно мати обліковий запис у одній із систем: uID, Google, Facebook.
З їх допомогою ви можете зайти у режим «Коментування». У нижньому правому куті форми для коментування є можливість вибрати функцію, як саме ви бажаєте відправляти свій коментар до матеріалу: анонімно чи авторизовано.
Водночас, ви завжди і без жодної реєстрації можете добавити свої коментарі як реакцію на ту чи іншу подію і матеріал у Гостьовій книзі сайту.
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0