Пт, 26.04.2024, 12:38
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2011 » Квітень » 15 » 15.04.2011 Життя громади
07:33
15.04.2011 Життя громади
   Городоцька районна громадська організація «Перлина» спільно з Міжнародним благодійним фондом «Український жіночий фонд» розпочала реалізацію інформаційно – просвітницької кампанії, спрямованої на захист прав населення Городоччини в сфері надання соціальних послуг.
   Під час презентації проекту на засіданні прес – клубу, що відбувся 14 квітня 2011 року, йшлося про те, що в рамках проекту планується зробити чимало. Уже здійснюються заходи щодо прискорення соціальних перетворень на районному рівні: вивчаються проблеми жителів району в плані соціального захисту, зокрема, питань якості надання комунальних та соціальних послуг державними органами та службами; організовуються зустрічі з представниками влади з метою налагодження діалогу між громадою та владою в сфері надання соціальних послуг і з активними жінками Городоччини; розробляється спільний план ініціатив щодо: захисту прав та лобіювання інтересів громади, отримання доступу до інформації про якість і формування цін та послуг, надання правової допомоги для захисту прав споживачів комунальних та соціальних послуг.
   – На сьогодні у Городоцькому районі, як і в державі в цілому, існує чимало проблем. Але основною, на наш погляд, проблемою, - підкреслює Неля Пославська, голова правління громадської організації «Перлина», координатор - тренер проекту, - є невміння громади відстоювати свої права та лобіювати питання щодо вирішення проблем, пов’язаних із наданням комунальних і соціальних послуг, застосовуючи діюче законодавство України.
   Водночас, жінки, які є рушійною силою розвитку громадянського суспільства, зможуть об’єднати свої зусилля і в рамках проекту зробити багато задля підвищення соціальної та ділової активності громади, задля захисту гендерних прав та свобод городоччан.
   У засіданні прес - клубу взяли участь представники місцевої влади та місцевого самоврядування, громадських організацій, що діють на теренах Городоччини, засобів масової інформації, члени ГО «Перлина».
Переглядів: 1700 | Додав: Gorycvit | Теги: новини Городка | Рейтинг: 4.6/9
Всього коментарів: 201 2 »
avatar
0
20 Ха - ха! • 08:31, 22.10.2011 [Матеріал]
Хотів би знати ЯК???!!!! cry cry cry cry cry shades help facepalm
avatar
0
19 Гість • 21:26, 24.06.2011 [Матеріал]
Добре,що наш народ не мерці. і його розшевелити всерівно можна smile І робити це треба. Вже.
avatar
0
18 Ха-ха! • 13:23, 21.06.2011 [Матеріал]
Класно нащот мерця! І нащот вилазити тоже! Усьок!!! hands hello ok respect
avatar
0
17 Pearl • 23:46, 20.06.2011 [Матеріал]
Допоки люді не зрохуміють, що вони - такі ж, як і ті, що сидять у "кріслах", теми не буде! Людям потрібно проснутись! А на рахунок - "вилазьте на люди"... та ми нікуди й не залазили.
І ще - "шевеліт" народом! Народ сам повинен захотіти "шевелитись". Мерця теж можна шевелити, а толку???
avatar
0
16 Ха-ха! • 12:40, 18.06.2011 [Матеріал]
Ой блистят!!! Ну і блистят!!! Но я не про то! Ціпат по осені щитають! Вилазьте на люди перлини! Шоб більше вас бачили і більше знали про вас! І шевеліт народом! І блистайте! flower hands ok respect v ok
avatar
0
15 Гість • 23:37, 17.06.2011 [Матеріал]
Мені подобається, що поступово хоч і помаленьку громадська свідомість росте. Буде здорова і вільна громада - то буде здоровим суспільство. люди самі й вилікують наше хворе на загнивання суспільство. жалко що не всі це поки розуміють. ПЕРЛИНА зрозуміла в числі перших і небагатьох - люди сначала, а тоді вже аж їх рух піде.
avatar
0
14 Для Ха-Ха • 23:15, 17.06.2011 [Матеріал]
В пса теж, кажуть люди, щось блистить...
avatar
0
13 Ха-ха! • 09:54, 17.06.2011 [Матеріал]
Хочу перлини!Люблю всьо шо блистить! heart kiss v
avatar
0
12 Pearl • 22:56, 15.06.2011 [Матеріал]
А "Перлина" - це громадська організація... Іншими словами, група небайдужих людей, які об'єднались, згідно ЗУ "Про об'єднання громадян" і сказали у голос "Ми Є! Ми - не байдужі! Ми - хочемо! Ми - можемо!" (тут може кожен в силу свого розуму протрактувати, про що йде мова...) а що стосується про "бла-бла-бла". То короткі приклади. При одному з будинків Городка - підприємець побудував качелі. Через тиждень - хтось(?) поламав. Зробили суботник не так давно (нехай і примусово вийшли організації міста), через три дні - гори сміття. Хто (?). Прийшла людина в держустанову, а їй - на двері (бо спеціаліст пішла картоплю садити)... Таких прикладів - море! Самі, напевне, можете привести декілька десятків. І що? Що робити? Виховувати потрібно культуру поведінки, спілкування... Це те, що називається, по вашому (Городоцькому звернення) "бла-бла-бла", а по нашому це називається - "інформаційно - просвітницька компанія". Але кожен мислить в міру своїх можливостей. Ми багато їздила на різні "бла-бла-бла" (це для вас, щоб було зрозуміло вам - бо це ваш рівень, напевне) і на ривні області і на рівні країни. Через такі зустрічі навчилась слухати думку інших, аналізувати, читати закони, відстоювати права членів ГО... Так, не завжди легко, але бачимо приклад змін - люди починають замислюватись, що вони Люди! І ще, на закінчення одне "бла" : "ВОДА КАМІНЬ ТОЧИТЬ, НЕ СИЛОЮ, А - ЧАСТОТОЮ ПАДІННЯ". Можливо ви про це не знали... Бажаємо і Вам стати Людиною, а не бути просто людиною, яка, на нашу думку, може багато чого зробити не так для людей, як для себе в першу чергу! А для цього потрібно вчитись, а вчитись можна і через спілкування... Запрошуємо! smile
avatar
0
11 Ха-ха! • 23:21, 14.06.2011 [Матеріал]
А ПЕРЛИНИ це що? blink no shades suspect
1-10 11-20
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0