Сб, 27.04.2024, 00:09
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДОК-LIVE

Головна » 2015 » Грудень » 18 » 18. 11. 2015 - За три зібрання – Городоцька районна рада сформована
15:44
18. 11. 2015 - За три зібрання – Городоцька районна рада сформована

 У вівторок 1 грудня на другому засіданні установчої сесії Городоцької районної ради депутати  обрали голову  і заступника голови Городоцької районної ради. 

Із залу була запропонована одна кандидатура на посаду голови Городоцької районної ради - Ольги Зелінської  від фракції політичної партії «За конкретні справи» у  Городоцькій районній раді. Кандидат на посаду голови районної ради Ольга Зелінська коротко розповіла про себе й відповіла на усі запитання та репліки із залу від представників депутатського корпусу ради.

Опісля у виборчий бюлетень було внесено одне прізвище  - Ольги Зелінської,  і 19 депутатів із 34 присутніх на установчій сесії Городоцької районної ради  - депутати від фракції ПП «За конкретні справи» (14 депутатів) і від фракції ПП «Солідарність» Петра Порошенка (5 депутатів) взяли участь у голосуванні й своїми 19 голосами підтримали кандидатуру Ольги Зелінської, проголосувавши за неї.

Депутати від фракцій політичних партій ВО «Батьківщина», «Свобода», «Аграрна партія України» та «Народний Рух України» участі у голосуванні не взяли – бюлетенів для голосування не брали, не голосували, спостерігали за процедурою обрання, сидячи в залі на своїх місцях.

Ольга Зелінська як новообраний голова Городоцької районної ради запропонувала на посаду свого заступника відповідно кандидатуру депутата від фракції ПП «Солідарність» - Руслана Райтаровського.

Після обговорення даної кандидатури ті ж 19 депутатів від «Конкретних справ» та «Солідарності» проголосували, обравши заступником голови Городоцької районної ради Руслана Райтаровського. 

До інших питань установчої сесії районної ради депутати вирішили перейти у найближчі дні.

Відтак, установча сесія Городоцької  районної ради продовжила свою роботу 15 грудня.

Депутати обрали секретаріат районної ради. До складу секретаріату ввійшли три депутати, які одразу ж приступили до роботи – лічити і фіксувати голоси  депутатського корпусу районної ради.

Також були внесені доповнення до рішення 1 сесії  Городоцької районної ради від 1 грудня цього року  «Про утворення постійної комісії районної ради з питань планування бюджету та фінансів» - до складу цієї комісії було введено іще два депутати.

Сесія затвердила  положення про  постійні комісії Городоцької районної ради, які є органами ради, що обираються з числа депутатів для вивчення, попереднього розгляду і підготовки питань, які належать до компетенції даних комісій, до розгляду на сесіях ради, а також для контролю за виконанням рішень ради.

Депутати проголосували за створення постійних комісій районної ради  - окрім комісії з питань планування бюджету та фінансів районної ради, у районній раді створено такі постійні комісії : з гуманітарних питань, законності, регламенту, депутатської діяльності та розвитку курортів і туризму; з питань АПК, землекористування і соціального розвитку села; з питань промисловості, інфраструктури, екології і розвитку підприємництва; з питань будівництва та житлово-комунального господарства.

Враховуючи пропозицію голови Городоцької районної ради Ольги Зелінської щодо нею поданих відповідно до регламенту роботи Городоцької районної ради кандидатур на посади голів постійних комісій у Городоцькій районній раді, депутати вирішили у комісіях обговорити дані кандидатури і затвердити відповідним рішенням голів постійних комісій Городоцької районної ради на наступному засіданні сесії районної ради.

На установчій сесії районної ради також було затверджене положення про президію районної ради, обраний та затверджений склад президії Городоцької  районної  ради, затверджено план роботи Городоцької районної ради на 2016 рік.

 
Переглядів: 948 | Додав: Gorycvit | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 Gorycvit • 23:36, 28.02.2016 [Матеріал]
Відеозапис із засідання позачергової сесії Городоцької районної  ради можна подивитися у розділі "Відео" у МЕНЮ САЙТУ.
avatar
Меню сайту
Погода
Останні коментарі
Так, відповідальність за те, що є, лежить на нас, виборцях. Кого обрала більшість, такий результат від цього вибору маємо всі. І доки  так обиратимемо, доти матимемо те, що маємо.

Шановні мешканці м. Городка! Ніколи не сподівайтесь, що хтось прийде і наведе лад в нашому домі. В м. Гордку ніколи не було і, на мою думку, ще не скоро з'явиться, так би мовити, прогородоцька влада, яка буде дбати про наші з вами інтереси. Історія про це свідчить. Доки ми будемо обирати до влади тих людей, яким байдуже наше майбутнє, результат буде такий, який є. Тобто ніякий. Якщо я не правий заперечте. Доведіть зворотне. Хоча я сам сподіваюсь на краще майбутнє.

Потяг, який буде добиратися з Городка до Хмельницького за 4 год. точно нікому не потрібний, а от до Києва годин не більше 10, в нічний час саме раз. Сам би не раз скористався.

Новини партнерів
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0